طراحی گل armyllis با digitizer & PS طراحی کاور برایarmyllis

sanazi

Member
سلام ضمن تبریک سال نو به همه دوستان
تو این چندروزی که بیکار بودم با digitizer & PS گل armyllis رو طراحی کردم
در مورد این گل این یکی از نوادر گل ها هست که هرجایی یافت نمیشه بیشتر تو کویراست ولی من دارمش:green: خیلی خیلی گل زیبایی هست ولی بو نداره جنبه تزئیناتی داره واسه همین یه طرح از روش زدم

در مورده کاور armyllis این یک گروه راک هستش و ویدیو های خشنی هم داره یه کاور مخصوصم واسه اون زدم که تمامه طراحی کاره خودمه هیچ تصویری کپی برداری نیست حتی چاقو و فونتشم خودم طراحی کردم
خواستم نظر شما رو هم بدونم
ممنون
نکته : این 2 طرح در رزولیشن 600dpi طراحی شده و جزیات طرح بدرستی مشخص نیست به دلیل حجم بالا با رزولیشن 72dpi گذاشتم که جزئیات حذف شدن مخصوصا texture روی فونت
1269122674.jpg

1269162175.jpg

MohammadGh

Well-Known Member
طرح اولي گل زيبا شده
ولي طرح دومي زيبا تر شده
توي طرح دومي كلمه proffessonal زياد خوانا نيست
موفق باشي

hamid

Well-Known Member
طراحی گل که هیچ حرفی توش نیست بسیار زیبا ست
در مورد کاور بنظر من یه طراحی حرفه ای روش صورت گرفته مخصوصا طراحی حرف a و چاقو
خیلی خوب شده موفق باشید

mehrshad_245

Active Member
من نقاشی بلد نیستم ولی طراحی گل خیلی خوشکله
کاورم خیلی جالب در اومده البته ما تو کار راک نیستیم ولی بنظرم ادم با دیدنش جذب میشه همه چیزش مناسبه بخصوص طراحی فونت و چاقو که من خیلی خوشم اومد در کل Professional

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کارای خوبی شدن ساناز جان.
البته من متوجه نشدم که منظورت از طراحی فونت چیه؟! این فونتهایی که شما استفاده کردی مگه فونتهای آماده نبودن؟
چون ظاهرا جزو دسته فونتهای Sans Serif و Serif هستن.

sanazi

Member
کارای خوبی شدن ساناز جان.
البته من متوجه نشدم که منظورت از طراحی فونت چیه؟! این فونتهایی که شما استفاده کردی مگه فونتهای آماده نبودن؟
چون ظاهرا جزو دسته فونتهای sans serif و serif هستن.

سلام سارا جان ممنون از نظرت منظورم طراحی حرف a هستش بقییش نمیدونم فونت چیه ولی حرف a رو خودم طراحی کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا