بی بی کد طراحی داخلی

saeedmagic

Member
سلام دوستان این کار از پروژه های شرکتی که توش کار می کنم هست و مربوط به راهرو شماره 4 بیمارستان میلاد میشه که طراحی و شبیه سازی کار خودم بوده و کل کار تو 2 روز انجام شده.
امیدوارم خوشتون بیاد
max2011-vray-ps
از بابت نوشته ای که رو کل کار هستش معذرت می خوام ، به خاطر یه سری مسائل مجبور بودم :rose:

پیوست ها

• eriyak.jpg
    eriyak.jpg
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 106

max vray

کاربر VIP
سعید جان کار خوبی شده:rose:
:rose:
اخه این رندر نسون میده ک ارتفاع راهرو حدود 8 تا 9 متره و طوس حدود 20 تا 25 پس کمی اون اخرا محو میشد بهتر بود
دوربین کمی اگزجرس کاملا معلومه مجبور بودی زود کارم جمه کنی
و اما یک سوال علت این تفاوت شکلیهچراغها در کنار هم چه؟(مثلث مربع دایره...)
بازم تبریک میگم کار خوبی شده:rose:

آخرین ویرایش:

saeedmagic

Member
سعید جان کار خوبی شده:rose:
اما اگه کمی داف داش بهتر میشد بنظرم
اخه این رندر نسون میده ک ارتفاع راهرو حدود 8 تا 9 متره و طوس حدود 20 تا 25 پس کمی اون اخرا محو میشد بهتر بود
دوربین کمی اگزجرس کاملا معلومه مجبور بودی زود کارم جمه کنی
و اما یک سوال علت این تفاوت شکلیهچراغها در کنار هم چه؟(مثلث مربع دایره...)
بازم تبریک میگم کار خوبی شده:rose:
سلام محمد جان مرسی از نظرت
والا رندر با فوکس هم داشت ولی خوب نشده بود و توی چاپ بد در اومد نذاشتمش
اون چراق ها هم از این نورهای پرژکتوریه که ام دی اف رو برش میدن و میزارن توش و شکل اون برش ها می افته روی زمین منم طرحی که داده بودم آخریه مثبت بودش و شده بود شکل دکمه های پلی استیشن ولی گفتن شده شبیه صلیبو مسیحو اینا عوضش کردم!

asa.graphic

Well-Known Member
ســــلام

شــیک و با کــلاس ......... مــثل خــودت .......... :green:
یه مقدار این نوشته ها باعث شده به کار که نگاه میکنی سرت گیج میره .............چشمو اذیت مبکنه...............:)

مـــوفــق باشـــی دوســـت مـــــن ...

saeedmagic

Member
جالب شده دوست جان.
موفق باشی.
مرسی :rose:
کار خوبی شده ...سعید جان لطفا بدون واتر مارک بذار ...ممنون ... جز قوانینه
مرسی فرشید جان اگر مشکل داره پاک کن پست رو از نظر من مشکلی نداره حقیقت نمی تونم بدونه واتر مارک بزارم یه وقت از طرف شرکت به مشکل می خورم بازم می گم اگه از نظر سایت مشکل داره پاکش کن مرسی :rose:
ســــلام

شــیک و با کــلاس ......... مــثل خــودت .......... :green:
یه مقدار این نوشته ها باعث شده به کار که نگاه میکنی سرت گیج میره .............چشمو اذیت مبکنه...............:)

مـــوفــق باشـــی دوســـت مـــــن ...
مرسی

hadi_nn

Member
خوب شده خسته نباشی
روی شیشه های رنگی سقفت باید بیشتر کار میکردی . بیشتر به نظرم به رنگ شبیه شدن تا شیشه.
موفق باشی سعید جان

*farshid*

کاربر VIP
مشکل که چه عرض کنم ... رندری که گذاشتی کلا واترمارکه
بذار دوستان نظر بدن فعلا بعدا یه کارش میکنیم

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خیلی خوبی شده.واتر مارک ها خیلی منظم و ترتیب کنار هم یه هارمونی قشنگ ایجاد کرده.طوری که باعث ایجاد فضای دیکانستراکشن و اینها شده!!:lol:
ببین یه زحمت بکش.معمولا وقتی برای کار میخوان کپی رایت بزارن گوشه سمت چپ پائین که یکی از نقاط طلائی کادر هست اسم پروژه و اینها رو مینوسن.نه مثل اسکناس همه جاش واتر مارک باشه.راستش اینقدر زیاده خود کار دیده نمیشه.یه زحمت کوچولو تو فتوشاپ هست.کار به این خوبی و خوشگلی حیف هست اینطور باقی بمونه.ایشاله پشت ورای واترمارک عکس دیده شد بهتر میشه نظر داد! مرسی دوست من

behrang2

Member
مثه عکسا سه بعدی قدیمی تو مجله ها هی نزدیک و دور کنین که سه بعدی ببینین ..واتر مارکا محو میشن :د
حالا زیادم مزاحم نیستن ...میشه دید...:د گناه داره سعید :د

saeedmagic

Member
آورین
اون رنگا تو سقف چین ؟:د
بلوک شیشه ای هستن بهرنگ :green:
مشکل که چه عرض کنم ... رندری که گذاشتی کلا واترمارکه
بذار دوستان نظر بدن فعلا بعدا یه کارش میکنیم
اوکی
سلام.کار خیلی خوبی شده.واتر مارک ها خیلی منظم و ترتیب کنار هم یه هارمونی قشنگ ایجاد کرده.طوری که باعث ایجاد فضای دیکانستراکشن و اینها شده!!:lol:
ببین یه زحمت بکش.معمولا وقتی برای کار میخوان کپی رایت بزارن گوشه سمت چپ پائین که یکی از نقاط طلائی کادر هست اسم پروژه و اینها رو مینوسن.نه مثل اسکناس همه جاش واتر مارک باشه.راستش اینقدر زیاده خود کار دیده نمیشه.یه زحمت کوچولو تو فتوشاپ هست.کار به این خوبی و خوشگلی حیف هست اینطور باقی بمونه.ایشاله پشت ورای واترمارک عکس دیده شد بهتر میشه نظر داد! مرسی دوست من

دیگه اونقدرم که شما میگی شدید نیستااا:green:
مثه عکسا سه بعدی قدیمی تو مجله ها هی نزدیک و دور کنین که سه بعدی ببینین ..واتر مارکا محو میشن :د
حالا زیادم مزاحم نیستن ...میشه دید...:د گناه داره سعید :د
خلااااق:green:

Fa

Well-Known Member
خیلی خوبه و بچه ها همه حق کپی رایت رو رعایت میکنن . نیازی به ... نیست دوست عزیز

جدیدترین ارسال ها

بالا