طراحی مجله انجمن های دانشگاهی

shafiei2008

New Member
عرض سلام و خسته نباشی خدمت همه اساتید محترم
عرض کنم خدمت شما . من میخواستم یه مجله با ایندیزاین طراحی کنم . البته قبلا با پابلیشر طراحی کردم ولی جالب نیست.دو تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.

1) اول اینکه چه سایزی رو واسه سندم در نظر بگیرم که بصورت مجله با صفحات a3 تا شده (دو تا صفحه a4) دربیاد ؟ که در نهایت صفحات روبروی هم باشه ( مثلا صفحه 1 و 40 تو ی یه صفحه a3 باشه و مثلا صفحه 2و39 پشت همون برگ a3

2) بهترین فونت که بخوام بعد از چاپ خوندن مجله راحت باشه چه فونتیه و چه سایزی ( سایز فونت منظورمه)

مرسی

عرض سلام و خسته نباشی خدمت همه اساتید محترم
عرض کنم خدمت شما . من میخواستم یه مجله با ایندیزاین طراحی کنم . البته قبلا با پابلیشر طراحی کردم ولی جالب نیست.دو تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.

1) اول اینکه چه سایزی رو واسه سندم در نظر بگیرم که بصورت مجله با صفحات a3 تا شده (دو تا صفحه a4) دربیاد ؟ که در نهایت صفحات روبروی هم باشه ( مثلا صفحه 1 و 40 تو ی یه صفحه a3 باشه و مثلا صفحه 2و39 پشت همون برگ a3

2) بهترین فونت که بخوام بعد از چاپ خوندن مجله راحت باشه چه فونتیه و چه سایزی ( سایز فونت منظورمه)

مرسی

معمولا بعد از چاپ کاغذ که برش می خوره باید حواستون باشه نوشته هاتون رو درست تنظیم کرده باشین وگرنه متن ها می ره تو برش. اگه می خواین کاملا a4 در بیاد باید برای هر صفحه حاشیه 1.2 سانتیمتری در نظر بگیرید . ضمن اینگه شما فایل رو مثل فایل ورد تایپ و صفحه آرایی کنید در نهایت باید یک فایل pdf شده به چاپخانه بدین اونا خودشون می چینن کتاب یا مجلتون رو لازم نیست شما ترتیب صفحات رو جابجا بزنید

جدیدترین ارسال ها

بالا