طرح جلد غدیر 2

bitaroos

Member
گفتم جلد مجله رو هم بذارم

راستی نمی دونم تا حالا کار مذهبی ای که هم آدم مذهبی ها خوششون بیاد هم غیر مذهبی ها انجام دادین یانه کلا کارهای مذهبی ازنظر من خیلی خیلی سخته

این کاره 2 سال پیشه ، منم یه آماتور، حتی حرفه ای ترین طراح ها هم بعد این مدت زیبایی کارشون براشون از بین میره

ولی با گذشت این زمان و با این اشکالای زیاد به نظرم هنوز کار خوبیه:oops:

پیوست ها

• posht 1-.jpg
    posht 1-.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 26
  • ru 1.jpg
    ru 1.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 29

masijoon

Member
طرحات خوبن. ولی به نظر من خیلی شلوغن. نمیدونم چه جوری بگم؟؟ آدم توش گم میشه. البته این نظر منه.

موفق باشی:rose:

SPD

Member
سلام .

خوب راستش درباره طراحی اولت که اسم علی رو هم در آوردی باید بگم رنگ بندی علی + اون نوع طراحی با تری دی زیاد جالب نشده و به این سبک نمی آدش ...

درباره دست هم باید بگم خیلی دوربری دست خوب نشده و در ضمن محو هم هستش ...

درباره طرح دوم هم باید بگم :: وکتور گوشه تصویر مذهبی بودن کار برده زیر سوال .. طرح کویر و سبزه که با هم ترکیب شده هم جالب نکرده ...

بهتر بود کویر کامل میزاشتی و یه تیکه سبزه وسط کویر بیرون می اومد و مابقی طرح از اون تیکه ایده میگرفت . حالت رشد پیدا میکرد .

موفق باشید :rose:

bitaroos

Member
سلام .

خوب راستش درباره طراحی اولت که اسم علی رو هم در آوردی باید بگم رنگ بندی علی + اون نوع طراحی با تری دی زیاد جالب نشده و به این سبک نمی آدش ...

درباره دست هم باید بگم خیلی دوربری دست خوب نشده و در ضمن محو هم هستش ...

درباره طرح دوم هم باید بگم :: وکتور گوشه تصویر مذهبی بودن کار برده زیر سوال .. طرح کویر و سبزه که با هم ترکیب شده هم جالب نکرده ...

بهتر بود کویر کامل میزاشتی و یه تیکه سبزه وسط کویر بیرون می اومد و مابقی طرح از اون تیکه ایده میگرفت . حالت رشد پیدا میکرد .

موفق باشید :rose:

منظوره این جملتو " وکتور گوشه تصویر مذهبی بودن کار برده زیر سوال" نفهمیدم.
اینم نظر جالبیه "بهتر بود کویر کامل میزاشتی و یه تیکه سبزه وسط کویر بیرون می اومد و مابقی طرح از اون تیکه ایده میگرفت"
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا