به نظرم نور از زوایه ی مناسبی به بنا نتابیده
واحدتون شمالیه؟
و خیلی خوبه که ماشینت (سمند) ماشینی هست که در کشور فراوانه.
حدس میزنم همین...دوست گرامی شما از کجا تشخیص دادید مشکل شیشه ها از ior هست ؟
ممنونمدرود بر شما و پشتکارتون ... متریال شیشه خوب در نیومده ior رو چند زدی؟... باز هم کمی نورت مشکل داره ولی از قبلی خیلی بهتره ... liner یا exponetial استفاده کردی؟ بنظر liner <که اگه اینطوره شاید بهتر بود برای کاستن شدت نور از exponetial استفاده میکردی ... اون درخشندگی نور توی ارتفاع هم اگه کمتر بشه بهتره .... موفق باشی دوست من
سعید جان افتخار دادیاز طراحی نمات خیلی خیلی جالب از نظر من اگه متریال های با کیفیت هنگام اجرا اعمال بشه کار شیکی میشه
من واقعا خوشم اومد فقط به نظرم واسه اینکه یک کار ایده آل بشه یک دوتا از پوترها و حجم نیاز به ادیت برای هارمونیزه شدن داره
پنجره ها شکل جالبی داره
فریم لس شکل جالبی به نما داده
40 40 ها خیلی خیلی حرکت جالبی شده و اتحاد بهتری ایجاد کرده ولی دوست داشتم قسمت بالایی اون یک حرکت ال داشته باشه
نورپردازی عالی عالی واقعا می گم ولی ضعف عمده کارت
متریال سازی غیر اصولی جزییات ضعیف مثل فریم پنجره ها
sky رو سعی کن بیشتر مچ کنی با نور روشن تر باشه
طراحیت جالبه و جذابه از نظر من بیشتر رو متریال سازی فیزیکی کار کن
سعید جان افتخار دادی
متریال انتیک با کیفیت ندارم جایی سراغ داری بریم دانلود کنیم
40 40 ها 30 30 هستند که به خاطر پرت کم باید همون 40 40 بشن که یک ردیف از برداشته میشه تو اجرا
منظورت کجا حرکت ال داشته باشه؟
متریال سازی بگم برات هرکاری کردم دیسپلیس دادم به این انتیکا نشد که نشد
راستی کارتو دیدم احسنت احسنت چیکار کردی انقدر خوب سنگ مالونت بیرون و تو رفتکیش طبیعی شده؟یه آموزش بده!!!!
فریم پنجره ها چون همشو فرم لس هستند خودت بهتر میدونی جزئیاتش کمه
sky هم با فتو شاپ تغییر پیدا کرده درسته باید یکم بیشتر روش کار کنم
ممنونم واقعا دنبال افرادی مثل شمام که ایراد اجرایی بگیره از کار
منظورت از پوتر(زیر سازی) که باید ادیت بشه کجاست؟
آره بد نمیشه به صورت ال بشه تضاد اون المان راستیهدرود بر شما متریال آنتیک متاسفانه منبعی ازش ندارم ولی باید ازش عکس گرفته بشه و برای واقع گرایانه شدنش
باید مدل بشه
حجم وسطی که 30 30 کار کردی رو نظرم این بود روی جان پناه بازگشت ال داشته باشه
همه پنجره ها فریم لس نیست که مگه پنجره های اصلی آهنی نیست؟
از لحاظ اجرایی که مشکل نداره کارت خیلی هم اجرای خوبی داره ولی تاج باید وسطش یک پایه بخوره که بارو منتقل کنه من نظرم اینه که مثلا یکی دوتا شیار افقی روی حجم های کرم می زدی
وبیشتر روی متریال سازی کار کنی
عارف جان ممنونم همیشه از نظر های سازندتون استفاده میکنیمسلام.خیلی کار فشنگی شده.گفتی هارو سعید گفت
طراخیش حالب شده.با تیره روشن تضاد قشنگی رو بوجود آوردین
در مورد فاز تکنیکی کار
نور جالب شده.مخصوصا افکت Bloom که بدنه ساختمون افتاده قشنگ شده
اما بلور شده کل کار
تصویر رو نباید اینجوری بلور کرد.بلور یا همون فوکوس اصولی داره و برای عکاسی بیرونی اینجوری به کار برده نمیشه
نور روی سمند اصلا قشنگ نشده.اگه از این جور افکت ها دوست دارین باید با مکسول و کلا انجین های فیزیکی کار کنین.
رفلکت پنجره ها خوب نشده.چون نور روز هست و داخل تاریک هست بهتر هست رفلکت بیشتر بشه
در کل کار خوبی شده.موفق باشید
سلام مهندسسلام اقا مدیر
کار خوبی شده طرح هم خوبه
طرح نما خوبه و سبکش بسیار با یبک سعید پاکزاد یکیه اما حقیقت اینه که من جدیدا یکم با این سبک دچار مشکل شدم و سعی میکنم این سبکی کار نکنم چون با این همه شکستگی نما خیلی زود کثیف میشه.
نور کار خوبه
اما سناریو و متریال ها کمی مشکل داره
تکسچر اسفالت خوب نیست.
تو فتوشاپ هم کمی زیاده روی کردی
برای یاد گیری فوکوس کردن قوانین عکاسی دیجیتال از تو نت دانلود کن تا دستت بیاد کاملا.
انعکای شیشه ها هم که خودت گفتی مشکلش از کجاست.
موفق و پیروز باشی
اره درسته اون پیش اومدگی ها این مشکلو به وجود میارن ولی دور از دست رس برای تمیز کردن نیستاون بیرون زدگی های توی بنا محل جمع شدن گرد و خاک خیابون ها میشن و بعد از اولین بارون به نما سرازیر میشن و نما بعد 2 سال کاملا از ریخت می افته برای جلوگیری از این قضیه باید دیتیل های اجرایی خوبی رو برای این بیرون زدگی ها اعمال کرد که یک نمونه خوب این دیتیل ها بانک ملی مرکزی هستش که خیلی خوب این قضیه رو حل کرده.
اونورا حوصله یک نفر ندارم!
تو فتوشاپ از پلاگین ها بیشر استفاده کن.
مرسی دوست عزیزاز نظر جمع بندی کار چهار چوبش خوب جمع و جور شده + نظرات دوستان
موفق باشید