طرح ایده ای برای تبلیغات سایتها لطفا طراحان حرفه ای اینو ببینند

با سلام
این طرح حدود چند ماهی است که در رهن من هست اما نتوانستم اجرا کنم
خواستم ببینم شما می تونید کمکم کنید
----
طرح تبلیغاتی:
ما در سایت ها مشاهده می کنیم که هر وقت سایتشان را باز می کنیم یک پنجه ÷پاپ آپ نمایش داده می شود که در آن تبلیغاتی گداشته اند
حال من این طرح به دهنم رسید که
کاری کنیم که این پنجره پاپ آپ برای هر آی پی یا کاربر در روز یا در نیمی از روز فقط یک بار نمایش داده شود
یعنی اگر کاربر برای بار دوم سایت را باز کرد آن پنجره را مشاهده نکند
---------
همین طرح به شکلی دیگر

حال می تواند که این خاصیت را داشته باشد که کاربر تا بر روی آن کایک نکند نتواند سایت را مشاهده کنی(در این حالت سایت به حالت تیره و تار در زیر پنجره پاپ آپ قرار دارد
----------
با توجه به خاصیت بالا ما بتوانیم کاری کنیم که کاربر وقتی در روز یا نیم روز برای بار اول وارد سایت می شود اجبارا بر روی آن کلیک کند و وقتی برای بار دوم یا سوم و .... وارد سایت می شود بتواند آن پنجره را ببندد و وارد سایت شود بدون آنکه بر روی آن کلیک کند یعنی برای مشاهده بیش از 1بار علامت ضربدری در کنار پاپ آپ برای بسته شدنش وجود داشته باشد (close able)
------------
در آخر هم اگر بشود کاری کرد که تبلیغات سایت های کلیکی که به صورت اسکریپت طراحی می شود در آن نمایش داده شود تا کاربر بتواند از زحمتی که می کشد درآمدی داشته باشد
-------
مدیران و طراحان حرفه ای برای تحقق این طرح تبادل اندیشه و طراحی کنند که فکر می کنم به درد همه می خورد
منتظر هم فکریتون هستم

با تشکر:rose:
اشکان

جدیدترین ارسال ها

بالا