طراحی دور حروف

mohamadfa

New Member
سلام به دوستان
من میخوام برای روزنامه دیواری پسرم دور حروف به فاصله معینی گل بذارم لطفا من رو راهنمایی کنید ترجیحا در محیط کورل دراو باشه.
متشکرم

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
سلام.
عضویت شما را به انجمن های مجید آنلاین تبریک میگم.

اینکارو با کورل میتونید انجام بدید. اگر منظور شما کاری شبیه به تصویر زیر هست براتون توضیح بدم.

MAJID_FLORA.png

mohamadfa

New Member
سلام.
عضویت شما را به انجمن های مجید آنلاین تبریک میگم.

اینکارو با کورل میتونید انجام بدید. اگر منظور شما کاری شبیه به تصویر زیر هست براتون توضیح بدم.

بله دقیقا همین کارو میخام انجام بدم اگه لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم چون من خیلی کم با این نرم افزار کار کردم.
متشکرم

mohamadfa

New Member
میخام مثل عکس زیر کار کنم چون گلها رو قبلا کشیدند فقط فاصله بین گلها یکی باشه و طراز باشن یعنی بالا پایین نباشه روی خط و همه کلمه رو پوشش بده.

بینهایت ممنون از راهنماییتون.
lw2pdeoefp83qczz7hom.jpg

mohamadfa

New Member
هیچکسی نموتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حداقل بگید میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟

MeyGraph

دوست عزیز.

در نمونه تصویری که به شما نشون دادم. از یک فونت که به جای حروف "گل" تایپ می کند استفاده کردم.

و متن اصلی رو به Curve تبدیل میکنم. Ctrl+Q
TUT1.png
به صورت جدا گانه گل هارو از داخل فونت Floral Design تایپ می کنید ، سپس گل ها رو با راست کلیک Drag کرده به لبه متن اصلیتون نزدیک می کنید. نشانه موس شما تغییر می کند.
TUT2.png
بعد رها کردن راست کلیک گزینه Fit text to Path را انتخاب کنید. گل ها بر روی لبه فونت جا می گیرند ، حال با ویرایش همان گل ها می توانید اندازه و تعداد آن را بیشتر کنید تا کل متن رو در بر بگیره.
TUT3.png

فونت گل هم برای نمونه ATTACH کردم.

در صورتی که شما قصد دارید از همان گلی که خودتون طراحی کردید استفاده کنید ، طبق این آموزش باید اول گلی که طراحی کردید رو به فونت تبدیل کنید.

پیوست ها

• moonlight-designs_floral-design.zip
    86.6 کیلوبایت · بازدیدها: 29

mohamadfa

New Member
خیلی ممنون از راهنماییتون
من از کارل دراو x4 استفاده می کنم drag که می کنم گزینه Fit text to Path نمیاد باید چیکار کرد؟

MeyGraph

مشکلی با نسخه کورل نداره.

اگر از روش Drag نتونستیم اینکارو کنید.
گل و متن رو انتخاب کنید بعد به منوی Text رفته گزینه Fit text to path را انتخاب کنید.
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا