طراحی سایتهای تمام فلش

چگونه سایت فتمام فلش دزست کنیم

• بلب

رای: 0 0.0%
  • ب

• ل

• ل

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .

mina021

New Member
سلام آقا من میخوام یک سایت تمام فلش درست کنم
کمکم کنید.....................

mina021

New Member
من هم میخوام مثل سایت pmc.tv تمام فلش باشه.................
اما نمیدونم..........

hojat omidi

New Member
با سلام
منم مي خواستم يه سايت تمام فلش درست كنم لطف منو راهنماي كنيد مي خوام از وبلاگ شروع كنم ممنون ميشم اگر منو راهنماي كنيد

_safir187

New Member
سلام من safir187 هستم! (نه _safir187)
چون دیدم دوستان سوال پرسیدن این یوزر رو ساختم که جواب بدم. آخه یوزرم ظاهرا یه مشکلاتی داره...

سوال شما خیلی کلیه.
این کار تقریبا به تمام دانش های مربوط به فلش نیاز داره.
اگر فلش رو بلد هستید شروع به کار کنید و هر مشکلی داشتید سوال کنید.
اگر هم بلد نیستید تو همین فروم کتاب ها، مقالات سایتها و منابع زیادی برای یادگیری فلش معرفی شده. جستجو کنید.
موفق باشید.

arashonline

Well-Known Member
به نظرتون سايت تمام فلش در ايندكس گذاري گوگل مشكلي نخواهد داشت و به راحتي در موتور جستجو ها ثبت مي شود !

YTERROR

Active Member
این بستگی به طراح تون داره تا چه د اطلاعات داشته باشه چون بیشتر افرادی که فلش کار می کنند اصلا رموز برنامه نویسی و سر و .... رو یاد ندارن فقط کدنویسی می کنند یا خیلی سطح اطلاعاتشون پایینه

رای رفع این مشکل دو تا راه کار وجود داره یکی تگهای ایندکس که لود می شود باید کلمات کلیدی سایت نام برد + فراخوانی متن در فلش بصورت داینمایک باید استفاده بشود چون موتورها نمی تونند فایلهای فلش رو لود کنند و سایر تنظیمات تخصصی

arashonline

Well-Known Member
عادل جان سلام
ممنونم براي راهنماييت !

من ميخوام ببينم مقاله يا تاپيكي در خود فروم نيست يا جاي ديگه براي طراحي كلي و تنظيمات اوليه وب سايت در فلش ...!!؟؟

1Gharibe

Member
درود

فلش کار کردن اصولا 2 نفر میخواد
1 نفر که اکشن بنویسه یکی که گرافیست باشه و آشنا به فلش
من کلا با برنامه نویسی مشکل دارم
اکشن نویش هم کیشو فعلا پیدا نکردم خودم تقریبا کد های اولیه کارهارو مینویسم ولی قسمت های حرفه ای رو متاسفانه بلد نیستم و دوست ندارم یاد بگیرم
بیشتر هم معولا لازم نمیشه مگه اینکه بخوای ای جکس فلش و دینامیک کار کنی و Xml فراخوانی کنیو ...

YTERROR

Active Member
:) مقاله ای که من ندیدم

فلش هیچ محدودیتی توش وجود نداره هر خروجی رو میشه تویی محیط فلش گزاشت و سایتهای مثل Pmc یا ..... یک سایتهای معمولی و سطح پاینن هستند

برای مقاله بهتره مقالات موتور جستجو و نوع سرچشون رو مطالعه کنید که تویی فروم چند تا هست

shirini_forush

Well-Known Member
در مورد موتر جستجو کافیه تو Html ی که فایل فلش توش هست توی تگ Meta اطلاعات لازم رو بنویسیم.
همچنین میشه خارج از آبجکت فلش هم یه سری لینک بذاریم که هیت اونا برای بهینه سازی جستجو بکار میره.
اگر میخواید در این باره جستجو کنید از کلمه Seo استفاده کنید.

در مورد آموزش هم عرض کردم.
شما یه فایل جدید تو فلش درست کنید...
شروع به کار کنید...
سوال داشتید تو تاپیک جدید مطح کنید...
جواب میدیم...

shirini_forush

Well-Known Member
غریبه جان شما هم اگر با اکشن مشکلی داشتی یا حتی سفارشی داشتی تو یه تاپیک مطرح کن جوای میدیم.

arashonline

Well-Known Member
در مورد موتر جستجو کافیه تو Html ی که فایل فلش توش هست توی تگ Meta اطلاعات لازم رو بنویسیم.
همچنین میشه خارج از آبجکت فلش هم یه سری لینک بذاریم که هیت اونا برای بهینه سازی جستجو بکار میره.
اگر میخواید در این باره جستجو کنید از کلمه Seo استفاده کنید.

در مورد آموزش هم عرض کردم.
شما یه فایل جدید تو فلش درست کنید...
شروع به کار کنید...
سوال داشتید تو تاپیک جدید مطح کنید...
جواب میدیم...
درسته ولي كاش لااقل مسائل خيلي كليش رو يجا ميخونيدم !

shirini_forush

Well-Known Member
عزیزم دیگه کلی نداره...
گفتم شما یه فایل جدید (untitled) باز کنید (!) بقیش با ما!
جواب میدیم!

جدیدترین ارسال ها

بالا