sanazi
Member
سلام ضمن تبریک سال نو به همه دوستان
تو این چندروزی که بیکار بودم با digitizer & PS گل armyllis رو طراحی کردم
در مورد این گل این یکی از نوادر گل ها هست که هرجایی یافت نمیشه بیشتر تو کویراست ولی من دارمش
خیلی خیلی گل زیبایی هست ولی بو نداره جنبه تزئیناتی داره واسه همین یه طرح از روش زدم
در مورده کاور armyllis این یک گروه راک هستش و ویدیو های خشنی هم داره یه کاور مخصوصم واسه اون زدم که تمامه طراحی کاره خودمه هیچ تصویری کپی برداری نیست حتی چاقو و فونتشم خودم طراحی کردم
خواستم نظر شما رو هم بدونم
ممنون
نکته : این 2 طرح در رزولیشن 600dpi طراحی شده و جزیات طرح بدرستی مشخص نیست به دلیل حجم بالا با رزولیشن 72dpi گذاشتم که جزئیات حذف شدن مخصوصا texture روی فونت
تو این چندروزی که بیکار بودم با digitizer & PS گل armyllis رو طراحی کردم
در مورد این گل این یکی از نوادر گل ها هست که هرجایی یافت نمیشه بیشتر تو کویراست ولی من دارمش
خیلی خیلی گل زیبایی هست ولی بو نداره جنبه تزئیناتی داره واسه همین یه طرح از روش زدم در مورده کاور armyllis این یک گروه راک هستش و ویدیو های خشنی هم داره یه کاور مخصوصم واسه اون زدم که تمامه طراحی کاره خودمه هیچ تصویری کپی برداری نیست حتی چاقو و فونتشم خودم طراحی کردم
خواستم نظر شما رو هم بدونم
ممنون
نکته : این 2 طرح در رزولیشن 600dpi طراحی شده و جزیات طرح بدرستی مشخص نیست به دلیل حجم بالا با رزولیشن 72dpi گذاشتم که جزئیات حذف شدن مخصوصا texture روی فونت