طراحی و ویرایش تم ویندوز

:wink:دوستای عزیزم سلام
من در مورد طراحی و یا ویرایش تم ویندز چند تا سوال دارم
با چه نرم افزاری می شود تم ویندز را طراحی کرد ؟
با چه نرم افزاری می شود تم های موجود را ویرایش کرد ؟
باید خدمت شما عرض کنم که من نرم افزار های Reshacker و PE Explorer را امتحان کردم اما جواب نداده اند. برای ویرایش تم، فایل اصلی با نام luna.msstyles که تمام گرافیک های اصلی تم ویندز در آن هست را از مسیر C:\WINDOWS\Resources\Themes\Luna باز کردم ، ولی این نرم افزار ها سرس اصلی فایل را موقع ذخیره کردن خراب می کنند.
برای کسای که نمی دونند می گم : البته سیستم عامل اجازه تغییر در این فایل را به شما نمی دهد ، چرا که نسخه اصلی این فایل در (C:\WINDOWS\system32\dllcache) قرار داره که نامش luna.mst هست، و زمانی که تغییری در luna.msstyles حاصل بشود با نسخه اصلی باز سازی می شود .
برای تغییر در این فایل باید نسخه اصلی را ویرایش کرد.
حلا از دوستای عزیز می خواهم که هرچقدر می دونند کمک کنند من زیاد سرچ کردم ولی چیزی در هیچ کجا در این رابطه پیدا نکردم:cry:

به یاد داشته باشید برای ایرانی هیچ چیز دست نیافتنی نیست
.............

wild-mans

Member
سلام
شما با نرم افزاری به اسم استایل ایکس پی و نرم افزار windowblind میتونید این کار رو براحتی انجام بدهید.
یا حق

POP2

Member
دوست عزیز این نرم افزار ها سورس رو خراب نمیکند بلکه اسکریپتها یا کارهای گرافیکی که انجام دادی اشتباه بوده برای مثال:

مثلا تصویر شروع یا start با پسوند bmp 24 bit هست زمانی که شما در فتوشاپ ذخیره میکنید حالت اون رو 32bit انتخاب میکنید به همین دلیل بعد از ذخیره کردن تم به مشکل بر میخوره اگر اطلاعات بیشتر خاستی بهم بگو تا بهت کمک کنم:

برای مثال اینو نگاه کن کامل طراحی خودمه که مال 1 سال پیشه چون من حدود 1 سالی هست که ویندوزم را عوض کردم و ویستا و حالا هم 7 هست:

Und-1.jpg

اگر بخوای میتونم برات بزارم.

با سلام مجدد
pop2جان می تونم سوال کنم که با چه نرم افزاری این کار را انجام دادید
من می خواهم که تغیرات را مستقیم روی فایل luna.msstyles انجام دهم
با تشکر

POP2

Member
با همون نرم افزار reshacker فقط به نکاتی که بهت گفتم توجه کن.

جدیدترین ارسال ها

بالا