طرحي كاريكاتوري ... @

Erfan

Active Member
خدمت استادان عزيز سلام عرض ميكنم ... اميد است حالتان بهتر از ديروز باشد ... :) :D

خب دوستان عزيز اين دو تصوير :-? رو ببينيد و نظرات خود رو پيرامون طرح ارائه شده ... يه اتود تستي از كاريكاتور هست ...

توضيحات تكميلي :
طرح اوليه را به دست كشيده و يه رنگ سطحي زده و بعد از اسكن با فتوشاپ رنگبندي اصلي رو انجام داده ....

ضمينه :
عكس مربوطه متعلق به پسر دايي ما بوده !!!

مخلصيم, بارزام @

S4DEGH

Well-Known Member
چه پسر دائي نازي ... نشون ميده از اون بچه شراست كه خودت رو ميزاره توي جيبش
243.gif

عكس هم خيلي قشنگ شده و رنگبنديش هم عالي هست ...
156.gif

NAKOOT

Well-Known Member
ایول بارزام جونم ...
خیلی زیبا شده ... مخصوصا ابروهاش رو خیلی زیبا نشون دادی ...
تبریکات
icon_wink.gif

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
خسته نباشی.خیلی خوب شده ولی اون لوپاش زیادی ولو شده مثل اینه تو هر لوپ 2 تا گردویه

ولی درستش نیست ادم برای یه کاریکاتور بزنه پسر داییش را چکا چوله کنه ها:)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار قشنگي شده البته نميشه خيلي به عنوان يه كاريكاتور در نظر گرفتش چون معمولا تو كاريكاتور بيش از حد غلو ميشه ولي تو اين كار شما با وجود اينكه كار قشنگي شده ولي خيلي درباره چهره بيش از حدي كه بايد غلو نشده. اما ميشه به عنوان يه كار طراحي چهره در نظر گرفتش كه كار خوبي هم شده.

Erfan

Active Member
مرسي دوستان عزيز ...

من همون اول گفتم اين يه اتود هستش ... و فقط براي تست بود كه ببينم چطوري ميشه ... انشالله در كارهاي بعدي كه ارائه شد اشكالات بر طرف خواهد شد ..

مخلصيم, بارزام @

hes_r

Member
کارت عالیه ولی به نظر من بیشتر شبیه چهره ی کارتونیه تا کاریکاتور چون تو کاریکاتور چهره ی طرفو به هم میریزن اما تو بیشتر شبیه سازی کردی

Mandana

Active Member
من هر روز صبح که از خواب بیدار میشم از خدا بخاطر یک چیز شکرگذاری می کنم.اونم اینه که پسر دایی تو نیستم
4fvfcja.gif

لول
جدا از شوخی به نظر منهم بعنوان یک اتود خیلی جالب کار کردی.مخصوصا موها و ابروها رو.اما دهانش جای کار زیادی داره. و همونطور که سارا گفت توی اتودهای بعدیت سعی کن غلو بیشتری بکنی تا به کاریکاتور شبیه تر بشه
موفق باشی
toyou.gif

alireza-metal

Active Member
بسیار جالب و زیبا شده شده با رنگ بندی مناسب --- من از قیافش فهمیدم که اسمش باید رامتین باشه ! نه ؟!!!

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
بسیار جالب و زیبا شده شده با رنگ بندی مناسب --- من از قیافش فهمیدم که اسمش باید رامتین باشه ! نه ؟!!!

مرسي ...

ميگم عليرضا تو كه قضيه رو خوب ميدوني ... آره اسمش رامتين هستش ... با اين اسم كلي خاطره خوب و بد روي اينترنت دارم ...

ولي ديگه تموم شد ....

مخلصيم, بارازم @

جدیدترین ارسال ها

بالا