**طرح کتاب هوش هیجانی - نیازمند نظرات شما**

MEGA WAVE

Active Member
آفرین الان خیلی بهتر از قبلی شده .

مخصوصاً که ابسترک ها رو حذف کردی.

ولی من معتقدم که روی تصویر سازی ایده های بهتری میتونی پیاده کنی ؛ البته اینی هم که الان هست خیلی خوبه.

یه سوال دارم :دی

بار کد رو با فیری هند زدی یا با فتوشاپ ؟
چون اگه توی فتوشاپ زده باشی و دقت لازم رو انجام نداده باشی هیچ دستگاه بار کد خوانی نمیتونه شناسایی کنه.

خوشحالم که پیشرفت میکنی.

memol_515

Active Member
واي اين چقدر عالي شده! تركيب بندي و رنگ و ايناش خيلي خوب شده. خيلي بهتر از قبل ئه !

فقط اينكه براي پشت جلد، بهتر نيست اون موارد شناسنامه اي ئه كتاب رو كمي كوچكتر و كم حجم تر نمايش بدي؟

همين فقط. موفق باشي

Narcisus

Member
بکگراندت خیلی بهتر شد
حالا چندتا نکته
1- فونت تیتر اصلی اصلاً جالب نیست(به نظرم خودت واسش فونت طراحی کن)
2- چه اسراری به استفاده از رنگ گلبهی داری اصلاً با اون آبی سازگاری نداره (اونارو والر نارنجی به زرد یا قرمز به نارنجی )
3- نوشته ها منسجم تر بشه (روی جلد رو میگم)
4- ارم انتشاراتی چرا اومده جلد رو مگه جشن بستی؟ یکی رو یکی پشت حتماً تو صفحه شناسنامه اینا هم که بیاری همه قشنگ اسم انتشاراتی رو به جای کتاب حفظ میکنن (بیارش قسمت عطف و کوچیکش کن)
5- عطف جند میلیمتره؟ فکر کنم نوشته ها کوچیکن براش! با همون آرم هم میتونی به هم متصلشون کنی
6- شخصاً اصلاً جلد پشت رو قبول ندارم که بخوام نظر بدم ( ببین چیدمان و سایز ها رو :mad: بارکد پایین بیاد و....)

فعلاً همینا
تا بعد

saber110

Member
آفرین الان خیلی بهتر از قبلی شده .

مخصوصاً که ابسترک ها رو حذف کردی.

ولی من معتقدم که روی تصویر سازی ایده های بهتری میتونی پیاده کنی ؛ البته اینی هم که الان هست خیلی خوبه.

یه سوال دارم :دی

بار کد رو با فیری هند زدی یا با فتوشاپ ؟
چون اگه توی فتوشاپ زده باشی و دقت لازم رو انجام نداده باشی هیچ دستگاه بار کد خوانی نمیتونه شناسایی کنه.

خوشحالم که پیشرفت میکنی.

سلام
در رابطه خودمم تو همین باورم که رو تصویر سازی کار باشه ولی اصلا وقتش رو ندارم چون چندتا کار با هم می کنم

در رابطه با بارکد هم خود کتابخونه ملی یه نرم افزار داره با اون به صورت png
خروجی گفتم بعد آوردم تو فتوشاپ و...
خوشحالم که پیشرفت میکنی

همه رو مدیون شما دوستان و اساتید خوبم هستم
ممنونم

من موافق سرسخت ویرایش سومم :d

نظر لطف شماست

واي اين چقدر عالي شده! تركيب بندي و رنگ و ايناش خيلي خوب شده. خيلي بهتر از قبل ئه !

فقط اينكه براي پشت جلد، بهتر نيست اون موارد شناسنامه اي ئه كتاب رو كمي كوچكتر و كم حجم تر نمايش بدي؟

همين فقط. موفق باشي

اینقدرا هم خوب نشده که شما تعریف می کنید چشم اونا رو هم کوچک تر می کنم

بکگراندت خیلی بهتر شد
حالا چندتا نکته
1- فونت تیتر اصلی اصلاً جالب نیست(به نظرم خودت واسش فونت طراحی کن)
2- چه اسراری به استفاده از رنگ گلبهی داری اصلاً با اون آبی سازگاری نداره (اونارو والر نارنجی به زرد یا قرمز به نارنجی )
3- نوشته ها منسجم تر بشه (روی جلد رو میگم)
4- ارم انتشاراتی چرا اومده جلد رو مگه جشن بستی؟ یکی رو یکی پشت حتماً تو صفحه شناسنامه اینا هم که بیاری همه قشنگ اسم انتشاراتی رو به جای کتاب حفظ میکنن (بیارش قسمت عطف و کوچیکش کن)
5- عطف جند میلیمتره؟ فکر کنم نوشته ها کوچیکن براش! با همون آرم هم میتونی به هم متصلشون کنی
6- شخصاً اصلاً جلد پشت رو قبول ندارم که بخوام نظر بدم ( ببین چیدمان و سایز ها رو :mad: بارکد پایین بیاد و....)

فعلاً همینا
تا بعد

اول سلام
- فونت تیتر اصلی اصلاً جالب نیست(به نظرم خودت واسش فونت طراحی کن)

باید بگم بلد نیستم و سلیقشم ندارم فونت طراحی کنم :wink:

من همینجا از شما این درخواست رو می کنم یه نمونه اگه زحمتی نیست برام طراحی کنی اگه بهم از اینا :mad:ندی

چشم عوضشون می کنم ولی خوشحال می شم شما هم در رابطه با استفاده از رنگا بجای گلبهی برما چندتا رنگ بزاری

[QUOTE 3- نوشته ها منسجم تر بشه (روی جلد رو میگم)][/QUOTE]

حتما این کار رو می کنم

والا چی بگم این برند خود نتشارات هستش و نمی زارن عوض کنم سیایتشونم اینه که آرم تو ذهن ملت جابیافته

عطف 5 میلمتره از اون بزرگتر نمی شد کردشون

اینم چی بگم برند کارشونه نمی شه زیاد تغییر داد ولی یه کارایی می کنم دربارش

فعلاً همینا
تا بعد

خیلی خوشحال شدم که نظراتت رو گفتی منتظر جوابتم

موفق باشید

Narcisus

Member
من همینجا از شما این درخواست رو می کنم یه نمونه اگه زحمتی نیست برام طراحی کنی اگه بهم از اینا:mad: ندی

:mad:

چشم عوضشون می کنم ولی خوشحال می شم شما هم در رابطه با استفاده از رنگا بجای گلبهی برما چندتا رنگ بزاری

مگه نگفتم والر نارنجی زرد :sad:یا قرمز نارنجی

خوبه . قشنگ شده

نویسنده abde abbas مشاهده پست
سلام علی جان!

خسته نباشی... نسبت به کارهای قبلی ات پیشرفت خوبی داره.

اما نظرات شخصی بنده:

1- به نظر من رنگ صورتی بیش از حد روی جلد استفاده شده.

2- رنگ آبی نمی تونه خودش رو روی صورتی خوب نشون بده.

3- فکر کنم کیفیت طرح های گیاهی روی نشانه نوشته ات هم یه کم پایینه.

4- حالت بک گراندی که با ترکیب صورتی و ارغوانی روی جلد به کار بردی رو هم دوست ندارم.

5- با صحبت مرتضا در خصوص افکت نوشته های انگلیسی پشت جلد هم موافقم.

امیدوارم موفق باشی.

یاعلی

همه چی رو گفته :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا