طراحی قالب و مشکل در پست عکسی!

amiralavi74

Member
با سلام خدمت اساتید محترم....
من قالبی مشابه قالب برگ موزیک به صورت html , css طراحی کردم....
مشکل اینجاست که در تبدیل قالب به وردپرس نمیدونم چطور باید کاری کنم که مانند قالب اصلی هر پست به صورت عکس به متنی کوتاه در کنارش نمایش داده بشه؟
یعنی میخوام فقط بدونم چطور میشه هرپست فقط به صورت عکس و متنی کوتاه در پایین " جایی که مشخص کردم یک div خاص " نمایش داده بشه...
ممنون میشم کمکم کنید!

bestdata

Active Member
می تونید از عکس شاخص به عنوان عکس و چند کلمه (تعدادش رو خودتون تعیین می کنید) اول پست به عنوان خلاصه مطلب استفاده کرد
برای اینکار اول باید حلقه ایجاد کنید
این کد شروع حلقه است
[PHPS]<?php global $post;$myposts = get_posts(array('numberposts' => 7, 'offset' => 0,'post_status'=>'publish'));foreach($myposts as $post) :setup_postdata($post); ?>[/PHPS]
در این کد بخش
[PHPS]'numberposts' => 7[/PHPS]
می تونید تعداد پست ها رو مشخص کنید که الان 7 وارد شده
خوب حالا هرجا کد
[PHPS]<?php the_post_thumbnail(); ?> [/PHPS]
رو بذاری عکس شاخص مطلب رو نمایش میده (لازم بذکره می تونید کد تابع های صدا زدن عکس مطالب رو از توی سایت codex.wordpress.com بدست بیاری و تست کنی اونی که مد نظرته رو بذاری)
این از عکسی که میخواستی حالا خلاصه متن
با قرار دادن کد
[PHPS]<?php echo limit_words(get_the_excerpt(), '35'); ?>[/PHPS]
می تونید 35 کلمه اول هر پست رو به عنوان خلاصه مطلب استفاده کنی ( خواستی تعداد کلمه رو عوض کنی کافیه 35 رو تغییر بدی)
بعد حالا وقتشه حلقه رو ببندی اینم کدش
[PHPS]<?php endforeach; ?><?php wp_reset_query(); ?>[/PHPS]

این رو تست کن جواب نداد بگو ( چون فک کنم این کد لازمشه اینه یه کد تو فانکشن تم اضاف کنی ) تا کد تکمیلیش رو بهت بدم

amiralavi74

Member
با سلام و تشکر فراوان از شما....
من دستوراتی که داده بودید رو اجرا کردم اما به نتیجه دلخواه نرسیدم...
یک فایل به شکلی که نیاز داشتم درست کردم و پیوست شده که اگه میشه لطف کنید و کدهایی که فرمودید روی همین پیاده کنید...
در کل یک عکس با متن درون یک قالب خاصه که عکس و متن باید توسط وردپرس تعریف بشه و ( تکرار ) یعنی بشه غیر از این همین جا و به همین شکل با عکس ها و متن های دیگه پست های بیشتری داد!!!
خیلی پیچیده ننوشتم سه تا کلاس تعریف کردم که مشکلم با کلاس پست و ماین هست که پست درست بشه و از ماین بیرون نزننه...
ممنونم از کمک شما :rose:

پیوست ها

• post.zip
    77.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3

bestdata

Active Member
خوب دوست عزیز ظاهر دادن همش با css هست تو صفحه اول سایت متن رو میخواهید؟ (من براتون درست می کنم)

amiralavi74

Member
با تشکر ببینید من فایلی که ارسال کردم دقیفا همون چیزی هست که میخوام وردپرس بشه یعنی یک توی هر پست یک عکس به شکلی که گذاشتم و یک متن زیرش...
توجه داشته باشید که من میخوام کاربر بتونه هم عکس و هم متن رو خودش به صورت مجزا و توی پست های مختلف با عکس های مختلف بده...
وهمچنین پست ها از کادری که مشخص کردم نزنه بیرون!....
خیلی ممنون میشم این رو درست کنید خیلی گیر افتادم..
:rose:

bestdata

Active Member
فایلی که پیوست کردید یه فایل html هست (و دستورات php درونش اجرا نمیشه ) من از css فایل html ارسالی تون استفاده می کنم و توی فایل post.php وردپرس اون رو آماده می کنم
کاربر بتونه هم عکس و هم متن رو خودش به صورت مجزا و توی پست های مختلف با عکس های مختلف بده
یعنی چی منظور از کاربر خود شماهستید؟ یعنی همون وبمستر یا هر بازدید کننده بتونه انتخاب کنه؟

وهمچنین پست ها از کادری که مشخص کردم نزنه بیرون!
این که روی چشم با css درست میشه (در اسرع وقت براتون انجام میدم)

amiralavi74

Member
با تشکر فراوان از شما که واقعا دارید منو نجات میدید....
بله منظور از کاربر خود من هستم که بتونم از وردپرس پست بدم ...
یک عکس هم آماده کردم که امیدوارم بهتر منظور منو تفهیم کنه....
ممنونم

پیوست ها

• help.jpg
    help.jpg
    60.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3

bestdata

Active Member
[PHPS] function limit_words($string, $word_limit) { $words = explode(' ', $string);
return implode(' ', array_slice($words, 0, $word_limit));
}[/PHPS]

این کد هم باید تو فایل functions.php اضافه کنید (دارم روش کار می کنم فک کنم تا چند ساعت دیگه درست بشه)

bestdata

Active Member
Recent Post Simple BargMusic for wordpress

اول از فایل index.php تم وردپرس خود یک بک آب بگیرید
بعد هرچی کد توشه رو حذف کنید
بعد کد زیر را قرار دهید
[PHPS]<link rel="stylesheet" href="http://www.bargmusic.com/themes/barg/style/style.css" type="text/css"><style>
body {background: none;}
.Table {background: none;}
</style>
<table width="100%" border="0" dir="ltr" class="last4">
<tbody>
<tr>
<td width="50%" class="Table" style="padding:17px ">
<p class="Title-black">&nbsp;&nbsp;NEW VIDEO <a href="article-topic-4.html">&nbsp;&nbsp;More...</a></p><br>
<p align="center"></p>
<?php global $post;$myposts = get_posts(array('numberposts' => 7, 'offset' => 0,'post_status'=>'publish'));foreach($myposts as $post) :setup_postdata($post); ?>
<div class="lasts small" style="width:121px;height:121px;">

<?php echo '<a href="' . get_permalink($recent["ID"]) . '" title="Look '.esc_attr($recent["post_title"]).'" >';?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
</a>
<div class="title"><?php echo get_the_title($ID); ?></div>
</div>
<?php endforeach; ?><?php wp_reset_query(); ?>
<p></p>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>[/PHPS]
این کد هفت پست اخیر سایت شما را برایتان با شکل و شمایل سایت برگ موزیک نمایش میدهد (همچین کد هایی رو می تونید برای آرشیو بنویسید مث خود سایت برگ موزیک )
فایل index.php را ذخیره کنید بعد سایت خودتون رو باز کنید و نتیجه رو ببینید
(دلیل حذف کل کد های موجود در فایل index.php این است که فایل css روی کد های استفاده شده تاثیر نگذارد)

توضیح عکس پیوستی: من روی لوکال هاست وردپرسی نصب کردم و سه پست با عنوان های تست 1 و تست 2 و تست 3 ساختم و یک عکس برای هر سه پست به عنوان عکس شاخص قرار داده و نتیجه شد عکس زیر

پیوست ها

• 001.png
    001.png
    80 کیلوبایت · بازدیدها: 2

bestdata

Active Member
چند نکته یادم رفت یاد آوری کنم
از قند شکن استفاده کنید چون از css سایت برگ موزیک استفاده شده و ادرسش هیلتره
و اگه بدردتون خورد لطف کنید و یک بک لینک از سایتتون به سایت ما بدهید سئوقالبفا
و نکته مهم اینکه فقط پست بالا را بخونید پست های قبلی رو لازم نیست انجام بدید (چون با تماسی که گرفتید تازه فهمیدم چی میخواهید قبلش یه چیز دیگه تو ذهنم بود)

amiralavi74

Member
با تشکر ویژه من اون دستوراتی که داده بودید رو اجرا کردم اما 2 تا مشکل...
1.در وردپرس تصویر شاخص رو ندارم که اضافه کنم...
2.امکان داره بشه css رو جدا کنید و پیوست کنید رفتم داخل فایلش اما به نتیجه ای نرسیدم...
چیزی که درست کردم رو پیوست کردم ممنون میشم مشکل اینو حل کنید...
ضمنا بک لینک شما رو در 7 وب سایتی که زیر دست من اداره میشن خواهم گذاشت..

پیوست ها

• amir.zip
    78.8 کیلوبایت · بازدیدها: 2

bestdata

Active Member
فایل زیر رو دانلود کنید محتوای فایل رو توی پوشه تم وردپرستون بگذارید (از تمتون بک آپ بگیرید)
باید حتما از عکس شاخص استفاده کنید ( چند پست اخیرتون رو ویرایش کنید و عکسی رو به عنوان عکس شاخص قرار بدید )
بعد نتیجه کار رو ببینید اگه همونی که میخواستید بود می تونید این کد ( که درون فایل index.php هست ) رو هرجایی از سایتتون می خواهید قرار بدهید و استفاده کنید (خواستی آدرس سایت اینا رو بده خودم برات انجام بدم)

پیوست ها

• Desktop.zip
    2.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2

amiralavi74

Member
با تشکر فایل رو گذاشتم اما باز هم با اون مشکل دارم بهتره کار رو به دست خودتون بسپارم برای ادامه صحبت هامون هم باهاتون تماس میگیرم...
بازهم به خاطر همکاریتون طی این مدت تشکر میکنم.
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا