سلام دوستان ، ببخشید اینقدر سرم شلوغه دیگه وقت توضیح ددان ندارم :) نظرتونو می چسبونم تو قلبم..
yazdi_2007 Well-Known Member Mar 17, 2009 #1 سلام دوستان ، ببخشید اینقدر سرم شلوغه دیگه وقت توضیح ددان ندارم نظرتونو می چسبونم تو قلبم..
M MEGA WAVE Active Member Mar 18, 2009 #3 سلام خوشحالم از اینکه تو کارت خوب پیشرفت کردی بنظر من طرح میتونه منسجم تر و قابل حذم تر از این بشه .... ( خودمونی بگم سمت چپ شلوغ شده ) شاد زی
سلام خوشحالم از اینکه تو کارت خوب پیشرفت کردی بنظر من طرح میتونه منسجم تر و قابل حذم تر از این بشه .... ( خودمونی بگم سمت چپ شلوغ شده ) شاد زی
Morteza76 Member Mar 18, 2009 #4 قشنگ و شیک شده رنگبندی قشنگی هم داره.... اون نوشته که روی تای وسط قرار گرفته نباشه بهتره چون اینطور که پیداست وقتی تا بشه از بین میره....
قشنگ و شیک شده رنگبندی قشنگی هم داره.... اون نوشته که روی تای وسط قرار گرفته نباشه بهتره چون اینطور که پیداست وقتی تا بشه از بین میره....
yazdi_2007 Well-Known Member Mar 19, 2009 #5 سلام دوستان ممنون از نظراتون .. Morteza76 قشنگ و شیک شده رنگبندی قشنگی هم داره.... اون نوشته که روی تای وسط قرار گرفته نباشه بهتره چون اینطور که پیداست وقتی تا بشه از بین میره.... کلیک کنید تا باز شود... ممنون شما لطف دارین ، انشاءالله با نظرام جبران کنم عزیزم ، اون قسمتی که شما بهش اشاره کردی عطف کتاب هست ، و تا 3 میل سمت راست و چپ متن تا می شه . من چند سالی هست که طراحی جلد انجام می دم ! خیلی خوشحالم کردین.ممنون
سلام دوستان ممنون از نظراتون .. Morteza76 قشنگ و شیک شده رنگبندی قشنگی هم داره.... اون نوشته که روی تای وسط قرار گرفته نباشه بهتره چون اینطور که پیداست وقتی تا بشه از بین میره.... کلیک کنید تا باز شود... ممنون شما لطف دارین ، انشاءالله با نظرام جبران کنم عزیزم ، اون قسمتی که شما بهش اشاره کردی عطف کتاب هست ، و تا 3 میل سمت راست و چپ متن تا می شه . من چند سالی هست که طراحی جلد انجام می دم ! خیلی خوشحالم کردین.ممنون
moonlight213 Member Mar 20, 2009 #7 كار قشنگ و وزيني شده نظر من: افكت آرم الله و نوشته هاي زيرش و زمينه اش كه عكسه از سنگيني و وقار طرح كم كرده.مي شد بدون افكت باشه؟
كار قشنگ و وزيني شده نظر من: افكت آرم الله و نوشته هاي زيرش و زمينه اش كه عكسه از سنگيني و وقار طرح كم كرده.مي شد بدون افكت باشه؟