طراحی های دستی از بازیگران هالیوودی (حیلی زیبا هستند )

hosienmax100

3D Artist
درود

خیلی جالب شدن میتونن رفرنس خوبی باشند برای دوستان طراح /

ange.jpg

brad.jpg

catrin.jpg

jack.jpg

keira.jpg

meg.jpg

mel.jpg

mic.jpg

morgan.jpg

roman.jpg

sean.jpg

untitl55ed.jpg

patric.jpg

diancerooger.jpg

coolinfarel.jpg

:wink:

Cute design

Well-Known Member
تشکر زیاد به خاطر باحالیشون، ولی دوست من، تایک رو جای اشتباهی زدی :)

hosienmax100

3D Artist
هر کجا هستم باشم ... خودش میاد منتقل میکنه کمااینکه من فکر میکنم بهترین جا همین جاست برای امثال این تاپیک ها توی انجمن دو بعدی ...

hosienmax100

3D Artist
تا حالا مشابه این تاپیک رو اونجا دیدی ؟!

بهرصورت همچین مباحثی به عهده تیم مدیریتی هستش خودشون صلاح بدونن انتقال میدن/

Cute design

Well-Known Member
نخیر برادر، شما به نظر خیال کوتاه اومدن نداری!

اولا من مدیر نیستم که تصمیم بگیرم، فقط میگم صحیحش اینه که مطلب رو توی جای درست بذاری (اینجوری انجمن منظم تره)

دوما گالــری اسمش با خودشه (اینکه کسی اینجور چیزی نذاشته یا مشکل اوناست یا مشکل مدیریت که اسمشو بد گذاشته)

سوما این چیزی که گذاشتی کجاش آموزشیه یا مقاله؟

چهارما کجای این مربوط به فتوشاپ اصلا؟ همش با دست کشیده شده

من که دیگه ادامه نمیدم، ولی مطمئنم حرفای من منطقین

رضــــا

آخرین ویرایش:

canabis

Member
منم یا نظر رضا موافقم اگه قرار باشه همه بیای هرجای انجمن یه پست بی ربط بزارن و منتظر تیم مدیریت باشن که بازار شام میشه

hosienmax100

3D Artist
فکر کنم بعد از 5 سال عضویت توی این سایت دیگه بعضی چیزا رو تشخیص بدم ..

شمایی که میگید این چه ربطی به فوتوشاپ داره من دیگه چی بگم /اینا رفرنس هستند همین اصول سایه زنی که توی این آثار هست باعث شد من اینارو اینجا ایندکس کنم خودم هم کارم گرافیک سه بعدی هست توی این انجمن هم کاری ندارم برای بعضی از بچه ها مت پینینگ خواستم بزارم گفتم شاید دوست داشته باشن ...ضمنا یه انالیزی کردم به این نتیجه رسیدم اینجا مناسب تر نسبت به جاهای دیگه همون گالری رو که گفتید مختص کارهایی هست که ماله خود شخص باشه من کار مردم رو بیارم اونجا روش بحث بشه که چی .. تاپیک اگر مشکلی داشته باشه اونا خودشون انتقال میدن ..

آقای canabis پست بی ربط رو هم شما زدید که اومدید وسط یه بحث الکی و بی خود که من نمیدونم چرا این دوستمون مطرحش کرد اظهار نظر می فرمائید /

جدیدترین ارسال ها

بالا