amir600
Active Member
سلام
اميدوارم حالتون خوب باشه
آقا ما ديديم همه وقتي مي خوان از بابك و مجيد تشكر كنن يه طرح والپيپر و ... مي ذارن ولي من تصميم گرفتم به جاي طرح چند تا آموزش توپ بذارم واستون 8)
امروز همون طور كه بهتون قول داده بودم مي خوام آموزش ساخت برگ رو واستون بذارم 8)
:tavajo: اول بايد بگم كه ساخت برگ تخصص برنامه هاي وكتوري مثل كورل و فري هند هست و توي اين آموزش كه در فتوشاپ انجام خواهد شد هم اسكلت اصلي برگ به وسيله ي ابزارهاي وكتور تهيه مي شه پس انتظار نداشته باشيد كه فقط با اعمال چند تا فيلتر و افكت هاي ديگه بتونيد اين برگ رو تهيه كنيد :roll:
خوب ديگه مي ريم سراغ آموزش
طي اين آموزش شما ياد مي گيريد كه چگونه شكلي مثل شكل زير درست كنيد
يك فايل جديد بسازيد و در آن يك لايه ي خالي ايجاد كرده و توسط ابزار lasso
يا pen
مانند شكل يك برگ رسم كنيد. در اينجا من از ابزار pen استفاده كردم.
شكل 1
حالا به پالت paths
رفته و در حالي كه كليد ctrl را پايين نگه داشته ايد روي Work path كليك كنيد. حالا مجددا به پالت layers
باز گرديد.
شكل 2
حالا رنگ foreground را به #669900 و رنگ background را به #336600 تغيير دهيد. حالا ابزار Linear gradient
را انتخاب كرده و مطمپن شويد كه حالت Foreground to Background فعال است. حالا مانند شكل سوم آن را از پايين برگ به بالاي آن كشيده و ماوس را رها كنيد(شكل 4)
شكل 3
شكل 4
حالا به پالت channel
رفته و يك channel جديد بسازيد(Alpha 1), حال ابزار pencil
را انتخاب كرده و در پالت brushes گزينه ي other Dynamics را فعال كرده و Opacity jitter را برابر 0٪ قرار داده(شكل 5) و خطي وسط برگ رسم كنيد(شكل 6)
شكل 5
شكل 6
حالا از پالت brushes بخش other Dynamics مقدار Opacity jitter را برابر 100٪ قرار داده(شكل 7) و خطهاي وسط برگ را رسم كنيد(شكل 8 )
شكل 7
شكل 8
دوباره به پالت layer
برگرديد و لايه ي برگ را انتخاب كنيد حال به Filter > Render > Lighting effects رفته و تنظيمات را مانند شكل 9 تغيير دهيد تا شكل 10 به دست آيد
شكل 9
شكل 10
حالا Filter > Noise > Add noise را مانند شكل 11 اعمال كنيد
شكل 11
حالا يك drop shadow به آن اضافه كرده و از طرح پاياني لذت ببريد
شكل نهايي
اين هم شكل من كه از علفزار و برگ تشكيل شده! به اميد روزي كه اين طرح با درخت و گل و بلبل تكميل شود
با تصرف و تلخيص از http://www.masboy.com
موفق باشيد
eace:
اميدوارم حالتون خوب باشه

آقا ما ديديم همه وقتي مي خوان از بابك و مجيد تشكر كنن يه طرح والپيپر و ... مي ذارن ولي من تصميم گرفتم به جاي طرح چند تا آموزش توپ بذارم واستون 8)
امروز همون طور كه بهتون قول داده بودم مي خوام آموزش ساخت برگ رو واستون بذارم 8)
:tavajo: اول بايد بگم كه ساخت برگ تخصص برنامه هاي وكتوري مثل كورل و فري هند هست و توي اين آموزش كه در فتوشاپ انجام خواهد شد هم اسكلت اصلي برگ به وسيله ي ابزارهاي وكتور تهيه مي شه پس انتظار نداشته باشيد كه فقط با اعمال چند تا فيلتر و افكت هاي ديگه بتونيد اين برگ رو تهيه كنيد :roll:
خوب ديگه مي ريم سراغ آموزش
طي اين آموزش شما ياد مي گيريد كه چگونه شكلي مثل شكل زير درست كنيد

شكل 1

شكل 2

شكل 3

شكل 4

شكل 5

شكل 6

شكل 7

شكل 8

شكل 9

شكل 10

شكل 11

شكل نهايي

اين هم شكل من كه از علفزار و برگ تشكيل شده! به اميد روزي كه اين طرح با درخت و گل و بلبل تكميل شود

با تصرف و تلخيص از http://www.masboy.com
موفق باشيد