طراحی سیستم مدیریت تبلیغات

phpweb

Active Member
من می خوام یه سیستم مدیریت تبلیغات طراحی کنم اما از اونجا که تا حالا با چنین سیستمی کار نکردم، نمی دونم چه امکاناتی باید برای این سیستم در نظر بگیرم.

لطفا بگید که چه امکاناتی باید برای اینکار در نظر بگیرم؟

Milad

Well-Known Member
خودت باید انتظاراتی که از سیستمت میره رو بدونی !! نمونه هایی که موجود هست رو برسی کن ...

phpweb

Active Member
خودت باید انتظاراتی که از سیستمت میره رو بدونی !! نمونه هایی که موجود هست رو برسی کن ...
چون تا حالا با چنین سیستم هایی کار نکردم، نمی دونم که چه امکاناتی باید داشته باشن.
چه نمونه هایی وجود داره؟

اگه می شه بدون نصب و بصورت آنلان امکاناتشون رو دید خیلی عالیه.

phpweb

Active Member
نه دوست عزیز آماده نشده
میتونید از اون ساختار استفاده کنید برای سیستم تون
آقا من باید یه دمویی چیزی ببینم که بدونم چی باید بنویسم.

یه دمو آنلاین سراغ ندارید؟ البته اگه کنترل پنل باشه خیلی بهتره.

Army.Hidden

Active Member
این رو باید دانلود و نصب کنم یا اینکه باید ثبت نام کنم و بصورت آنلاین ازش استفاده کنم؟
میتونید دانلود کنید.رایگان هست . فارسی ساز هم داره

یه اسکریپت فارسی در این زمینه سراغ ندارید؟
فارسی من خودم چیزی ندیدم که بشه ازش الگو گرفت.اون لیست امکاناتی که بهتون دادم اگر پیاده سازی شود خیلی جالب و کاربردی میشه.

phpweb

Active Member
میتونید دانلود کنید.رایگان هست . فارسی ساز هم داره

فارسی من خودم چیزی ندیدم که بشه ازش الگو گرفت.اون لیست امکاناتی که بهتون دادم اگر پیاده سازی شود خیلی جالب و کاربردی میشه.
محصولاتش اینا هستن:

کدومشون همه امکانات یه سیستم مدیریت آگهی رو داره یا امکانات کدوم یکی از همه بیشتر هست؟

فارسی ساز رو هم می تونم از خود سایت بگیرم یا باید از جایی دیگه دانلود کنم؟

آخرین ویرایش:

phpweb

Active Member
توی مجید آنلاین سرچ کنید هستش . هم فارسی ساز هم کل پروژه
من لینکش رو توی انجمن پیدا کردم.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=103999&highlight=OpenX&page=6

طریقه نصبش چطوره؟ اول باید سیستمی که به زبان انگلیسی هست رو نصب کنم و بعد فارسی ساز یا اینکه از ابتدا فارسی ساز رو نصب کنم؟

Army.Hidden

Active Member
من لینکش رو توی انجمن پیدا کردم.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=103999&highlight=OpenX&page=6

طریقه نصبش چطوره؟ اول باید سیستمی که به زبان انگلیسی هست رو نصب کنم و بعد فارسی ساز یا اینکه از ابتدا فارسی ساز رو نصب کنم؟

دقیقا یادم نیست ولی اگر خودتون یک باز نصب کنید متوجه میشید که راه اندازیش چطوریه:rose:

phpweb

Active Member
دقیقا یادم نیست ولی اگر خودتون یک باز نصب کنید متوجه میشید که راه اندازیش چطوریه:rose:
منظورم طریقه نصب نبود، مثلا ایجاد جدولها و ...

منظورم این بود که اگه فارسی ساز رو نصب کنم به نصب نسخه اصلی هم احتیاج هست یا نه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا