طراحی هولوگرام

n.homayounfar

New Member
سلام
شرکتی که من باهاش کار می کنم می خوان روی درب شیشه های محصولاتشون هولوگرام بزنند. آیا من می تونم با فتوشاپ طراحی کنم؟ و چه چیزهایی رو باید مد نظر قرار بدم. قیمت طراحی اش چنده و قیمت چاپش چه قدر؟

Yunes.grapix

Well-Known Member
طراحی ، چاپ یا ساخت، و برش هولوگرام یه شیوه خاص داره ،‌ بخشی از اون که تقریبا ارزون تر از بقیه است رو بعضی از لیزر کار ها انجام می دن که اسما هولوگرامه و در تیراژ های پایین مقرون به صرفه است به اندازه ای که اسمش هولوگرام باشه و کار رو باید براشون تکرنگ به صورت eps یا cdr بزنی ،‌ برشش رو هم همه کسی نمی تونه انجام بده ، چون ظرافت خاصی داره ، اما اگه می خوای از هولوگرام های جدید استفاده کنی که سریال دار هست یا تصاویر مخفی داره و یا چند رنگ هست ، خوب کار تخصصی می شه و شما می تونی آیتم های مد نظر رو طراحی و به شرکت هایی که این کار رو می کنن بسپری

n.homayounfar

New Member
سلام. متشکرم
خوب این که می خوان روی درب شیشه های کوچک استفاده کنند از چه هولوگرامی باید استفاده کرد که امنیت کالا رو تضمین کنه؟

Yunes.grapix

Well-Known Member
هولوگرام مستلزم هزینه زیادیه، البته هولوگرام های خاص، و من هم قیمت هولوگرام رو در حال حاضر ندارم: چون سه چهار سال پیش فقط یه بار هولوگرام زدم برای یکی از مشتریام ، بهتره تو اینترنت سرچ کنی و از طریق تلفن با یکی از شرکت های ساخت هولوگرام صحبت کنی ، اینجوری بهتره به نتیجه می رسی

جدیدترین ارسال ها

بالا