طراحی سی دی تبلیغاتی

amirb55

Member
سلام
دوستانی که توانایی تهیه سی دی تبلیغاتی دارند و البته نمونه مار هم دارند با من تماس بگیرند
amirb55 @ yahoo.com
66592519

بنده میتونم در زمینه سی دی های تبلیغاتی و مالتی مدیا کمکتون کنم. اگر مایل باشید میتونید با بنده تماس بگیرید.
09143114309

arinolan

Member
سلام دوستان
با اجازه اساتید من هم آماده ام همکاری کنم

بیش از 30 نمونه انواع cdهای تبلیغاتی cd کارت ،مالتی مدیای نمایشگاهی برای شرکتهای مثل ایران خودرو ، مشاورین پارس ، هتل پارس،هتل شایگان ، نانو و ... انجام دادم

کارهارو با فلش دایرکتور 3dMAx و aftereffect معمولا انجام میدم

موفق و پاینده باشید

YTERROR

Active Member
بیش از 30 نمونه انواع cdهای تبلیغاتی cd کارت ،مالتی مدیای نمایشگاهی برای شرکتهای مثل ایران خودرو ، مشاورین پارس ، هتل پارس،هتل شایگان ، نانو و ... انجام دادم

ببخشید میشه یک سی دی نمونه کار از اینای که گفتین برای من ارسال کنید

چون واقعا برام جالب شد یک نفر 30 تا کار به این شک برای ارگانها و اماکن خصوصی که نام بردید کار کرده باشه و دنبال کار بخواد باشه

چون کمتر شرکتی 30 تا کار سی دی کاتالوگ انجام داده در ایران چون خودم طراحم و سی دی کاتالوگ کار می کنم برام جالبه که کیفیت کارتون چقدره و .....

موفق و پیروز باشید

alionline1366

Active Member
منم دوست دارم ببینم چون برای منم سئوال آخه این شرکتها مثلا ایران خودرو اگه کار کرده باشی میدونی انقدر کار سرت میریزن که جای دیگه نری:)

arinolan

Member
سلام دوستان عزیز ...

من خوشحال میشم که از نزدیک زیارتتون کنم و تبادل اطلاعات کنیم

حقیقتش من از سال 75 تو این زمینه کار میکنم

متاسفانه تا حالا با دوستانه همکاری مثل شما ارتباط زیادی نداشتم

آقای Yterror من امروز افتخار داشتم دو نمونه از کارای شما رو ببینم .. که واقعا لذت بردم .. خسته نباشید ...چه در کاری که از تمپلیت آماده استفاده کرده بودید و چه کار 3 بعدی که دیدم عالی بودند .. موفق باشید

YTERROR

Active Member
چه در کاری که از تمپلیت آماده استفاده کرده بودید و چه کار 3 بعدی که دیدم عالی بودند .. موفق باشی

ممنون ولی میشه بپرسم از کجا دیدن چون من کارهای نمونه سی دی کاتالوگم رو تویی سایتم نزاشتم ؟

آخرین ویرایش:

alaviii

New Member
salam
man 2 ta nemoone daram
karam badak nist mitoonin bbinin
sorate karo zamano shoma taiin mikonid
dar asrae vaght ba gheymate paiin anjam midam
09354031343

amirb55

Member
سلام
دوستانی که اعلام کرده اند که نمونه دارند خوشحال میشوم تماس بگیرند و قراری برای دیدن نمونه کاریشان بگذاریم
66592520- حاتمی

جدیدترین ارسال ها

بالا