طرح برای استند بروشور و کارت ویزیت

iman1981

Member
سلام به همگی بروبچ

میخواستم ببینم کسی سایتی سراغ داره که توش طرح آماده و الگو برای درست کردن استند بوشور و کارت ویزیت مقوایی داشته باشه. خیلی گشتم پیدا نکردم چیزی تعداد زیادم نمیخوام که بتونم سفارش بدم.
ممنون پیشاپیش

در ضمن شرمنده مدیران گرامی :wink:
انجمن خاصی نداریم برای این چیزا.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چطوري ايمان جان؟
veiledsmile1.gif

والا تو همين دوينت آرت كه كامبيز لينكش رو داد اگر بگردي همه چي پيدا ميشه. ولي من متوجه نشدم دقيقا كه تو سايت ميخواي كه توش سفارش بدي برات طراحي كنن يا اينكه نمونه كار ميخواي كه ايده بگيري يا ...؟ اگر دقيق تر بگي بهتر ميشه كمك كرد.

موفق باشي.
flowersforyou.gif

iman1981

Member
سلام سارا جان
فکر کنم بد توضیح دادم . من به یه سری استند که بتونم توش بروشور و کارت ویزیت بزارم احتیاج دارم ولی چون حداکثر 10 تا دونه میخوام نمی ارزه که بخوام سفارش بدم. یه سری پلاستیکی پیدا کردم ولی گرونه 7-8 $ هر کدوم. در نتیجه میخوام خودم با مقوا درست کنم. یه کتاب قبلا دیده بودم توی ایران کلی از این الگوهای آماده برای ساختن این چیزا داشت با مقواو توی اینترنت گشتم مدل پیدا کنم اما چیزی پیدا نکردمو گفتم شاید بروبچ کیس بدونه. devianart را هم هنوز چک نکردم امیدوارم داشته باشه (ممنون از کامبیز).

در ضمن یادم رفت بگم میخوام جای بروشور و بیزنس کارت با هم باشه و از اون کوچیکا که فقط مال بیزنس کارت هست نمیخوام

جدیدترین ارسال ها

بالا