طرح کارت ویزیت میخوام.

سلام به همه دوستان.
عزیزان یه سایت میخوام که توش یه سری طرح آماده واسه طراحی یه کارت ویزیت داشته باشه.
ممنونم.
اگه میشه یه کم زود جواب بدین.
بازم ممنونم.

ziba ahmady

New Member
طرح آماده برا كارت ويزيت؟ حرف جالبي نيست چون كارت ويزيت بايد منحصر بفرد و موضوعي باشه. يا دنبال عكسهاي خوب بگرد و خودت طراحي كن يا موضوعاتت رو بده شايد بتونم برات طراحي كنم.

Saeid Taheri

Active Member
دوست عزيز در همين انجمن فوتوشاپ يادمه كه يك سايت آقاي ايميان ياري معرفي كردن كه نمونه كارهاي كارت ويزيت رو در اونجا ميتونستيد پيدا كنيد من خودم ميگردم دنبالش اگه پيدا كردم ميزارم..
شما هم يك جستجو بكنيد شايد پيدا شد
موفق باشيد

OmidGraph

Member
آقا من كارم طراحي كارت ويزيت است خوشحال ميشم كه بتونم كمكي بكنم

mahdi pour

Member
دوست عزيز يك سي دي در بازار موجود است بنام
20000 طرح كارت ويزيت
كه تمامي در word طراحي شده و همگيث مال انور آب است .
ميتونه كارت را راه بياندازه

Norik

Active Member
راستش توی اين template هايی ه آقا مجيد داده بود يه لينک من پيدا کردم ميرفت به يه سايت روسی که توش چند تا تمپلت معرفی کرده بود, يه لينک هم داشت که کلی لوگوی آماده و کارت ويزيت. :D ولی به علت missing file ه ويندوز همه پاک شد. :( حالا بيا و دوباره پيدا کن. اينو گفتم که اگه يهو اين سايت روسی رو پيدا کردين خوب به ما هم بگين ديگه. آخه بدونين چه لوگوهايی داشت. :cry:
وب سايت رنگهای نارنجی و آبی و سفيد داشت. اينم راهنمايی. :oops:

OmidGraph

Member
Norik گفت:
راستش توی اين template هايی ه آقا مجيد داده بود يه لينک من پيدا کردم ميرفت به يه سايت روسی که توش چند تا تمپلت معرفی کرده بود, يه لينک هم داشت که کلی لوگوی آماده و کارت ويزيت. :D ولی به علت missing file ه ويندوز همه پاک شد. :( حالا بيا و دوباره پيدا کن. اينو گفتم که اگه يهو اين سايت روسی رو پيدا کردين خوب به ما هم بگين ديگه. آخه بدونين چه لوگوهايی داشت. :cry:
وب سايت رنگهای نارنجی و آبی و سفيد داشت. اينم راهنمايی. :oops:

مرسي يه سري ميزنم

جدیدترین ارسال ها

بالا