طرح مذهبی "محرم آمد"

سلام . این سومین طرحی هست که برای محرم زدم ، لطفا نظراتتون رو بدید تا سطح کارهامو ارتقا بدم ...

Moharram%20Amad.jpg

http://img.majidonline.com/pic/248860/Moharram Amad.jpg

winsent

Banned
کاره خوبی شده، فقط اگه رنگ اون خط های بک گراند رو خاکستری تیره با تکتچر فلزی میذاشتی خیلی خوب میشد

msf_2008

Member
طرح خوبی شده. همون طور که Winsent عزیز گفت اگه یه تجدید نظری در Background بدید طرح زیبا تر می شه... و از نظر من اگه نوع Font که استفاده شده رو تغییر بدید و از یک Font هنری تر استفاده کنید کاره جالب تر می شه...
البته ببخشید اگه جسارت کردم.

astalavista

Member
خوب شده. ولی کار داره.
1- بکگراندت با کلمه حسین از لحاط رنگی موازی شدن و همنشینی ندارن.
2- یا کلمه حسین رو سبز کن یا بکگراندتو مشکی با خطهای طوسی.
3- نوشته پائینتو بهتره با نستعلیغ بنویسی یا ثلث.
4- یه قطره خون اگه به کلمه حسین در سمت راستش و یه پرچم سبز در سمت چپش اضافه میکردی معنای کاریت بیشتر بود.
:wink:
5- موفق باشی

datasun

Member
سلام خوبی خوبم o_O
بسی زیباست ...
فقط کاشکی متن رو جاشو عوض میکردی ... (نظر شخصی :rose: )

GsGraphic

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
با نظر دوستان موافقم علاوه بر این به نظر من لوگوی حسین اصلا خوانایی نداره بیشتر به سحپی میخوره تا حسین این نظر شخصی من بود موفق باشی:rose:

yaiiaj

کاربر VIP
سلام
سلام دوست عزیز
با نظر دوستان موافقم علاوه بر این به نظر من لوگوی حسین اصلا خوانایی نداره بیشتر به سحپی میخوره تا حسین این نظر شخصی من بود موفق باشی:rose:
موافقم با zarooni در این مورد(بیشتر روش کار کن)
و با بقیه دوستان
موفق باشی:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
تبریک و پیشاپیش تسلیت میگم ایام سوگواری را!
کار خوبی شده
فقط بکگراند و تکست قرمز؟‍؟؟
یکم تفکیک رنگ کنی بهتر میشه از مشکی هم استفاده کن تا تکست روی زمینه بنشینه
موفق باشید

سلام !!
خوفی ؟؟ خوفم !!
کال خوفی شده !!
فقط من با فونت نوشته های پایین حال نمیکنم !!

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
زیباست .
اما به نظرم اگر که طول متن ها رو هم اندازه کنید و یکم توی متن از تایپوگرافی ساده مثل تغییر دادن " ی " استفاده کنید بهتر هم میشه .
در ضمن پیشاپیش این ایام رو هم به همه تسلیت میگم .
موفق باشید .

دوستان ممنون نظراتتون خیلی عالی و حرفه ای بود . انشاءلله تغییرات رو اعمال میکنم و نسخه ویرایش شده رو میذارم . فقط یک مشکلی هست . من از وقتی که Windows 7 Home ریختم دیگه کلک و میرعماد ندارم یعنی Run نمیشند . کسی راهکاری غیر از تغییر ویندوز یا نصب اکس پی داره ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا