سلام دوستان. من با فتوشاپ برای برنامه ایی که با ویبی دات نت نوشتم button طراحی کردم و می خوام که پس زمینه رو نشون نده و فقط باتن رو نشون بده ، چه جوری میشه این کار رو کرد؟ منظورم اینه که پس زمینه ی سفید حذف بشه و فقط خود باتن رو نشون بده. ممنون
یه مشکل: اگه فایل پیوست رو نگا کرده باشی حتما دیدید که باتنی که درست کردم مستطیل کامل نیست و لبه هاش تیز نیست ، این روشی که شما گفتید همه ی حاشیه ی اضافی رو پاک نمیکنه و اون تیزیهای بغله دکمه باقی میمونه که اصلا جالب نیست و باتن زشت میشه ، چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
فایل پیوست رو دیدم
نگران اون تیکه نباش حتی اگر از Trim استفاده نکنی، چون فرمت PNG استفاده کردی، هیچ مشکلی پیش نمیاد.
گفتم Trim کنی تا ابعاد دگمه ای که توVB میزاری کوچک تر بشه وحجم عکس پس زمینه ی دگمت کمتر بشه.
من خودم دگمه هام رو اینطوری درست میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.
فقط یادت نره که:
خصوصیت BackColor دگمه ی مورد نظرت رو در VB به Transparent تغییر بدی
درغیر اینصورت اون گوشه ها مشکل برات به وجود میارن
یه نمونه از سه حالت دگمه هایی که تو C#.net برای نرم افزارم درست کردم پیوست کردم.
bitaroos عزیز ممنون. من همین الان روی برنامم تست کردم اما باز یه کم گوشه های دکمه معلومه و من رو اذیت میکنه بعضی جاها دیدم که عکسها کاملا تر وتمیز برش خوردن ، من اونطوری می خوام، حرفه ایی.
سخت گیرم دیگه ؛ چه میشه کرد ، راهی نیست که بشه اون گوشه های مزاحم رو کامل پاک کرد؟
من الان امتحان میکنم ببینم با vb میتونم این کارو برات کنم و یه مثال برات بزارم یا نه.
می خوام یه bottun درست کنم و این دگمه ای که ساختی رو به bottun.Image اختصاص بدم.
bitaroos عزیز ، خیلی خیلی ممنون. مشکلم حل شد. میدونی گیر کار از کجا بود؟
باید در قسمت پراپرتیز در گزینه ی FlatAppearance دو گزینه ی mousedownbackcolor و mouseoverbackcolor رو transparent تنظیم میکردم.