بی بی کد طراحی نمای ساختمان

KHURSHID

کاربر فعال
سلام
طراحی و سه بعدی سازی و رندر اینکار با خودم بوده
مکس 2014
ویری
فتوشاپ

پیوست ها

• RENDER 01_View02.jpg
    RENDER 01_View02.jpg
    187.7 کیلوبایت · بازدیدها: 118
  • RENDER 01_View01.jpg
    RENDER 01_View01.jpg
    215.9 کیلوبایت · بازدیدها: 118
باریکلا

کار خوبی شده ، خسته نباشی

اما یکم دقت می کردی کارت بهتر از این هم می شد، در کل درکت از کار خوبه

از اونجایی که مشخصه می تونی کار بهتر از این هم بزنی ، بهت توصیه می کنم آموزش های عارف رضوی رو بگیری ببینی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام آفرین خیلی کار خوبی شده.کنتراست خوبی داره .طراحی معماریش هم خوب شده
فکرکنم اندازه تکسچرها مثل آجر غیر واقعی باشه.
موفق باشی

KHURSHID

کاربر فعال
سلام به همه ی دوستان ممنونم که نظر دادین....:rose:
mehdi.afrasiabi : دوست عزیز میشه بفرمایید به چه نکاته دیگه ای باید توجه کنم؟ ممنون
mgh-max : بله درسته شما راهی سراغ دارین که این اتفاق نیوفته؟ ممنون میشم بهم بگید..... نمظوزتونو ازao نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین؟
aref : نظر لطفته عارف جان
ترسیدم آجر خودشو نشون نده تو رندر یکم بزرگ گرفتم اما آجر همه سایزی هست البته........

آخرین ویرایش:

mgh-max

کاربر فعال
خب معمولا به جای اصلاح تکسچر بهترهاز اول تکسچرمناسب انتخاب کنیم. معمولا اگه روشنایی همه جای طرح یکسان نباشه این اتفاق میفته. تکسچر باید کاملا یکدست باشه سایزشم بزرگ باشه. مثلا اگه تکسچر فقط 4تا آجر باشه که هی تکرار میشه توچشم میاد.

AO:
http://docs.autodesk.com/3DSMAX/16/...GUID-6F8332A7-CD75-4DA6-9E91-3A167B847A44.htm

من یه چند دقیقه ای زمان داشتم که تقدیم کردم خدمت شما

این ها یه سری چیزهاست که اگه رعایت می کردی یا استفاده می کردی ، بنا بر سلیقه من، کارت بهتر می شد

البته من در اون حد نیستم که ایرادات فنی و زیبایی شناسی بگیرم، ولی سعی کردم اون چیزی که به نظرم صحیح می اومد رو خدمتت عرض کنم و قطعاً اینا ایراد کار نیست ، فقط سلیقه شخصی بنده است

RENDER-01_View01.jpg

عرض کردم که ، شما کارت واقعاً خوبه، و ارزشش رو داره که زیر نظر یه استاد مجرب آموزش ببینی، مطمئن باش اگر در این سطح نبودی این پیشنهاد رو بهت نمی دادم، چون شما دیگه از مرحله ی خود جوش و دیدن آموزش های شرکتی کارت گذشته، و گلیمت رو از آب بیرون می کشی ،اما اگه می خوای زحمت هات به نتیجه برسه خیلی خوبه که این کار رو انجام بدی، جناب عارف که اینجا پست گذاشتن یکی از استاتید مجرب در این حوزه هستند

آخرین ویرایش:

KHURSHID

کاربر فعال
ممنونم که وقت گذاشتی
البته عارف جان استاده ولی دیگه از ما گذشته که بریم آموزش ببینیم

جدیدترین ارسال ها

بالا