طرحی برای میز سخنران

mehdinasiri

پارس لند گروپ
این طرح رو برای میز سخنرانی یه همایش زدم . تو عکس زیر می تونید جای نصب این طرح رو ببینید که با کادر قرمز مشخص شده.
عکس رو هم خودم گرفتم طرح سال گذشته همایش هم کار خودم هست!

ایشون هم وزیر بازرگانی هستند

28kmr9s.jpg

اینم یه عکس دیگس :
http://i34.tinypic.com/o7ll3n.jpg
طرح زیر دست وزیر ارتباطات هست!

x5cmdl.jpg

آخرین ویرایش:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
مهدی جان با وزیر وزرا میپری!!! ما رو هم دریاب بابا:)

اگر این همون برنامه ی مربوط به بن ها هست که به جز عنوان، هیچ چیز دیگه شون شبیه هم نیست.
البته من حدس میزنم این مال یه سال دیگه باشه. درسته؟
-----------------------
الآن داشتم با حسرت عناوین مجموعه ی گرافیکی شما رو میخوندم. خوشحال شدم دیدم توی تبلیغات مجموعه ی گرافیکیت از کارهای من هم استفاده کردی:)
-----------------------
و اما نمره ی این کار شما از نظر بنده:
[LTR]

Top.gif

Left.gif
08.gif
2.gif
0.gif
2.gif
2.gif
2.gif
Right.gif

Bottom.gif

[/LTR]

موفق باشی دوست من.

MEGA WAVE

Active Member
در کل طرح خیلی خوبی شده.

فقط یه مقدار رنگه چرک و مرده نیستند ؟ مخصوصاً توی بکگراند؟ منظورم این نیست که رنگهای فانتزی بکار ببریا ، فقط یکمی باز تر میبود بهتر میشد.

ous5j6glsq689iuhfraw.jpg

H.S

Member
سلام.
آقا خیلی خوب شده فقط به نظرم بعضی جاهخا زیادی تاریکه.
مثلا اون پایین ( لوگوها ) خیلی تاریک شده.
اگه همون قسمت ها رو درست کنی عالی میشه.
موفق باشی.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
مهدی جان با وزیر وزرا میپری!!! ما رو هم دریاب بابا:)

اگر این همون برنامه ی مربوط به بن ها هست که به جز عنوان، هیچ چیز دیگه شون شبیه هم نیست.
البته من حدس میزنم این مال یه سال دیگه باشه. درسته؟
-----------------------
الآن داشتم با حسرت عناوین مجموعه ی گرافیکی شما رو میخوندم. خوشحال شدم دیدم توی تبلیغات مجموعه ی گرافیکیت از کارهای من هم استفاده کردی:)
-----------------------
و اما نمره ی این کار شما از نظر بنده:
[ltr]

Top.gif

Left.gif
08.gif
2.gif
0.gif
2.gif
2.gif
2.gif
Right.gif

Bottom.gif

[/ltr]

موفق باشی دوست من.

سلام دوستم. خوب دقیقا برای کمتر از 2 هفته دیگس. قطعا یک کار 5 در 9 سانتی متری با یک کار 1 متری خیلی نمی تونن شبیه باشن یا حد اقل من اون لحظه که طراحی می کردم حس این رو نداشتم که خیلی شبیه باشن البته المان اصلی کار کاملا مشبه هست که همان تکست کار هست.
از کار شما هم فکر کنم در قسمت Sample های سایت استفاده کردم. در هرصورت کارهای حرفه ای رو باید به جهانیان نشون داد شما هم که از اساتید هستید:rose:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
در کل طرح خیلی خوبی شده.

فقط یه مقدار رنگه چرک و مرده نیستند ؟ مخصوصاً توی بکگراند؟ منظورم این نیست که رنگهای فانتزی بکار ببریا ، فقط یکمی باز تر میبود بهتر میشد.

ous5j6glsq689iuhfraw.jpg

مرسی از نمره و مرسی که اسم من رو هم روش میزنی.کار شما بسیار ارزشمند هست. عکس های اصلی رو برای همین قرار دادم که حس چرک و مرده بودن بهتون دست نده دیگه. چون چاپ شده این کار با اون نور پردازی یه هایلایت خیلی قشنگ رو به ما میده.:oops:

Morteza76

Member
شما که ایراد میراد هیچ وقت تو کارت نیست....
دمت گرم خیلی خوب شده....
مسئولین برگزاری همایشات باید به وجود فردی مثل شما در ایران افتخار کنن...

[SOBHAN]

Active Member
خيلي خوب شده مهدي جان ...

ولي الان همون عكس اولي كه گرفتيد و از همون فاصله اي كه عكس رو گرفتيد ( كه خيلي هم دور نيست ) نميشه طرح رو خوند ،

چه برسه به ته سالن ... به نظر شما رنگ و فونت يا هر عامل ديگه اي كه ممكنه دخيل باشه ، مشكل نداره ؟

موفق باشيد
محمد حسين

mehdinasiri

پارس لند گروپ
[SOBHAN];741221 گفت:
خيلي خوب شده مهدي جان ...

ولي الان همون عكس اولي كه گرفتيد و از همون فاصله اي كه عكس رو گرفتيد ( كه خيلي هم دور نيست ) نميشه طرح رو خوند ،

چه برسه به ته سالن ... به نظر شما رنگ و فونت يا هر عامل ديگه اي كه ممكنه دخيل باشه ، مشكل نداره ؟

موفق باشيد
محمد حسين

سلام
چرا فاصله عکس دور نیست شما اگر با عکس کناری دارید میسنجید اون کار 8/5 متر هست این کمی مونده تا یک متر.
دیگه فونت از این بزرگتر هم خوبیت نداره :oops:

[SOBHAN]

Active Member
سلام
چرا فاصله عکس دور نیست شما اگر با عکس کناری دارید میسنجید اون کار 8/5 متر هست این کمی مونده تا یک متر.
دیگه فونت از این بزرگتر هم خوبیت نداره

مهدي جان قصد نداشتم از لحاظ فني نقد كنم ، به هر حال تا آب هست تيمم باطله ، شما استادي و ما ...

منظورم اين بود كه كلا چه فايده اي داره طرح زير ميز ، وقتي كه از فاصله نه خيلي دور و شايد هم نزديك خوب ديده نشه ؟

موفق باشيد
محمد حسين

mehdinasiri

پارس لند گروپ
[SOBHAN];741580 گفت:
مهدي جان قصد نداشتم از لحاظ فني نقد كنم ، به هر حال تا آب هست تيمم باطله ، شما استادي و ما ...

منظورم اين بود كه كلا چه فايده اي داره طرح زير ميز ، وقتي كه از فاصله نه خيلي دور و شايد هم نزديك خوب ديده نشه ؟

موفق باشيد
محمد حسين

من کوچیک شمام.شما از اساتید هستی و ما داریم درس پس میدیم. اتفاقا به چه نکته خوبی اشاره کردی. دوربین وقتی روی سخنران زوم میکنه وقتی میره رو زوم اوت ممکنه چند لحظه این تو کادر بیوفته و بین خودمون بمونه یه جور کلاس کار !!! :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا