طراحی هدر به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان

rayka

Well-Known Member
سلام دوستان عریز من طبق عادت همیشگیم برای هدر سایتم متناسب با مناسبت ها و ماه های خاص هدر طراحی میکنم این هدرم که با کمک هدر فعلی سایتم که در روز های معمولی سایت استفاده میکنم طراحی شده قبل از قرار دادن گفتم اینجا قرار بدم تا با کمک دوستان کاربر پسند ترش کنیم دیگه پر چونگی نمیکنم اینم هدر سایتم که به زودی روی سایت قرار میگیره منتظر نظر های سازنده شما هستم

پیوست ها

• header.gif
    header.gif
    39.5 کیلوبایت · بازدیدها: 62

winsent

Banned
سلام.
کار خوبی شده اما به نظرم به جای استفاده از رنگ آبی از مشکی استفاده کنید هم بیشتر به کار میخوره هم مضمون و مفهوم رو بیشتر میکنه.
موفق باشید...

Fa

Well-Known Member
هنوز ماه رمضون نیومده خون و خون ریزی کردی . من میگم تا ضرب خوردن خون مون نداشته باشه بهتره . حسه بدی میده

dark_graph

کاربر فعال
سلام دوست جان خوبه ولی اگه بشتر روش کار کنی بهتر هم میشه :paint: موفق باشی

rayka

Well-Known Member
با تشکر از winsent عزیز و سایر دوستان که نظر دادند
دوست من بالا عرض کردم من هدر کلی رو قبلا طراحی کردم و متناسب با فضای وب سایتم هستش و حالا فقط اومدم و بنر اصلیم رو برای این ایام سفارشی کردم . متشکرم که توجه کردید و وقت گذاشتید

آخرین ویرایش:
به نظر من خيلي تنوع فونت زياده ... و اين فونت " مكاني براي ... " زيباد چالب نيست ...
بعد ايني كه قرمز رنگ گذاشتي ( شبيه خون‌! ) زياد ارتباطي به موضوع نداره ... :rose:

MohammadGh

Well-Known Member
كار خوبي شده
اگه يكم ديگه روش كار كني بهتر ميشه
موفق باشي

sizou_h

Member
سلام
کاره خوبیه به شرطی که خون نداشته باشه(این فرهنگ جا افتاده و غلط که اسلام دین شمشیر و خون رو عوض کنیم)
موفق باشی

to remember sb

مدیر انجمن
سلام
خوبه اما
تضاد رنگی جالبی نداره ... باعث میشه چشم زده شه
اون خون ها رو هم من به شخصه نمیپسندم ...
موفق موفق باشید :paint:

flaov

Well-Known Member
باحاله ولی حس و حال ماه رمضون رو نداره بایستی تیره تر کارکنی....

جدیدترین ارسال ها

بالا