.:. طرح تیشرت فایرفاکس .:.

Erfan

Active Member
سلام عرفان
خوفی؟:oops:

خوبه، کیف کردم، فقط یه چیزی
اون مشکیه قرار نیست همینجوری بیاد بیرون؟ آخه خیلی مشکیه :D
میدونی چی میگم؟ زیادی ماته، واسه یه تی شرت با این طرح که اینقد شاده نباید یه همچین زمینه ای باشه، البته شما استاد مایی، ولی من از دید کسی که میخواد بخره میگم، زیاد جالب نیست با این زمینه. ولی با اون دو تا زمینه شدیدا موافقم :wink:

خسته نباشی عرفون خان ( شاید هم عرفان خون ) :lol:
قربونت، یا علی :rose:

سلام :rose:
مرسی ...
در مورد اون مشکیه خب یه بکگراند داره که به نظرم اون رو دستکاری کنن ... نمیدونم :neutral:
من تا طرح چاپ شده اش رو نبینم چیزی نمیگم !!!

شما استاد مایی این حرفا چیه ... ما شاگرد شما هستیم :oops::oops::oops:

عرفان:rose:

Mandana

Active Member
می سپید و قرمزشو دوس داشتم.مسائل اساسی رو هم که دوستان اشاره کردن دیگه ما چی بگیم :دی
اما جالبه
در جوابه این [رضای] کچل ئه کم پیدا هم عرض کنم فایرفاکس هر چی باشه ازون اپرا که بهتره :زبون درازی:
موفق بباشی دوست جان ^.^

Erfan

Active Member
می سپید و قرمزشو دوس داشتم.مسائل اساسی رو هم که دوستان اشاره کردن دیگه ما چی بگیم :دی
اما جالبه
در جوابه این [رضای] کچل ئه کم پیدا هم عرض کنم فایرفاکس هر چی باشه ازون اپرا که بهتره :زبون درازی:
موفق بباشی دوست جان ^.^

می میخواستم یه صولتی هم بذارم فقط محض رضای خنده شما که نشد :دی

انشالله دفهه بهدی :lol::lol::lol:

:rose:

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
کار قشنگیه عرفان کیفت قشنگی داره شلوغیشم قشنگش کرده
با اینکه تو چاپ فکر نمیکنم به این شفافی در بیاد البته طبیعیه
چرا اون کره که فوکس دورش حلقه زده مثل تخم مرغ شده یکم از پایین حلش بدی درست میشه

خسته نباشی

SPD

Member
عرفان خلاقيتت عالي بود .. تيشرتت هم ناز ناز در اومده ...

آقايوني هم كه ميگن جينبله بايد خدمتشون عرض كنم اين قسمت فقط جاي نظر خواهي در مورد طراحي هاي دوستان و نه جاي جنگ و دعوا .

اصلا دليلي وجود نداره كه به طراحي كه شخصي كلي زحمتش مي كشه توهيني بشه ...

مديران محترم هم كه در اين قسمت هستند (سارا - ماندانا و .... ) وظيفه شون در قبال تعهداتي كه به مجيد آنلاين دارند انجام ميدهند . با كسي هم پدر كشتگي ندارند. حتما حركتي اشتباه يا حرفي اشتباه انجام شده كه باعث قفل شدن يا ويرايش متون يا عكسها شده است .

همين سارا بالاي ده سري متون من ويرايش كرده ... اما بعد يه كم فكر كردن ديدم حق با اون هستش ... پس آقايون و خانم ها : مجيد آنلاين و مديرانشون با هيچ كس دعوا يا خسومتي ندارند ...

و خواهشا به طراحي كه ديگران انجام ميدهند حتي اگر كپي باشه و فقط يه تغيير كوچكي داده باشه اما طرح و ايده اش هم كپي باشه توهيني نشه ... چه برسه به اين نوع طرح

به قول سارا هر حرفي داريد ميتونيد خصوصي بيان كنيد..... فقط در اينجا بايد نظر و پيشنهاد راجب طرح بيان كنيد .

موفق و پيروز مثل هميشه باشيد . :rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
پستهای غیرضروری تاپیک پاک شد.

ممنون که از این به بعد رعایت میکنیم! :دی

EleRam

Well-Known Member
من دو تا گله دارم!
اولندش اینکه من واسه اپرا می خوام!. (اگه بزنی من یکی حتما می خرم یکی ازش!)
دویمندش اینکه بابا چرا این تی شرت های تبلیغاتی همه شون نیم آستین و بی یقه هستن؟! :دی
در کل من دوست دارم تی شرت اپرا (با نوشته اپرا توربو :دی) داشته باشم با یقه و آستین بلند. :paint: :D

-----------------------------------------
نظرات اینجانبان :D
اولندش که خشنگ ای ببخشید قشنگ شده شدید مثل همیشه. دویمدنش من مشکی و سفید رو می پسندم ولی این نوشته فایر فاکس روی مشکی خیلی جالب نیست انگاری! ولی اصل طرح خیلی هماهنگه.

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
کار قشنگیه عرفان کیفت قشنگی داره شلوغیشم قشنگش کرده
با اینکه تو چاپ فکر نمیکنم به این شفافی در بیاد البته طبیعیه
چرا اون کره که فوکس دورش حلقه زده مثل تخم مرغ شده یکم از پایین حلش بدی درست میشه

خسته نباشی

سلام دوست خوبم :rose:
مرسی از لطفت، اصولاً کارهایی که یه خورده شلوغ باشه قشنگ هست :دی
خب در مورد چاپ با این شرکت هایی که جدیداً شنیدم توی ایران راه افتاده فکر نکنم مشکلی داشته باشه.

خب مثلاً میخواستم اون کره یه خورده خارجکی باشه :دی انگار خیلی خارجکی شده ....

شاد باشی:rose:

Erfan

Active Member
من دو تا گله دارم!
اولندش اینکه من واسه اپرا می خوام!. (اگه بزنی من یکی حتما می خرم یکی ازش!)
دویمندش اینکه بابا چرا این تی شرت های تبلیغاتی همه شون نیم آستین و بی یقه هستن؟! :دی
در کل من دوست دارم تی شرت اپرا (با نوشته اپرا توربو :دی) داشته باشم با یقه و آستین بلند. :paint: :D

-----------------------------------------
نظرات اینجانبان :D
اولندش که خشنگ ای ببخشید قشنگ شده شدید مثل همیشه. دویمدنش من مشکی و سفید رو می پسندم ولی این نوشته فایر فاکس روی مشکی خیلی جالب نیست انگاری! ولی اصل طرح خیلی هماهنگه.

سلام :دی
اول میخوام بگم از فایرفاکس بهتر میشه مرورگری رو بگی :دی من خودم از فایرفاکس استفاده میکنم از دوران طفولیت تا الهان .. :lol::lol::lol:

خب توقع داری تی شرت های تبلیغاتی بیان یقه و آستین بلند باشن که با کت و شلوار استفاده کنی ؟
داداش من این تی شرت ها واسه نسل جوون هست. از این بچه جقله ها (شوخیدم) عمراً این رو من بپوشم ...
اگه این تی شرت رو بپوشم .. بابام از خونه میندازم بیرون :دی

مرسی از لطفت (از حرفام دلگیر نشو ... شوخی کردم)

:rose::rose::rose:

yazdi_2007

Well-Known Member
محمد جان خیلی خوب شده ، به قول یکی خوب وزیتی..

با نظرای "sara_is_nice_girl" هم موافقم. :)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1farahani

Member
به نام خدا
خیلی قشنگ شده.
انشا الله امتحاناتت رو هم مچثل این طرحت قشنگ بدی!

MrHossein

Well-Known Member
در مورد شما ترشی بخورید یا نخورید فرقی نمیکنه . شما از همین الان قله های رفیع هنر طراحی رو رزرو کردید. تبریک منو به این مناسبت بپذیرید.

اینا که گفتم یعنی کارت درسته درسته. دستت درد نکنه.

Erfan

Active Member
به نام خدا
خیلی قشنگ شده.
انشا الله امتحاناتت رو هم مچثل این طرحت قشنگ بدی!

مرسی دوست عزیز، امتحانات هم بد نیست !!
پس فردا آخریش هست که اینم بدیم تموم بشه و از شرش خلاص بشم :rose:

در مورد شما ترشی بخورید یا نخورید فرقی نمیکنه . شما از همین الان قله های رفیع هنر طراحی رو رزرو کردید. تبریک منو به این مناسبت بپذیرید.

اینا که گفتم یعنی کارت درسته درسته. دستت درد نکنه.

سلام دوست قدیمی :rose:
شما لطف داری، اینجوری هم که میگی نیست.
ما هنوز آماتوریم :دی

عرفان:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا