بی بی کد طرح اولیه تله کابین عباس آباد مازندران

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه.
آخرین کارم هست .
در حقیقت این کار فقط لکه گزاری و نمادی برای کلیت پروژه نهایی هست. این رندر ها برای کارفرما توی انگلیس ارسال میشه اگه تایید بشه از doppelmayr تله کابین ها خریداری میشه و ساخت آغاز میشه.اون موقع دیگه رندر خیلی شبیه واقعیت میشه.
فاز فنی کار بسیار وسیع و سنگین بوده. صحنه ای با مساحت بالا 50 هکتار که همش با درخت و فضای سبز پر میشد.
5 روز تقریبا روزی 18 ساعت کار کردم روش.
مدل تله کابین و دکش رو از سایت اسکچ آپ گرفتم و بهینه سازیش کردم. باقی مدل ساختمون ها رو توی اتوکد مدل شده بهم دادن و من درستشون کردم.
برای ساخت تپه هم بهترین راه این بود. نقشه بچه های نقشه برداری رو گرفتیم.همکارم تک تک خطهای تپوگرافی رو یکپارچه کرد و توی مکس از طریق Compound object و terrain درستش کردم.
برای راه هم از اسکریپت استفاده کردم که دقیقا راه روی تپه بشینه. مثل پارچه رو زمین!
برای چمن ها درختها از Forest pack استفاده کردم.حقیقتا بهترین برنامه در زمینه لنداسکیپ هست.
فقط مشکل بزرگی که داشتم این بود بعضی اوقات کلی کار میکردم فایل رو میبستم.دوباره باز میکردم می دیدم که rail clone و forest pack ها از بین رفتن! واسه همین هر مرحله از کار یه بک آپ میگرفتم.جالب اینجاست بعضی اوقات خراب که بشه حتی بارها بک آپ بگیری بازم درست نمیشه!
اینم از رندرها.
max vray forest pack photoshop

اسکریپ script.rar

view-08.jpg

view-02.jpgview-07.jpgview-04.jpgview-03.jpg

آخرین ویرایش:

mohammad@er

Well-Known Member
نقل قول !

سلام.
حقیقتاً کار زیبایی شده استاد !
:)

برای راه هم از اسکریپت استفاده کردم که دقیقا راه روی تپه بشینه. مثل پارچه رو زمین!

اسم اسکریپت چیه؟

در ضمن یه سوال ؟ (تصویر رو مشاهده کنید)

view-11.jpg

روش قرار دادن این نوع تصویر (فاقد بک گراند) تو مکس چطوره؟

حمید رضا توضیح داده بودن ولی الان اون پست رو پیدا نمی کنم.

موفق و بعید باشید.
:rose:

آخرین ویرایش:

Bertali

Member
سلام

بابا خسته نباشی واقعاً روزی 18 ساعت !!ضرر داره واسه چشمات ! تقسیم کار میکردی میدادی مدل خونه ها رو میساختیم واست :green:

ولی کلاً از نورها و هایلایت هایی که با فتوشاپ میزنی خیلی خوشم میاد .:)

آخرین ویرایش:

archman3d

Member
عالی بود
کار کردن روی پروزه های به این بزرگی مرد میخواد،

پکی که برای چمن استفاده کردید اسمش چیه؟ و از کدوم مدل چمن استفاده کردید؟
:green:

آخرین ویرایش:

AREF

سلام ممنون از دوستان
سخت ترین کار این پروژه مدیریتش بود یعنی اینکه فایل به این عظمت بشه 250 مگ یعنی مدیریت نسبتا موفق.
چمن ها از itoo forest 4 چمن آماده خودش استفاده کردم. رندرها تقریبا هر کدوم بین 1 ساعت تا 2 ساعت طول کشید
برای اون آدم ها هیچی آمادس. توی فتوشاپ درگ میکنم توی کار! یه آموزش ساختم برای آدم گزاری اگه خواستین اطلاع بدین

mohammad@er

Well-Known Member
سلام ممنون از دوستان
سخت ترین کار این پروژه مدیریتش بود یعنی اینکه فایل به این عظمت بشه 250 مگ یعنی مدیریت نسبتا موفق.
چمن ها از itoo forest 4 چمن آماده خودش استفاده کردم. رندرها تقریبا هر کدوم بین 1 ساعت تا 2 ساعت طول کشید
برای اون آدم ها هیچی آمادس. توی فتوشاپ درگ میکنم توی کار! یه آموزش ساختم برای آدم گزاری اگه خواستین اطلاع بدین

اگر لطف کنید آموزش آدم گذاری رو قرار بدید ممنون میشم.

archman3d

Member
عارف عزیز این اسکریپت که قرار دادی از حالت زیپ خارج نمیشه و ارور میده،از نرم افزار های مختلفی برای باز کردنش استفاده کردم ولی جواب نداد، ممنون میشم دوباره چک کنی و آپش کنی

pojer

Member
سلام عارف جان اول یه خسته نباشید بگم واقعا پروسه طولانی داشت اما تو یک نگاه همه چیز دیده میشه و شاید بعضی از ضعف که تو کار هست نتونیم تو دیتیلش زوم کنیم مثل متریال الاچیق ها یه مقدار کم مصنوعیه این فرصت رو بگیره اما با این اوصاف، بزرگی پروژه همیشه این نکات ظریف از ادم میگیره اما زحمت و رئال بودن کارت مثل همیشه قابل تقدیره استاد بیشتر ویو ها کاملا زیبا و طبیعی

AREF

سلام
میشه بگین کانفیگ سیستمتون چیه؟
2 تا سیستم بود. هر 2 تا 16 گیگ رم .یکی i7 یکی i5 اما بیشتر کار با i7 بوده.فقط روز آخر برای رندر از i5 کمک گرفتم
بزرگترین دست آورد من از این کار
مدیریت صحنه بود. واقعا مدیریت کار ساده ای نیست.نمیشه یرخی کار کرد.
اول تک تک المان ها رو جداگانه ساختم رندر گرفتم تایید کارفرما رو گرفتم. بعد اسمبل کردم .
دقیقا توپوگرافی سخت ترین بخش مدلسازی بود.اما با اسکریپ که گذاشتم توپولوژی رو ریست میکرد و تمیز میشد دوباره.

ممنون پژمان جان.

نیست خرمن کوفتن کار هر کس گاو نر میخواهدو مرد کهن

مرد کهن، خسته نباشی، به نظر من چیزی که تو موفقیت پروژهها حرف اول و میزنه: مدیریت که شما از پسش بر اومدی

امیدوارم کارهای بزرگترو معتبری در آینده از شما ببینیم

متشکرم

ali_reza00

New Member
سلام
وعرض خسته نباشید
مث همیشه کار زیبایی شده
اها اسکریپی که گذاشتید مشکل داره و ارور میده!!

ali_reza00

New Member
نه دوست عزیز مشکل فایل شماست
با winrar 5 هم تست شده
احتمالا فایل زیپ اساسی مشکل داره!!!

AREF

سلام. همین الان دوباره از خود سایت دانلود کردم و هر 2 اسکریپت رو اجرا کردم. مشکلی نداشت. توی مکس 2014 تست کردم

dr.hashemi

کاربر فعال
بسیار عالی
دادا برای چنین کارایی لومیون بهتر نیست به نظرت؟

AREF

سلام.لومیون خوبه خیلی خوبه اما فکرش رو بکن توپوگرافی در آوردن توش سخته.فرض کنیم مدل کنیم ببریم درخت رو میخوای چیکار کنی؟؟؟ 100 هکتار شاید بیشتر زمینه! لومیون باید قابلیت اسکاتر بزاره

جدیدترین ارسال ها

بالا