Mehran Sharif
Member
سلام
من حدود سه ساله دارم با نرم افزار 3ds Max مدلسازی می کنم (برای بازی های رایانه ای و...) و همیشه کمبود کانسپت رو توی کارام حس می کنم و جدیدا فکر می کنم که دیگه کارام بدون کانسپت روح نداره و خلاقیتی توش نیست.
برای همین یه تحقیق کوچیکی رو شروع کردم و دیدم اکثر کسایی که مدلسازی می کنند خودشون کانسپت کاراشون رو طراحی میکنند
حالا می خوام لطف کنید و بهم بگید که چطور میتونم طراحی کانسپت و اسکیس رو یاد بگیرم؟
چه جوری میتونم آموزش ببینم؟
روش دیگه ای هم به غیر از رفتن به کلاس وجود داره؟
چقدر این آموزش طول میکشه و به چه سطحی احتیاج دارم برم که کانسپت کارام رو خودم طراحی کنم و بلو پرینت بزنم؟
کلاسایی که بیرون در رابطه با این کار هستند چه عنوانی دارند، زمان آموزشش چقدره؟
چه ابزارایی رو باید یاد بگیرم؟
خیلی ممنون از اینکه تجربیات گرانبهاتون رو در اختیار من قرار میدین.
من حدود سه ساله دارم با نرم افزار 3ds Max مدلسازی می کنم (برای بازی های رایانه ای و...) و همیشه کمبود کانسپت رو توی کارام حس می کنم و جدیدا فکر می کنم که دیگه کارام بدون کانسپت روح نداره و خلاقیتی توش نیست.
برای همین یه تحقیق کوچیکی رو شروع کردم و دیدم اکثر کسایی که مدلسازی می کنند خودشون کانسپت کاراشون رو طراحی میکنند
حالا می خوام لطف کنید و بهم بگید که چطور میتونم طراحی کانسپت و اسکیس رو یاد بگیرم؟
چه جوری میتونم آموزش ببینم؟
روش دیگه ای هم به غیر از رفتن به کلاس وجود داره؟
چقدر این آموزش طول میکشه و به چه سطحی احتیاج دارم برم که کانسپت کارام رو خودم طراحی کنم و بلو پرینت بزنم؟
کلاسایی که بیرون در رابطه با این کار هستند چه عنوانی دارند، زمان آموزشش چقدره؟
چه ابزارایی رو باید یاد بگیرم؟
خیلی ممنون از اینکه تجربیات گرانبهاتون رو در اختیار من قرار میدین.