سیستم ترکیب حجم ترم 1 و 2 کارشناسی تو کارتون دیده میشه ... ترکیب حجمی خوبه ولی نه در این مقیاس ... ترکیب دو تا حجم که داخلشون فضا وجود داره میتونه توجیه معمارانه داشته باشه ولی ترکیب چند تا المان که نه فضایی خلق میکنن و نه معنی و مفهوم خاصی رو منتقل میکنن کار درستی نیست ... همنشینی آجر و آلومینیوم هم در عمل خیلی بد جلوه میکنه ...
در مورد خود رندر ... آجر خوبه ... ولی تکرارش حس میشه ... بهتره یه بافت seamless بسازی
کادر ضعیفه (چه دلیلی داره a.r کارتون 4:3 باشه ... تناسبات مربعی میتونید استفاده کنید برای کادر ) ... خیلی بده که قسمت بالایی تو کادرتون نیوفتاده
در مورد انتخاب بکگراند هم کارتون مشکل داره ... عکسی که انتخاب کردین باید عکسی باشه که افقی عکاسی شده باشه ...باید دنبال عکسایی بگردی که خط افق داشته باشن ... نور بکگران هم باید چند لول روشنتر باشه
بهترین انتخاب hdri هست ... هم برای بکگراند هم برای نورپردازی و هم دیدن رفلکت روی شیشه ها
سعی کن دوربین رو رو لول ارتفاعی دید انسانی مستقر کنی
رنگ سبز شمشاد ها هم اصلا جالب نیستند ..یه مقدار کمرنگتر ... یه مقدار تیره تر ... بهتر
منتظر رندرای بهتر هستیم
آقا فرشید ممنونم از نظر کارشناسی تون
توجیه معمارانه رو قبول دارم
ولی کار بازاری و محدود نبودن طراحی و هزینه پروژه و به چشم بودن کار برای کار فرما همه همه
باعث شده این نما به این شکل در بیاد البته تو اجرا یکمکی تغییراتی شده
تناسب رو ایول خوب اشاره کردید
hdri از این به بعد استفاده میکنم
دید انسانی استاندارده ولی به نظر من برای اینکه کارو بزرگ تر و با شکوه تر جلو بده دید پایین تر از دید انسانی جالب میشه
شمشادم قبوله خدایشم تو چشم میزنه جالب نیست