سلام زيبا شده موفق باشيد
PrinceofCs Well-Known Member Oct 5, 2009 #22 کار خوبی از آب در اومده. فقط تنها مشکلش اینه که البته از دید من اینطور به نظر رسید که tex narafigh کلمه f و i خیلی به هم چسبیده!!!! تکستو عوض کنی بهتر نمیشه؟
کار خوبی از آب در اومده. فقط تنها مشکلش اینه که البته از دید من اینطور به نظر رسید که tex narafigh کلمه f و i خیلی به هم چسبیده!!!! تکستو عوض کنی بهتر نمیشه؟
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Oct 5, 2009 #23 سلام دوست عزیز . خسته نباشد . زیباست . امیدوارم همیشه موفق باشید .
dark_graph کاربر فعال Oct 5, 2009 #24 نزديك بودن اين دوتا سليقه ايه خودم خواستم اينجور باشه البته تويه چاپ كاملا واضحه
shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Oct 6, 2009 #26 از نظر من هم مشکلی نیست می تونید چاپش کنید ( چشمک داری )
boobian Active Member Oct 6, 2009 #27 خیلی عالیه رنگ هاش خیلی قشنگه خوشم اومد موفق باشید هم تو کارتون هم تو طراحی تون
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 6, 2009 #29 برای تشکر لطفا فقط از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
sadeghgraphic Member Oct 8, 2009 #31 خیلی خوب شده ولی به نظر من فونتش برای این نوع موسیقی و این نوع طرح زیاد مناسب نیست. امیدوارم که پاینده و دلشاد باشی.
خیلی خوب شده ولی به نظر من فونتش برای این نوع موسیقی و این نوع طرح زیاد مناسب نیست. امیدوارم که پاینده و دلشاد باشی.