بی بی کد طراحی میز مدیریتی

hossein j j

Active Member
سلام به همه دوستان ، این طراحی یک میز مدیریتی برای یک نمایشگاه کابینت.
و اولین کارمه که میدونم عیب و ایرادات خیلی زیادی داره.
بنابراین از همه دوستان و اساتید بزرگوار به خصوص آقا سعید پاکزاد که خیلی کاراشو قبول دارم و آقا حامد عزیز خواهش می کنم نظراتشون رو برای پیشرفت کارم اعلام کنن... با سپاس.

آخرین ویرایش:
سلام به کاربر جدید
کار جالبی شده فقط یه سئوال اینکه این آقا چی جوری رفته اونجا نشسته از روی میز پریده :green:
رندر هم خوب شده

hossein j j

Active Member
سلام،سجاد عزیز ، ورودی از سمت راست و اون دیوار در واقعیت وجود نداره ،اول می خواستم از اون طرف رندر بگیرم دیدم مانیتور مزاحم ،بعد هم اصلا حواسم به بستن وردی نبود. باز هم ممنون از نکته سنجی خوبت...

*farshid*

کاربر VIP
مدیرباید تو آکس فضا بشینه و به همه جا مسلط باشه ... گوشه مناسب نیست ...
منم سوال نفر قبلی رو تکرار میکنم؟ چجوری میره میشینه؟

hossein j j

Active Member
سلام ،آقا فرشید استاد عزیز ، سعی میکنم در اسرع وقت Render صحیح رو بگیرم و کارو اصلاح کنم ، اما از شما خواهش می کنم ایرادات Render رو به من بگین تا اصلاح کنم.

Hamed

Active Member
سلام...
بابا ما کی باشیم بخوایم نظر بدیم تا داش سعید اینجاست...ممنون از هندونهات...و خسته نباشی بابات کارای که انجام دادی...
خوب پیشرفت میکنی..اما باید چندتا نکته رو خوب توجه کن...
1 -ایده ذهنیت خیلی خوبه اما سعی کن سر کار بری و با اجرا کار ارتباط مستقیم بر قرار کنی...البته بعد از یه مدت باید ناظر وایسی...
2 - با باکس و اشکال مستطیل و مربع هنوز میشه خیلی کارایی ساده باید متریال ها خوب بشناسی...رنگ بندی و روانشناسی رنگ خوب بدونی من همین امروز باید میرفتم سر یدونه از کارام ببینم بچه ها چه کردن البته معذرت خودم هم تو عکس هستم ولی به کمدها دقت کن میتونی به من بگی جنسش چیه؟؟؟
56698763359408507649.jpg

3 - فضایی کردنه طرح زیاد سخت نیست گرفتن مشتری و رزومه کاریت و هزینه رو پاین اوردن با سود بیشتر باید مد نظرت باشه همیشه...

موفق باشی کارای بعدیت دیدنی تر...

علی علی

hossein j j

Active Member
سلام آقا حامد عزیز ، جداً گفتم شما استادی... هندونه زیر بغلت نذاشتم.
فکر کنم جنس اون pvc ممبران باید باشه... چون خانواده من اکثرشون mdf کارن و خود پدرم هم تو این کاره ، از لحاظ اجرایی با استاد کاران رابطه خوبی دارم و طرحمو دقیق اجرا می کنن...
خودم هم خیلی روی اجرای طرح سخت گیرم...و در پایان خیلی ممنون از نظرات کارآمدت ...

Hamed

Active Member
براوو...ایوالا...حال کردم خوشحالم باهات حرف زدم... پس نتیجه میگیرم تو طراحی با نرم افزار ایراد داریی...تکسچر...نمای دوربین...رندر...پست...
بهتر بود نمایی دوربین یکم بسته تر بود...یکی از مهمترین دلایلی که کارت روح نداره اینکه تو همچیزو سفید گرفتی و خوب متریال فلز رفلکتا بی روح و سرد شدن...میتونی از ستینگه رندر یه عسک بزاری ببینیم...

علی علی

m120

Active Member
پیشنهاد

با سلام
دوست عزیز انشاالله شما هم پیشرفت کنی.
رندر بدی نیست فقط از لحاظ طرح باید بگم که خیلی جای کار داره و شاید ضعیفه ...
-------------------------------------
گستره دیدت رو بزرگ بگیر
به نمونه های مشایه موفق توجه کن
ایده ای نو بکار ببر
راستی کاربرد یادت نره

hossein j j

Active Member
براوو...ایوالا...حال کردم خوشحالم باهات حرف زدم... پس نتیجه میگیرم تو طراحی با نرم افزار ایراد داریی...تکسچر...نمای دوربین...رندر...پست...
بهتر بود نمایی دوربین یکم بسته تر بود...یکی از مهمترین دلایلی که کارت روح نداره اینکه تو همچیزو سفید گرفتی و خوب متریال فلز رفلکتا بی روح و سرد شدن...میتونی از ستینگه رندر یه عسک بزاری ببینیم...

علی علی
ممنون آقا حامد، قبول دارم نمای دوربین خیلی بازه و رفلکت های فلز خوب در نیومدن ...
ان شاءا.. تو کارای بعدی دقت می کنم درست بشه...
اینم عکس های render setup ...

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    292.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    251.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    308.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • Untitled-4.jpg
    Untitled-4.jpg
    274.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5

max vray

کاربر VIP
سلام دوست عزیز
طرح خوبی شده اما نمیدونم نیاز های کار فرماتون چیا بوده
بزرگترین مشکل این کار کم بودن کشو ها برای اقا مدیره
سمت چپ میز لخته و پای مدیر کاملا مشخصه چرا؟

koorosh_kh

باحالترین کاربر
خسته نباشی
یه زره اون آبسردکن و بکش اونور تر کسی آب بر میداره نریزه روی پیرینتر(شوخی):green:
مشکلات کار که عنوان شده درسته بهترین استفاده ای که میشه ازش کرد اینه که سعی بشه تا اونا رو برطرف کرد که اگر این کار رو بکنی جواب خوبی میگیری من خودم تجربه کردم .
موفق باشی:rose:

مرسی برادر بزرگوار حسین آقا شما به من لطف داری
عرض کنم خدمتت طراحی میز مدیریت واسه اینکه نمود بیشتری داشته باشه معمولا باید آکس فضا قرار بگیره و از 2.5 متر عریض تر باشه
دیزاین این میز هماهنگی بیشتری با فروشگاه اسپرت داره و باید mirror بشه فکر کنم واسه نمایشگاه کابینت باید باشه
می تونستی به جای کیوب شیشه از متریالهای مولتی استایل یا پللکسی استفاده کنی
تکست روی میز نئون پلاست با این مقیاس خوب درنمیاد اگه نوشته استیل با برش cnc باشه خوب میشه
کیوب شیشه رو سعی کن بسازی با یک box 20 در 20 می تونی بهش تابع نویز بدی
همین طور که می بینی سعی کن همه چیز رو واقعی مدل سازی کنی
و در انتها به نظرم عرض لبه فارسی روی میز رو 6 7 سانت در نظر بگیر

آخرین ویرایش:

hossein j j

Active Member
سلام دوست عزیز
طرح خوبی شده اما نمیدونم نیاز های کار فرماتون چیا بوده
بزرگترین مشکل این کار کم بودن کشو ها برای اقا مدیره
سمت چپ میز لخته و پای مدیر کاملا مشخصه چرا؟
ممنون آقا محمد... در حقیقت اونجا قراره گاو صندوق و چند تا کشو بشه که در اسرع وقت اصلاح می کنم.

hossein j j

Active Member
مرسی برادر بزرگوار حسین آقا شما به من لطف داری
عرض کنم خدمتت طراحی میز مدیریت واسه اینکه نمود بیشتری داشته باشه معمولا باید آکس فضا قرار بگیره و از 2.5 متر عریض تر باشه
دیزاین این میز هماهنگی بیشتری با فروشگاه اسپرت داره و باید mirror بشه فکر کنم واسه نمایشگاه کابینت باید باشه
می تونستی به جای کیوب شیشه از متریالهای مولتی استایل یا پللکسی استفاده کنی
تکست روی میز نئون پلاست با این مقیاس خوب درنمیاد اگه نوشته استیل با برش cnc باشه خوب میشه
کیوب شیشه رو سعی کن بسازی با یک box 20 در 20 می تونی بهش تابع نویز بدی
همین طور که می بینی سعی کن همه چیز رو واقعی مدل سازی کنی
و در انتها به نظرم عرض لبه فارسی روی میز رو 6 7 سانت در نظر بگیر
ممنونم آقا سعید که از کار دیدن کردین و با نظرات حرفه ای تون باعث پیشرفت کارم شدید....
همونطور که شما حدس زدید و من هم در ابتدا گفتم طرح این میز برای نمایشگاه کابینت...
در مورد تکست، کیوب شیشه و عرض لبه فارسی هم باید بگم حق با شماست که ان شاءا... در اسرع وقت اصلاح می کنم...باز هم ممنون از نظراتتون.

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. کار جالبی شده.ایده طراحی جالب هست.
منتظر رندر بهتر هستیم چون با این وضعیت باید طرف از زیر میز رد بشه بره:lol:
ببین رنگ قرمز برای لامپ فکر نکنم زیاد مناسب باشه
درکل خوب شده.موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا