بی بی کد طراحی معماری مقدماتی(exterior rendering)

payyyz

Member
سلام این کار رو توی چند پست قبلی که زدم میتونید ببینید ولی این رندر جدید تر هست و بیشتر روش کار کردم .
3dmax2009
vray sp2
ps
link:
http://www.img98.net/img/43569777631334607918.jpg
سلام . آفرین خیلی خوب شده . من یه مبتدی هستم توی وی ری . یه سوال دارم . یه پروژه دارم کار میکنم درخت و گل و گیاه از توی Archexteriors مرج میکنم وبی بدون متریال و تکسچر میاد چی کارش کنم ؟ راهی هست که دقیقا همش با هم مرج بشه دوباره لازم نباشه متریال و نکسچر واسش مچ کرد . یه خواهش دیگه میشه این درخت و گل و گیاهی که داری رو واسم فایلشو میل کنی اینم میلم [email protected] من یه شدت بدون امکانات واسه آبجکتم .ممنون میشم

شما اصولا هر چی رو که بیاری داخل مکس یا با متریالش میاد یا بدون متریال اگه با متریال اومد که هیچ اگه نیومدفایلتو یه جایی سیو کن بعد که سیو کردی دوباره بازش کن یه پنجره باز میشه که دوتا دکمه داره یکی اسمش browse و اون یکی contniue هست دکمه browse میزنی بعد میری ادرس تکسچر ها رو پیدا میکنی و بعد دکمه use path رو میزنی اینتوری همه متریالها load میشه.بذار برات یه مثال بزنم:فرض میکنیم یه درخت از توی ارک مدل 52 اوردی و تکسچر نداره ،درختو مرج که کردی توی مکس بعد از مرج کردن یه جا قایلتو سیو کن بعد که سیو کردی دوباره از نو بازش کن اون پنجره که باز شد ادرس تکسچر های ارک مدل 52 رو بهش بده بعد میبینی که متریالها درست میشه.این کار هم چمن هاش با igrass هستن که با پلاگین بسیار کاربردی multiscatter روی زمین به تعداد زیاد پخش شدن و درختها و بوته ها هم همگی از ارک مدل 52 و 58 استفاده شدن.اگه یه نگاهی بندازی میتونی ببینی.امیدوارم کمکت کرده باشم.:green:

*farshid*

کاربر VIP
کار خوبی شده فرهاد جان...
مخصوصا فضای سبز
شبیه خانه آبشار شده
کاش برای اون کنسولت یه دستکی پایه ای چیزی در نظر میگرفتی
یه زلزله 3 ریشتری بیاد کلش میاد پایین:).
یه پیشنهاد هم در مورد حجم... بهتر بود اون حجم وسطی یه مقداری رو کنسول هم امتداد پیدا میکرد تا هم ترکیب حجمی قوی تری ایجاد میشد و هم از نظر ایستایی و بصری پایداری بیشتری برای کنسول ایجاد میکرد.

در کل عالیست در حد بیست :rose:

*farshid*

کاربر VIP
کار خوبی شده فرهاد جان...
مخصوصا فضای سبز
شبیه خانه آبشار شده
کاش برای اون کنسولت یه دستکی پایه ای چیزی در نظر میگرفتی
یه زلزله 3 ریشتری بیاد کلش میاد پایین:).
یه پیشنهاد هم در مورد حجم... بهتر بود اون حجم وسطی یه مقداری رو کنسول هم امتداد پیدا میکرد تا هم ترکیب حجمی قوی تری ایجاد میشد و هم از نظر ایستایی و بصری پایداری بیشتری برای کنسول ایجاد میکرد.

در کل عالیست در حد بیست

خواهش میکنم لطف داری به پای کاره تو که نمیرسه .اونجا ستون داره ولی برای زیبایی بیشتر کار ستون رو نگذاشتم البته همچین چیزی قابل اجرا هست.ولی ستون داشته باشه بهتره.

behzad999

Member
آقا خیلی باحال شده
فقط یه سوال این شیشه رو چجوری درست کردی من هرکاری میکنم نمیتونم چنین شیشه ای درست کتم

شیشه ها رو باید رفلکت زیاد بدی که قزیبا سفید باشه.رنگ شیشه هم سفید باید باشه و رفرکشن هم باید روی رنگ خاکستری تقریبا سفید باشه.

*farshid*

کاربر VIP
میشه فایل matاین متریال رو برام بذاری
سلام
شیشه چیست؟
شیشه متریالیه که از خودش چیزی نداره... یا پشتش دیده میشه یا محیط رو منعکس میکنه... حالا اگه محیطتون پر دیتایل باشه و کامل شیشه ای که ساختین هم زیبا و طبیعی جلوه میکنه...
برای شیشه یه رنگ سیاه برای dif
و رنگ طوسی روشن برای انعکاس و انکسار کافیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا