طراحی و توسعه سیستم مدیریت محتوا متن باز با چارچوب دات نت

parviznik

New Member
تعربف اهداف این گروه
--------------------------------------------------------------------------------

آیا قصد شروع یک اوپن سورس(متن باز) دات نت را دارید؟ آیا به کار تیمی درشبکه جهانی علاقه دارید پس من پیشنهاد می کنم که از این گروه شروع کنی

چارچوب کاری: دات نت فریم ورک(چنانچه می دانید چهار چوب دات نت سکویی است برای پیشبرد برنامه های کاربردی وب و برنامه های کاربردی ویندوز که توسط شرکت ماکروسافت ارائه شده است)

هدف از این پروژه چیست:
بتوانیم برنامه اوپن سورسی(تحت وب) ایجاد کینم و در مورد برنامه نویسی با دوستان بحث و مشورت کنیم تا یک پروژه ایده آل را بصورت مجوز رایگان برای استفاده عموم قرار دهیم

آیا با نرم افزاری های که در کشور های پیشرفته وجود دارد احتیاجی هست که چنین پروژه ای ایجاد شود؟
این پاسخ بستگی به افکار شما دارد؟ اگه نظر من را بپرسید بله احتیاج داریم چون باید درمورد نوشتن نرم افزار اطلاعات داشت و تنها مصرف کننده نباشیم بلکه تا حدی تولید کننده و نه اینکه از سایر نرم افزارهایی که در سایر کشورها تولید می شود استفاده کرد و ثانیاً کشورهای مانند :آمریکا,فنلاند,چین, هند در زمینه فناوری آطلاعات به رقابت های پای به پای هم رسیده اند و ما هم می توانیم در منطقه خاورمیانه رقابت کنیم

اگر با ایده این پروژه متن باز موافقید پس بسم الله منتظر نظرات و پیشنهادات و انتقادات سازنده شما عزیزان هستم ! پروژه را تا ماه آینده آپلود خواهم کرد

MDP

Well-Known Member
سلام دوست من ، به مجید آنلاین خوش امدید.

هدف شما خیلی خوبه.

منم باهاش موافقم.ولی پروژه اپن سورس پروژه ای هست که از ب بسمالاه رو توش همه نظر بدن.شما چی رو قراره ماه دیگه آپلود کنی ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا