سلام . یک طرح جدید زدم . لطفا نظراتتون رو بگید ، تغییرات رو که اعمال کردم رسما پخش میشه ...
iliadmoosavi Member Jan 10, 2010 #1 سلام . یک طرح جدید زدم . لطفا نظراتتون رو بگید ، تغییرات رو که اعمال کردم رسما پخش میشه ...
Alireza Saeedi Active Member Jan 10, 2010 #3 موافقم !! شمع ها زیاده !! و از تکستچر به خوبی استفاده نکردی !! موفقیت !!
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Jan 10, 2010 #5 کار خوبی شده، ولی به نظرم روی یا اباعبدالله میتونستی بیشتر کار کنی. موفق باشی.
AliReza Bahrami مدیر انجمن Jan 10, 2010 #6 سلام به به ایلیاد دوباره طرح مذهبی زد با نظر دوستان موافقم یکمی شمع هاش زیاده به نظر من کار مذهبی هر چی خلوت تر باشه جالب تر میشه موفق باشید
سلام به به ایلیاد دوباره طرح مذهبی زد با نظر دوستان موافقم یکمی شمع هاش زیاده به نظر من کار مذهبی هر چی خلوت تر باشه جالب تر میشه موفق باشید
iliadmoosavi Member Jan 11, 2010 #7 ممنون دوستان . همیشه با نظر هاتون باعث پیشرفت کار آدم میشید . انشاءلله طرح رو ویرایش میکنم و طرح جدید رو میذارم ...
ممنون دوستان . همیشه با نظر هاتون باعث پیشرفت کار آدم میشید . انشاءلله طرح رو ویرایش میکنم و طرح جدید رو میذارم ...