طراح مدل های مبل پروژه ای؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام . قیمت میخواستم 20 تا مبل طراحی شه بدون متریال سورس مدل رو میخواستم. نکته اینکه این 20 تا مبل دقیقاً همون شکلی که هست واسه کارخونه یعنی حتی کوچیکترین تفاوت هم نداشته باشه.

لطفاً قیمت حدودی بگید. در صورت تمایل به همکاری پروژه ای تماس بگیرید. ضمناً فعلا 20 تا برای 1 شرکت .هر سفارشی گرفته بشه 20 تا مدل دیگه با قرارداد و هزینه جدید.

توضیحات کاملتر رو تلفنی میگم.

09197644423-09361989549 ساعت 11 صبح تا 8 شب لطفا در صورت تمایل.

منظورتون اینه که از روی تصویر هایی که می دید و از روی مدل واقعی طرح ها زده بشه؟؟

البته جسارت نباشه دوست عزیز، ولی بعید می دونم تو این سطح از کار کسی با شما تماس بگیره، فکر می کنم شما بهتر باشه که خودتون تماس بگیرید ( البته این رو دوستانه می گم ، خدا شاهده نیتی ندارم ، اما اگر کسی واقعاً کارش خوب باشه ، بعید می دونم به این صورت با شما تماس بگیره )

این شماره ی من هست ، 09384077899 اگر دوست داشتید تماس بگیرید تا صحبت کنیم.

mohammad.sub7

کاربر فعال
دوست عزیز فکر نمیکنم از حرفه ای بودن کسی کم بشه اگه تماس بگیره. اما منظور من این بود که 1جوری راه ارتباطی برقرار بشه تا صحبت کنیم. ممنون

mohammad.sub7

کاربر فعال
امید جان پیغام خصوصی من مدتی مشکل داره لطفا شماره همراه رو بدید تماس بگیرم

آخرین ویرایش:

+plus

Member
با سلام منم هستم شما یه نمونه بزارید تا قیمت بدیم با تشکر.

بله از حرفه ای بودن کسی شاید به نظر شما کم نشه!! ، اما واقعاً کسی که خودش رو حرفه ای بدونه می شه اسمش رو حرفه ای گذاشت؟؟؟

یا شاید منظور شما از حرفه ای چیز دیگه ای هست؟!!

اگه واقعاً بدنبال کسی هستید که توی کارش خبره باشه، شک نکنید این شما هستید که باید ازش بخواید که براتون کار انجام بده!! ، این قانون حرفه ای هاست. البته من قطعاً در اشتباه هستم، الان دوستان می ان کامل من رو به راه راست هدایت می کنن شما نگران نباش. :)

mohammad.sub7

کاربر فعال
بله از حرفه ای بودن کسی شاید به نظر شما کم نشه!! ، اما واقعاً کسی که خودش رو حرفه ای بدونه می شه اسمش رو حرفه ای گذاشت؟؟؟

یا شاید منظور شما از حرفه ای چیز دیگه ای هست؟!!

اگه واقعاً بدنبال کسی هستید که توی کارش خبره باشه، شک نکنید این شما هستید که باید ازش بخواید که براتون کار انجام بده!! ، این قانون حرفه ای هاست. البته من قطعاً در اشتباه هستم، الان دوستان می ان کامل من رو به راه راست هدایت می کنن شما نگران نباش. :)

نزدیک 20 تا تماس داشتم همه حرفه ای بودن با یکیشون بستیم قرار داد. زیاد سخت نگیر اینجوری داغون میشی

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

خب خدا رو شکر موضوع به خیر و خوشی تموم شد وگرنه نزدیک بود تا خودم آستین بالا بزنم و یه تکونی به مدلسازی در صنعت مبلمان عنایت کنم:lol:

دوستان جمیعا موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا