طراحی سایتی شبیه سایت cnet چقدر هزینه میبره ??

rajer

New Member
به نظر شما طراحی سایتی شبیه سایت cnet چقدر هزینه میبره یعنی اگه کسی بخواد الان این کار انجام بده چه قدر میشه ؟؟؟
cnet.com
:rose:

Milad

Well-Known Member
من الان دارم یک چیزی شبیه اون برا خودم طراحی میکنم ! هم میشه یک Cms نوشت هم با تغییر تو cms های آماده یک چیزی مثل Cnet از توشون در اورد ... روش اول 600 به بالا روش دوم دورو بره 300 .

rajer

New Member
ممنون از جوابتون دوست عزیز:rose:
یعنی مثل با جوملا میشه یه چیزی شبیه cnet در آورد یعنی با تمام اون جزئیات ها اگه قالبو گرافیکشو خودم داشته باشم برای ماژول ها و کامپونت ها چقدر هزینه میبره ؟؟؟
به نظرم جوملا تو ایندکس شدن تو موتور های جستجو یه کم مشکل داره چون دو سال پیش یه سایت داشتم خیلی کم تو گوگل بود
وبلاگم تو بلاگف بهتر از این بود :green:
حلا یعنی با سئو میشه ردیفش کرد ؟؟
ببخشید زیاد حرف زدم

Milad

Well-Known Member
یعنی مثل با جوملا میشه یه چیزی شبیه cnet در آورد یعنی با تمام اون جزئیات ها اگه قالبو گرافیکشو خودم داشته باشم برای ماژول ها و کامپونت ها چقدر هزینه میبره ؟؟؟

شدن رو میشه ، ولی همینطور که گفتید نیاز به نوشتن ماژول و ... جداگانه داره که رو قیمت تاثیر میزارند ! ولی اگر از دیتالایف استفاده کنید با استفاده از هسته قدرتمندش و یک تم بهینه سازی شده میتونید با کمترین هزینه یک سایت شبیه cnet راه بندازید .

به نظرم جوملا تو ایندکس شدن تو موتور های جستجو یه کم مشکل داره چون دو سال پیش یه سایت داشتم خیلی کم تو گوگل بود

احتمالا مشکل از تم سایتتون بوده ...

rajer

New Member
سلام بازم ممنون :rose:
دیتالایف رایگان نیست درسته ؟
و لاینسش چنده ؟ چون نمی خوام از نسخه کرک استفاده کنم
منظورتون اینه با هسته دیتالایف کسی اونو دست کاری کنه میشه سایت خوبی ساخت ؟؟
کسی هست این کارو بکنه ؟؟ و هزینه ؟؟

Milad

Well-Known Member
با دیتالایف بدون دستکاری هسته تقریبا میشه مثل cnet رو راه اندازی کرد . 59$ نسخه ساده و 78$ نسخه پیشرفته ! برای شارژ هم 39$ البته اگر از کسی که روسی بلده بپرسی دقیق تر میگه :green:

آخرین ویرایش:

rajer

New Member
مثل اینکه فقط شما پاسخگو هستید خیلی خیلی ممنون :rose:
دیتالایف رایگان نیست درسته ؟
و لاینسش چنده ؟ چون نمی خوام از نسخه کرک استفاده کنم
کسی هست این کارو بکنه ؟؟ و هزینه ؟؟

Milad

Well-Known Member
اون بالا گفتم ، درباره قیمت هم من اگر بخوام یک تم برای دیتالایف بنویسم ( بهینه سازی شده مثل cnet ) اگر قالب psd آماده باشه 200 تم رو هم خودم آماده کنم 300 ، به جز لیسانس ...

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
قالب cnet خیلی جالب و tableless هست. هر دفعه هم امکانات جالبی بهش اضافه میشه.
اما توجه کنید هزینه سرور های سایت cnet رو!

با سلام.
ما میتونیم این قالب و تم رو برای سیستم وردپرس پیاده سازی کنیم.
در صورت درخواست و تمایل شما، از طریق وب سایت ما (وی آی پی سرورز) در ارتباط باشید...

Milad

Well-Known Member
یعنی ماهیانه هزینه زیادی برای سرورهای سایت Cnet میشه ...

Webber

Well-Known Member
سلام
سايت cnet كه هست چرا يه سايت جديد با مشخصات مربوط به خودتون ايجاد نمي كنيد.نمي خوام شما رو نااميد كنم ولي پشت اين سايت ها مقدار هنگفتي هزينه،تيم فني و پشتيباني و متخصص هستند.در ضمن چون سايت cnet معتبر و پربازديده دليل نميشه براي ديگران هم باعث موفقيت باشه.شما بايد با توجه به كار خودتون و نوع سايت واسط كاربريتون رو انتخاب كنيد.يه ايده نو!همين

موفق باشيد

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
صحبت های Webber عزیز کاملا درست هست
اما نظر من با بعضی قسمتهای صحبت هاش یکی نیست.
اگر بخوایم بدین شکل فکر کنیم، که اصلا سایت هایی مانند http://www.softpedia.com یا http://www.filehippo.com به وجود نمی اومدند!
به نظر من هنوز فضای نت دست نخورده هست و جون می ده واسه فعالیت و رقابت...
اما همونطور که webber عزیز گفت، شما با یک سرور 3000$ در سال کی نمی تونید همچین سایتی راه بندازین! یا باید چنیدین سرور داشته باشید و یا برید روی ابر سرور های آمازون.
مثلا سایت نرم افزار معروف http://www.jetaudio.com ، ترجیح میده کاربر ها این نرم افزار رو از سایت cnet دانلود کنند تا سایت خودش!!!
شما هم که حتما قصد ندارید فایل های خودتون رو تو rapid share آپلود کنید!

rajer

New Member
دوستان عزیر ممنون که در این رابطه بحث کردید
من هم کاملا با این قضیه مخالف هستم که کسی سایتی رو ببینه بگه من میخوام یه سایت شبیه این سایت رو درست کنم
اما من گفتم cnet بیشتر برای نزدیکی ذهن بود
و من اتفاقا اصلا قصد ندارم بخش دانلود رو تو سایت داشته باشم بیشتر رو قسمت review تاکید هست
و فکر می کنم یه سایت review خوب تو ایران کمه
بازم ممنون:rose:
ازنظرات بیشتر دوستان استقبال میکنیم

جدیدترین ارسال ها

بالا