Mask Desktop 4
قصد دارم در اینجا برنامه ای رو معرفی کنم که به کمک آن می توانید طرحهای گرافیکی و متون مورد نظرتان را روی دسکتاپ نمایش دهید. به جای اینکه هر بار هزینه و وقت صرف طراحی تصاویر پسزمینه Wallpaper کنید, یک بار از این برنامه استفاده کنید و به این ترتیب بدون محدودیت طرح خود را روی دسکتاپ داشته باشید برای هر تعداد تصویر پس زمینه که بخواهید...
این برنامه Mask Desktop JS نام داره و این نسخه 4 اون هست.
ضمیمه این یک نمونه از برنامست به شکل فایل اجرایی که می تونید خودتون هر بار اجراش کنید "یک طرح هنری روی دسکتاپ"
کاربردهای این برنامه
به عنوان طرح روی دسکتاپ
• طرح هنری
• طرح تجاری شامل متون, تصویر, آدرس یا شماره تلفن
• طرح خبری به منظور اطلاع رسانی
• برند معرفی صاحب سیستم (مناسب برای کافینتها و خدمات کامپیوتری)
• برند معرفی سازمان یا شرکت
• برند اجرای موقت (تبلیغات بدون آزار)
به عنوان لوگوی معرفی نرمافزار برای صاحبان سافت (برنامهسازان)
• لوگوی آغاز
• لوگوی مرحله اجرا Progress
• لوگوی درباره About
• طرح روی فرم
• قالب و پوسته فرم
• به شکل برنامه مستقل نظیر ماشین حساب گرافیکال, ساعت و ...
به عنوان رمز گذاری روی تصاویر شخصی به منظور افزایش امنیت
امکانات برنامه
این برنامه گزینههای زیادی در پیش روی شما قرار میدهد. شما میتوانید علاوه بر ارسال متن یا لوگوی مورد نظرتان, گزینههای زیر را انتخاب کنید. من در اینجا فقط تیتر اون ها رو میارم و ریزشون درون سند استفاده هست در ضمیمه همین مطلب.
مکان تصویر (ثابت ,مترحک, چسبان)
رنگ تصویر (اصل, تصادفی, سفارشی)
اندازه (اصل, تصادفی, سفارشی)
شفافیت تصویر Transparency (اصل, تصادفی, سفارشی)
جلوه آینهای
جلوه چرخش تصویر
جلوه سایه تصویر
نوع نمایش تصویر
حالات و شرایط بسته شدن برنامه
امکان رمز گزاری روی تصاویر. به دلیل اینکه تصاویر در این برنامه با کد رمز Encrypt میشوند, این برنامه از امنیت بسیار بالایی برای حفظ تصاویر برخوردار است
امکان قرار دادن چند تصویر در یک فایل اجرایی به تنهایی (چند لوگو در یک برنامه)
امکان ذخیره پروژه برنامه در یک فایل مجزا تا در آینده امکان تغییر و ویرایش خواص وجود داشته باشد
تصویر با خصوصیات جدید قابل ذخیره در فرمتهای: JPG BMP PNG
این برنامه از فرمتهای زیر پشتیبانی میکند:
JPG PNG GIF BMP ICO WMF EMF
شیوه ارائه طرح شما
اگر خودتان قادر به طراحی هستید بهترین شیوه آن است که طرح یا لوگوی خود را در بهترین کیفیت و در صورت امکان با ابعادی بیشتر از اندازه نهایی مورد نظرتان برای نمایش طراحی کنید. بهترین فرمت تصویر همان فرمت PNG است. این فرمت علاوه بر اینکه حجم کم و کیفیت بالایی دارد, به دلیل اینکه قابلیت طراحی و ذخیره تصاویر شفاف را دارا است برای این منظور بسیار مطلوب است.
اگر میخواهید از یک تصویر Picture به عنوان طرح روی دسکتاپ استفاده کنید, آن را نیز با ابعاد و اندازه اصلی برای ما بفرستید تا در مراحل تبدیل به طرح روی دسکتاپ دچار افت کیفیت نشود.
اما این همه داستان نبود.
در ضمیمه زیر سندی هست که همه اطلاعات و اما هو اگر های این برنامه درش شرح داده شده حتما این سند رو بخونید.
این هم آدرس چندین نمونه کار که خیلی جالب هستند:
http://rapidshare.com/files/128601022/SampleAlfa.rar
http://rapidshare.com/files/128602004/SampleBeta.rar
از اونجایی که اینجا انجمن گرافیک هست, انتظار دارم از دوستان حتما نظرشون رو اعلام کنند, خوشحال می شم.