طراحی قالب فارسی وردپرس با نرم افزار Artisteer

javad2493

Member
با سلام
چند وقتی بود که به مشکلات زیادی مربوط به پوسته های وردپرسی آرتیستر برخورده بودم و همینطور افزونه جلالی.
گفتیم یه آموزش درست کنیم که ایشالا مشکلات رو تا حدودی حل کنه.

عنوان کتاب: طراحی قالب فارسی وردپرس با نرم افزار Artisteer
ناشر: sefremosbat.com
تعداد صفحات: ۱۵
قالب: PDF
حجم فایل: 650KB
در این کتاب می آموزیم:
آشنایی نسبی با محیط نرم افزار Artisteer
فارسی سازی قالب
نصب وردپرس و پوسته روی لوکال هاست
نکاتی راجع به کارکرد صحیح افزونه تاریخ جلالی

پیوست ها

• Artisteer & fa.wp.pdf
    645.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1,132
آخرین ویرایش:

mohammadqobadi

New Member
سلام javad2493 .تو رو خدا هر کی میدونه با نرم افزار artisteer چه طوری قالب وبلاگ درست میکنند به من بگه.من چند ماهه یک قال توپ درست کردم اما نمیدونم چه طور برای وبلاگم بزارمش؟اصلا میشه برای وبلاگ با این نرم افزار قالب ساخت؟ کممممممممممممممممممممک:cry:

javad2493

Member
سلام javad2493 .تو رو خدا هر کی میدونه با نرم افزار artisteer چه طوری قالب وبلاگ درست میکنند به من بگه.من چند ماهه یک قال توپ درست کردم اما نمیدونم چه طور برای وبلاگم بزارمش؟اصلا میشه برای وبلاگ با این نرم افزار قالب ساخت؟ کممممممممممممممممممممک

سلام
جواب رو براتون پ خ کردم.

nimazebel2007

Active Member
این نظر منه
به نظرم با این نرم افزار نمیشه.چون که نمیشه روش زیاد مانور بدی.بهتره وقتتون رو صرف ساخت قالب از پایه بکنید.
من خودم اول دنبال همین نرم افزار بودم ولی با یه خورده حوصله خیلی سریع میتونید قالب بسازید .

perna

Member
آموزش خوبی بود ولی به نظر من اگر از صفر بیاید یه قالب نول رو پیشرفت بدید خیلی بهتر به اون چیزی که می خواهید میرسید. چون برنامه هایی مثل artisteer دست شما رو توی طراحی می بندند! مثلا وبسایت من رو ببینید (لینک توی امضا) ، شما با برنامه هایی مثل artisteer نمی تونید ایده خودتون رو گسترش بدید.

البته قالب من خیلی مشکل داشت، ولی الان خیلی بهتر شده و خیلی هاش رو رفع کردم

A510

New Member
ای بابا

سه ساعت رفتم تو انجمن عضو شدم آخر نتونستم دانلودش کنم
میشه لینکشو برا پیام کنید ممنون ♥♥♥

ryoga

New Member
(سلام
javad2493
.تو رو خدا هر کی میدونه با نرم افزار
artisteer
چه طوری قالب وبلاگ درست میکنند به من بگه.من چند ماهه یک قال توپ درست کردم اما نمیدونم چه طور برای وبلاگم بزارمش؟اصلا میشه برای وبلاگ با این نرم افزار قالب ساخت؟
کممممممممممممممممممممک)تورو به خدا.این مشکل منم هست.درست میکنم بعد نمیدونم باید چیکار کنم.میشه به منم بگید خواهش میکنم از تابستون تا حالا کلافم کرده.یکی به من کمک کنهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
:cry::tavajoh:

ryoga

New Member
والا به خدا منم همین درد رو دارم خیلی وقته دارم سعی میکنم یاد بگیرم

ryoga

New Member
چرا اینجا کسی نیست جواب منو بده تو رو خدا یکی به دادم برسه:tavajoh:

جدیدترین ارسال ها

بالا