طراحی لوگو

White Rose

Member
سلام دوستان
به دو عکس زیر یه نگاه بندازید ببینید برای طراحی این لو گو ها از چه برنامه هایی استفاده شده مطمئنا از فتوشاپ تنها استفاده نشده ممنون میشم اگه لطف کنید جواب بدید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر میکنم از یه نرم افزار سه بعدی ساز هم در بعضی از آیکنها استفاده شده باشه. ولی اگر تو خود فتوشاپ هم خیلی حرفه ای باشی میشه فقط با فتوشاپ تنها هم درست کرد.

موفقیت باشی!

White Rose

Member
اگه به بعضی از لوگو ها نگاه کنید یه شفافیت خاصی رو دارن که احتمالا از همین برنامه های سه بعدی که گفتید هستش.
اگه زحمتی نیست میشه بگید چه برنامه هایی هستنند.ممنون

GFX Master

خوب برنامه هایی زیادی هستن که کارای سه بعدی میکنن. برنامه هایی مثل 3d Studio Max یا Maya یا Cinema 4D که البته فکر نمیکنم این آیکنها با این نرم افزارا باشن و احتمال میدم که کاملا با فتوشاپ کار شده باشن.

GFX Master

white rose
23.gif
عزیز من اولا اسم شما رو نمیدونم خوشحال میشم بدونم عزیز

بعد اینکه قابلی نداشت ولی سعی کن برای رعایت قوانین از دکمه تشکر بجای دادن پست استفاده کنی. حالا نه در این مورد خاص تو همه جا.

موفقیت باشی عزیز!

White Rose

Member
دوست عزیز من اسمم احد هستش توی تاپیک ببخشید شما خودم رو معرفی کردم آخه این رو نوشتم که بدونید من جواب دادم و مثل اینکه کسی غیر از شما به من جواب ندادن من هم خواستم تشکرو خصوصی به بازم ازتون ممنونم........................

GFX Master

نه بابا خواهش میکنم این چه حرفیه. بالاخره فرقی نمیکنه که کی جواب بده مهم اینه که اگر کسی چیزی میدونی از کسی دریغ نکنه حالا من که اون یه ذره چیز رو هم نمیدونم. به هر حال اون عبارت مدیر انجمن هم که زیر اسم ادم نوشته میشه وظیفه ادم رو سنگینتر میکنه.
172.gif

موفقیت باشی!

daemon-666

Member
با سلام به خدمت آقا احد عزیز
آره سارا خانم راست میگه
اونارو با فتوشاپ طراحی کردن
آیکنهای عکس دوم رو میتونم با فتو شاپ طراحی کنم
زیاد سخت نیست
به قول یه بنده خدا (کار نشد نداره)

_28masood

New Member
با سلام من میخواستم لوگویی برای نام محصول شرکت که فعالیتش در زمینه تولید و بسته بندی لواشک و خشکبار(البالو-آلوچه-زردالو-خرما -زیتون و ...) به صورت وکیوم می باشد را در سه نام:(نیکا- آیلین - پرگل) توسط گرافیست طراحی کنم آیا کسی میتونه این کار را برام انجام بده لطفا راهنماییم کنید خیلی عجله دارم ممنون میشم کمکم کنین

GFX Master

اقا مسعود ضمن خوش امد گویی به شما
281.gif

لطف کنید اگر درخواست یا سوالی دارید در یک تاپیک جداگونه مطرح کنید تا سریعتر به جواب برسید.

موفقیت باشید!

White Rose

Member
آره کار نشد نداره وچه خوب میشد اگه اینجور طراحی های حرفه ای رو توی سایت آموزش میدادید فکر نمیکنم مطمئنم کلاس سایت خیلی بالا تر میرفت.بازم ممنونم.

_28masood

New Member
کمک برای طراحی آرم

با سلام من میخواستم لوگویی برای نام محصول شرکت که فعالیتش در زمینه تولید و بسته بندی لواشک و خشکبار(البالو-آلوچه-زردالو-خرما -زیتون و ...) به صورت وکیوم می باشد را در سه نام:(نیکا- آیلین - پرگل) توسط گرافیست طراحی کنم آیا کسی میتونه این کار را برام انجام بده لطفا راهنماییم کنید خیلی عجله دارم ممنون میشم کمکم کنین:cry

GFX Master

اقا احد اگر بشه حتما اینکار رو میکنیم. خود شما هم اگر منبعی پیدا کردی میتونی اینکار رو شروع کنی.

اقا مسعود از شما خواسته بودم که سوالتون رو در یک تاپیک جداگونه مطرح کنید. ممنون میشم اگر اینکار رو انجام بدید.

جدیدترین ارسال ها

بالا