بی بی کد طراحی نما

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.طراحیش جالب شده.اما نمی فهمم روشن کردن یه فضا اینقدر سخته؟؟
پیشنهاد میکنم این آموزش رو ببینید شاید مفیدباشه براتون
عملا کارتون نور نداره
احتمالا فقط یه vray dome light دادین
کالر مپینگ هم معلوم هست روی exponetial هست
یو وی ها خوب شده
زاویه خوبه اما برای خودتون احیانا سوال نشد چرا بالای ساختمون توی کادر نیست؟!
خیلی باید تلاش بیشتری در زمینه سه بعدی داشته باشین.اگه کمکی از ما برمیاد در خدمتیم.موفق باشید

آخرین ویرایش:

maxpin206

Well-Known Member
سلام.طراحیش جالب شده.اما نمی فهمم روشن کردن یه فضا اینقدر سخته؟؟
پیشنهاد میکنم این آموزش رو ببینید شاید مفیدباشه براتون
عملا کارتون نور نداره
احتمالا فقط یه vray dome light دادین
کالر مپینگ هم معلوم هست روی exponetial هست
یو وی ها خوب شده
زاویه خوبه اما برای خودتون احیانا سوال نشد چرا بالای ساختمون توی کادر نیست؟!
خیلی باید تلاش بیشتری در زمینه سه بعدی داشته باشین.اگه کمکی از ما برمیاد در خدمتیم.موفق باشید

سلام عارف جان ممنونم از نظرتون
کالر مپینگ exponetial نیست linear است
نور
vray dome light و vray sun
عارف جان ما به شما ها نیاز داریم تا کارمون بهتر بشه

جالب شده آفرین.
موفق باشی.
مرسی

مدل قشنگه ولی متریال ها و نور پردازی و آسمون جای کار داره. باید از hdri استفاده کنی . میتونه کاره قشنگی بشه. موفق باشی
بله درسته
راستش بک گراند رو با فتو شاپ دادم

سلام
خسته نباشی طرحت خوبه خوشم امد ولی رندرت جای کار داره
:rose:
بله درسته
این کار یکمکی روش کم لطفی کردم

seous

Well-Known Member
طراحی و مدلینگت خوب شده آفرین ... فقط نور پردازیت خیلی اشکال داره تو فقط صحنه رو روشن کردی واین تا خلق یک صحنه رئال خیلی فرق داره ... دید خوبی هم برای دوربین انتخاب نکردی یکم کج میزنه وایراد بعدی انعکاس آسمون توی چراغهای ماشینته که میتونستی با روشن کردن enviroment حتی با یک مقدار خیلی خیلی کم مشکل رو حل کنی............... روش کار کنی خیلی قشنگ میشه:cool:

آخرین ویرایش:

maxpin206

Well-Known Member
طراحی و مدلینگت خوب شده آفرین ... فقط نور پردازیت خیلی اشکال داره تو فقط صحنه رو روشن کردی واین تا خلق یک صحنه رئال خیلی فرق داره ... دید خوبی هم برای دوربین انتخاب نکردی یکم کج میزنه وایراد بعدی انعکاس آسمون توی چراغهای ماشینته که میتونستی با روشن کردن enviroment حتی با یک مقدار خیلی خیلی کم مشکل رو حل کنی............... روش کار کنی خیلی قشنگ میشه:cool:
ممنونم واقعا اشکالاتی که دوستان گرفتن صحیح بود
حتما در کار های بعدیم رعایت میکنم

خسته نباشید
کار کنتراست نداره انگار هوا ابریه.
بله همین طوره
ممنونم

*farshid*

کاربر VIP
سیستم ترکیب حجم ترم 1 و 2 کارشناسی تو کارتون دیده میشه ... ترکیب حجمی خوبه ولی نه در این مقیاس ... ترکیب دو تا حجم که داخلشون فضا وجود داره میتونه توجیه معمارانه داشته باشه ولی ترکیب چند تا المان که نه فضایی خلق میکنن و نه معنی و مفهوم خاصی رو منتقل میکنن کار درستی نیست ... همنشینی آجر و آلومینیوم هم در عمل خیلی بد جلوه میکنه ...
در مورد خود رندر ... آجر خوبه ... ولی تکرارش حس میشه ... بهتره یه بافت seamless بسازی
کادر ضعیفه (چه دلیلی داره a.r کارتون 4:3 باشه ... تناسبات مربعی میتونید استفاده کنید برای کادر ) ... خیلی بده که قسمت بالایی تو کادرتون نیوفتاده
در مورد انتخاب بکگراند هم کارتون مشکل داره ... عکسی که انتخاب کردین باید عکسی باشه که افقی عکاسی شده باشه ...باید دنبال عکسایی بگردی که خط افق داشته باشن ... نور بکگران هم باید چند لول روشنتر باشه
بهترین انتخاب hdri هست ... هم برای بکگراند هم برای نورپردازی و هم دیدن رفلکت روی شیشه ها
سعی کن دوربین رو رو لول ارتفاعی دید انسانی مستقر کنی
رنگ سبز شمشاد ها هم اصلا جالب نیستند ..یه مقدار کمرنگتر ... یه مقدار تیره تر ... بهتر

منتظر رندرای بهتر هستیم

آخرین ویرایش:

maxpin206

Well-Known Member
سیستم ترکیب حجم ترم 1 و 2 کارشناسی تو کارتون دیده میشه ... ترکیب حجمی خوبه ولی نه در این مقیاس ... ترکیب دو تا حجم که داخلشون فضا وجود داره میتونه توجیه معمارانه داشته باشه ولی ترکیب چند تا المان که نه فضایی خلق میکنن و نه معنی و مفهوم خاصی رو منتقل میکنن کار درستی نیست ... همنشینی آجر و آلومینیوم هم در عمل خیلی بد جلوه میکنه ...
در مورد خود رندر ... آجر خوبه ... ولی تکرارش حس میشه ... بهتره یه بافت seamless بسازی
کادر ضعیفه (چه دلیلی داره a.r کارتون 4:3 باشه ... تناسبات مربعی میتونید استفاده کنید برای کادر ) ... خیلی بده که قسمت بالایی تو کادرتون نیوفتاده
در مورد انتخاب بکگراند هم کارتون مشکل داره ... عکسی که انتخاب کردین باید عکسی باشه که افقی عکاسی شده باشه ...باید دنبال عکسایی بگردی که خط افق داشته باشن ... نور بکگران هم باید چند لول روشنتر باشه
بهترین انتخاب hdri هست ... هم برای بکگراند هم برای نورپردازی و هم دیدن رفلکت روی شیشه ها
سعی کن دوربین رو رو لول ارتفاعی دید انسانی مستقر کنی
رنگ سبز شمشاد ها هم اصلا جالب نیستند ..یه مقدار کمرنگتر ... یه مقدار تیره تر ... بهتر

منتظر رندرای بهتر هستیم
آقا فرشید ممنونم از نظر کارشناسی تون
توجیه معمارانه رو قبول دارم
ولی کار بازاری و محدود نبودن طراحی و هزینه پروژه و به چشم بودن کار برای کار فرما همه همه
باعث شده این نما به این شکل در بیاد البته تو اجرا یکمکی تغییراتی شده
تناسب رو ایول خوب اشاره کردید
hdri از این به بعد استفاده میکنم
دید انسانی استاندارده ولی به نظر من برای اینکه کارو بزرگ تر و با شکوه تر جلو بده دید پایین تر از دید انسانی جالب میشه
شمشادم قبوله خدایشم تو چشم میزنه جالب نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا