طرح اولت جون میده واسه کارت ویزیت :دی خیلی قشنگ شده.
طرح دومتم خیلی قشنگه . اگه به اون نوشته و تیغه های پشتی حالت فلزی بدی باحالتر میشه. اگه نمی دونی بگم:
دور شکلتو انتخاب می کنی.(مثلا اون تیغه ) بعد بالای لایه تیغه یه لایه دیگه میسازی و با رنگ سیاد پرش می کنی . بعد میری به filter>noise>add noise و یه مقدار بهش نویز میدی. بعد به filter>blur>motion blur میری و مقداراشو خودت تنظیم می کنی. بعد مد لایه رو تغییر میدی تا مناسب کارت بشه.
شکل سومت به دلم ننشست.انگار اون blur دور برگ با حالت پیش زمینه همخونی نداره. اگه برگ هم همون شکلی میشد بهتر بود.
و اما طرح چهارم. طرحش خیلی جالب بود . ایده قشنگی بود. در کل خلاقیت خوبی داری. اما تو این طرحتم یه چندتا نکته هست که به نظر من اگه رعایت می کردی عالی میشد.
1- اون ستاره نورانی تو مرکز محور دوران قرار نگرفته . هرچند که همیشه نباید تو مرکز باشه اما این زیادی از مرکز دور افتاده. (هرچند نجوم من زیاد خوب نیست .شاید همینجوری باشه که شما طراحی کردی)
2- سیاره یا قمری که از همه نزدیکتره به ما بیشتر باید به نور هلالی دورش blur میدادی .
3- اندازه ستاره های اطرافشون رو فقط تو دو سایز طراحی کردی که اگه سایزاشون متفاوت تر بود طبیعی تر از کار در میومد.
اینا نظرات من بود. بازم میل خودته.
موفق باشی.
تا بعد...