طراحی سایت به صورت پروژه‌ای

hamed_kermani

New Member
ASP یا ASP.Net
طراحی قالب گرافیکی زیبا
-=-=-=-=-=-
- سایت برای یک پاساژ که کلا محصولات یک صنف رو ارائه میکنه ،‌طراحی میشه

- این مجموعه حدود 400 واحد داره

- هر واحد ، با عضو شدن در سایت ، دارای یک صفحه اختصاصی میشه که بنر ،‌ نام و مشخصات مالک اون واحد ،‌ توی این صفحه توسط خود واحد ، به صورت داینامیک وارد میشه و قابل مشاهده توسط همه بازدید کننده ها است .
( فرمت همه صفحه های معرفی ، یکسان است )

- این سایت شامل یک بانک اطلاعاتی از کل اجناس این پاساژ میباشد که این بانک هم توسط خود اعضا ،‌ وارد میشه .
یعنی روال کار اینجوریه : من تو پاساژ ، مغازه دارم . وارد سایتو عضو میشم و ، بعد از تایید ٰ، باید وارد شم و اطلاعات کالا های خودم رو وارد کنم و به روز نگه دارم .

- حالا من به عنوان بازدید کننده ،‌وقتی وارد سایت میشم ، با جستجوی نام کالا ،‌لیستی از کل مغزه هایی که این کالا رو دارن رو میبینم . میتونم وارد شم و علاوه بر دیدن کالا ،‌ مشخصات مغازه رو هم مشاده کنم .

- و یک سری امکانات جستجوی دیگه .. مثل انتخاب مغزه و مشاهده کل کالاهای موجود در اون و یک سری کوئری دیگه و سورت های جورباجور

طراحی قالب خیلی مهمه ... سیستم کارامد و یوزرینگ از اون مهم تر

پیشنهادت و قیمت هاتونو بگید تا کا رو شروع کنیم

MDP

Well-Known Member
سلام!

شما چند جا پست دادید؟

براتون پیغام خصوصی گذاشتم!

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ASP یا ASP.Net
طراحی قالب گرافیکی زیبا
-=-=-=-=-=-
- سایت برای یک پاساژ که کلا محصولات یک صنف رو ارائه میکنه ،‌طراحی میشه

- این مجموعه حدود 400 واحد داره

- هر واحد ، با عضو شدن در سایت ، دارای یک صفحه اختصاصی میشه که بنر ،‌ نام و مشخصات مالک اون واحد ،‌ توی این صفحه توسط خود واحد ، به صورت داینامیک وارد میشه و قابل مشاهده توسط همه بازدید کننده ها است .
( فرمت همه صفحه های معرفی ، یکسان است )

- این سایت شامل یک بانک اطلاعاتی از کل اجناس این پاساژ میباشد که این بانک هم توسط خود اعضا ،‌ وارد میشه .
یعنی روال کار اینجوریه : من تو پاساژ ، مغازه دارم . وارد سایتو عضو میشم و ، بعد از تایید ٰ، باید وارد شم و اطلاعات کالا های خودم رو وارد کنم و به روز نگه دارم .

- حالا من به عنوان بازدید کننده ،‌وقتی وارد سایت میشم ، با جستجوی نام کالا ،‌لیستی از کل مغزه هایی که این کالا رو دارن رو میبینم . میتونم وارد شم و علاوه بر دیدن کالا ،‌ مشخصات مغازه رو هم مشاده کنم .

- و یک سری امکانات جستجوی دیگه .. مثل انتخاب مغزه و مشاهده کل کالاهای موجود در اون و یک سری کوئری دیگه و سورت های جورباجور

طراحی قالب خیلی مهمه ... سیستم کارامد و یوزرینگ از اون مهم تر

پیشنهادت و قیمت هاتونو بگید تا کا رو شروع کنیم

درود بر شما
با PHP می زنم، 100% هم تضمین می کنم،خواستی بگو

nariman2020

New Member
سلام
من برنامه نویسیم با .net خوبه ولی گرافیکم خیلی عالی نیست.
اگه خواستی پیغام بزار.
خوشحال میشم بتونم همکاری کنم.

liyan

New Member
شرکت مهندسی لیان رایان

شرکت مهندسی لیان آماده همکاری با شماست . در صورت تمایل با تلفن 03112655253 یا ایمیل [email protected] تماس بگیرید .

amirhossin_me

New Member
سلام تیم طراحی eyenetgroup آماده همکاری میباشد . قیمیت 10000 تومان به ازای هر واحد ( هزینه فضا و دامین هم حساب شده ، 8 گیگا بایت فضا برای سال اول در همین قیمت حساب شده )

در صورت تمایل تماس بگیرید.
www.eyenetgroup.net

id yahoo :[email protected]

email : [email protected]

امیر حسین مهدی پور

جدیدترین ارسال ها

بالا