طراحی سایت

با سلام

تقریبا بخوبی صفحات اجتمل را طراحی می کنم . اما تاکنون خودم سایتی را طراحی نکردم . امروز یکی دو صفحه اجتمل ساختم و رفتم در سی پنل یک سایت رایگان که ایجاد کرده ام که البته با سایت ها کام تفاوت آنچنانی ندارد
اما اصلا نمی دانم که این صفحات را در کجا بارگذاری کنم . و بعدش چکار باید کرد . من یکی دو صفحه اجتمل را در
فولدر htdocs ریختم . بعدش رفتم سایت را ببینم . متوجه شدم که هر چقدر صفحه آنجا قرار می دهم یک ردیف
اضافه می شود و باید روی آن کلیک کرد تا آنها را مشاهده نمود . راهنمائی می خواهم که چطور باید
عمل کنم در ضمن ماحصل کار اینطور شده است .

http://ghost.newhost.ir/

miladyazdan

New Member
شما پوشه ای به نام
deep

ساخته اید و فایل را در آن قرار داده اید

در جایی که deep قرار دارد

باید

index.html

را قرار دهید.

آخرین ویرایش:
فایل ایندکس درون پوشه دیپ هست . بجز فولدر htdocs چه فولدرهائی حتما می بایست باشد . چون من یکی دو تا را که گمان کردم اضافی

است از آنجا دیلیت کردم .

miladyazdan

New Member
فایل ایندکس و بقیه فایلهای مربوط باید در پوشه htdocs باشند همان جایی که الان deep قرار گرفته .نباید داخل deep باشند.

هیچ فولدر پیش فرضی را هم پاک نکنید.حالا هم نیست.

درست شد . امکانش هست در مورد عملکرد هر کدام از اینها قدری توضیح بدهید . مثلا با پسوند سی اس اس و مابقی . مرسی .

miladyazdan

New Member
html. فایلهایی که کدهایhtml در آن قرار می گیرد
css. یک زبان کمکی است با اسنفاده از آن تگ های html را بهتر مدیریت می کنیم و معمولا کدهای آن را در فایلی با پسوند css می نویسم
js. معمولا کدهای جاوا اسکریپت را در فایلهایی با این پسوند قرار می دهند.
php. فایلهایی که با زبان برنامه نویسی پی اچ پی نوشته شده است.
aspx. فایلهایی که با زبان برنامه نوسی ASP.Net نوشته شده اند.

این پسوند ها زیادن ولی مهمترین ها ، همین ها بودند.

وقتی در صفحه اولیه یا همان ایندکس تعدادی لینک می زنیم . تعدادی لینکهای خارجی هستند که منیع آنها خارج از هاست خود ماست .

اما وقتی لینکها به فایلهای موجود در فولدر htdocs مرجوع شوند . آدرس لینکها چطور می شود . با تشکر مجدد .

miladyazdan

New Member
لینک

برای این کار دو روش وجود دارد

روش اول

فرض میکنیم فایل به نام home.html در htdocs وجود دارد
می توانید آدرس لینک به این صفحه را در کد مربوط به صورت زیر وارد کنید مثل لینکهای خارجی

"href="http://www.YourSiteName.com/home.html

روش دوم

با همان فرض قبلی می توانید آدرس لینک را به صورت نسبی وارد کنید یعنی فقط اسم فایل

"href="home.html

mahsa366

New Member
سلام .من یه پروژه دانشگاهی دارم که موضوعش طراحی وب سایت سفارش کارت ویزیت هست یه سوالی که داشتم اینه که در این سایت کاربر در هر صفحه یکی از مشخصا ت کارت رو انتخاب میکنه مشکلم اینه که نمی دونم چطور اطلاعات رو جمع آوری کنم و به صفحه آخر لینک بدم که همه اطلاعات ارسالی در صفحه آخر چاپ شود.چون اگر به صفحه آخر همه صفحات رو لینک بدم مستقیم از یک صفحه به صفحه آخر می ره و دیگه نمی تونم اطلاعات بعدی رو از کاربر بپرسم .ممنون

miladyazdan

New Member
از کوکی استفاده کنید
در هر مرحله اطلاعات رو داخل کوکی بریزید و بعد در صفحه آخر از کوکی بگیرید و چاپ کنید

موفق باشید

با سلام مجدد

نحوه قرار دادن ویجت ها مثل انواع آماده آن پرچم ملیت ساعت و... در سایتی که طراحی شده چگونه است چون وقتی با دریم ویور یا دیگر برنامه ها می خواهم این ویجیت ها را قرار دهم نمی توانم توی لایه نمی توان اجتمل نوشت فقط متن یا لینک و عکس . بجز قرار دادن لایه
چه چیزی می توان اجتمل را در قسمت دلخواه قرار دهد . با تشکر .

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
نحوه قرار دادن ویجت ها مثل انواع آماده آن پرچم ملیت ساعت و... در سایتی که طراحی شده چگونه است چون وقتی با دریم ویور یا دیگر برنامه ها می خواهم این ویجیت ها را قرار دهم نمی توانم توی لایه نمی توان اجتمل نوشت فقط متن یا لینک و عکس . بجز قرار دادن لایه
چه چیزی می توان اجتمل را در قسمت دلخواه قرار دهد . با تشکر .
متوجه فرمایش شما نشدم، لطفا کد های خود را قرار دهید...

بالاخره موفق شدم . ویدجت ها معمولا بعد از آخرین کد قرار می گیرند مگر اینکه گفته شده باشد مثلا بعد از تگ فلان قرار دهید . چند تا از
اونها رو مثل قیمت سکه و وضع هوا و ... آخرین سایتم گذاشتم . به این شکل.

http://hamidrezakhosravi.com/

جدیدترین ارسال ها

بالا