طراحی داخلی

hoseini_smm

Member
این یک طراحی ساده از داخل یک اتاقه. آبجکتها اماده بوده و فقط دیوارها و پنجره رو کشیدم بقیه رو هم با کمی ادیت تو اتاق چیدم. هدف این بوده هم نور آفتاب دیده بشه هم داخل اتاق تاریک نشه. توی طراحیش هم نورها جداگانه گرفته شده و توی دیجیتال فیوژن ترکیب گشتند. اگه تجربه های بهتری از این کار داشتید که بتونه کنتراست داخل تصویر رو حل بکنه ممنون میشم.

پیوست ها

• b0000.jpg
    b0000.jpg
    94.5 کیلوبایت · بازدیدها: 47
  • b2.JPG
    b2.JPG
    61.4 کیلوبایت · بازدیدها: 15

AVGHH

Member
سلام؛

من کلا اگه ایراد نگیرم میمیرم :D

دور گلدون کاکتوسه یه نور اضافه دیده میشه که معلوم نیس از کجاس (البته که به خاطر انعکاس نور از خود گلدونه) که ایراد حساب میشه، رفلکشن و کم کنی فک کنم بهتر بشه.
رندر دومیتم قشنگتر شده. :rose:

mkf.cgi

Member
سلام,ميتوني يه شات بدون مواد بزاري؟
انيطوري بهتر ميشه در مورد نور پردازيت نظر داد.:d

hoseini_smm

Member
من چون نورها رو جداگانه رندر میگیرم 3 تا فایل بایست میگذاشتم که پیوست کردم.
البته بدون مواد نیست. ولی فکر کنم دیگه نورپردازی مشخص باشه.

پیوست ها

• m0000.jpg
    m0000.jpg
    86.2 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • v0000.jpg
    v0000.jpg
    79.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • b0000.jpg
    b0000.jpg
    22.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

mkf.cgi

Member
ببينم از exposure control در enviroment استفاده كردي؟ اگه نه كه برو امتحان كن كه كارتو از اين رو به اون رو ميكنه.
mental ray برعكس vray همه ي كنترل هاش يه جا نيست.مثلا با زياد كردن مقدار gi ,روشناييه اطراف نور هم زياد ميشه كه با استفاده از exposure control در گزينه ي enviroment كه از منوي rendering قابل دسرسيه ميتوني خيلي خوب كارتو نرم كني(نورپردازشو).
:wink:
در ضمن بدون انتساب مواداين كارو بكن.چون شرط نور پردازي صحيح بدون مواد بررسي ميشه(براي خود سازنده), بعد از اين كار اگه كار مشكلي داشته باشه به ماده ها بر ميگرده نه نور پردازي.

آخرین ویرایش:

hoseini_smm

Member
من از کارهام rpf میگیرم که مثل تصاویر hdr( high dynamic range میمونه و به هنگام ادیت روشنایی کیفیت اون پایین نمیاد. بعد اونها رو تو دیجیتال دیفیوژن ادیت میکنم. در صورتی که اگه از exposure توی environment استفاده کنم بایست تنظیمات رو قبل رندر انجام بدم و امکان کار با تنظیمات متعدد و پی در پی وجود ندارد. در ضمن کار با vray هست.

mkf.cgi

Member
خب اگه با vray ميگيري ميتوني يه ريزه از تنضيماتتو بزاري؟ ,مثلا شدت gi اوليه و ثانويه رو.و نوع هاي اونهارو.
اگه ميخواي مقدارcontrst كم بشه مقدارsaturation و contrst رو از قسمت Post-processing كم كن.

hoseini_smm

Member
تنظیمات gi برای رندر نور خورشید primary bounces 0.5 بوده و secondary نیز یک بوده بقیه هم یک بوده. رندرر primary نیز irradiance map با کیفیت high و رندرر secondary نیز light cache با subdivide 2000 بوده . نور محیطی نیز environment نیست. یک vray light هست که به صورت dome هستش و برای اینکه به داخل اتاق بتابه cast shadow سقف و دیوارها غیر فعال شده.
توی دیجیتال فیوژن نیز نور محیطی تغییری نداشته. نور خورشید در قسمت مستر روی 0.5 و در قسمت های لایت روی 0.35 تنظیم شده و بر روی نور محیطی add شده.

mkf.cgi

Member
حسيني جان چي كار كردي!؟:shock:
فكر كنم بايد يه تغيير اساسي بدي!
يه توصيه ميكنم اونم اينكه به تنضيمات اوليه و ثانويه دست نزن.اوليه:Irradiance map ثانويه: brute force
براي نور خورشيد ازvraysun استفاده كن.
cast shadow رو هم روشن كن كه واجبه.
براي تنظيمات شدت نور اول مقدار ثابت نور رو بدست بيار(اونقدري كه بدون استفاده ازV-Ray:: Indirect illumination شدت اون به حد نرمال برسه) و بعد مقدا اوليه رو كم يا زياد كن.
:)

milad_k

Member
سلام عزیز
خسته نباشید.ببخشید طبق معمول همیشه شروع میکنم به نقد کردن کار
1-منبع نورت گنگ و نامفهومه مشخص نیست این فضا بصورت واقعی نورش داره از کجا تغذیه میشه
2- رنگ نور آفتابت نزدیک به رنگ نور آفتاب غروب ولی فصایی که در بیرون درست کردی یک فصای کاملا روشن مربوط به اوایل صبح
3-آفتابت رو خیلی پایین گرفتی این آفتاب در این سطح قرار گیری از افق یا باید 7 یا 8 صبح باشه یا دم غروب که با این رنگ های نور هیچ کدومش نیست
4-تنظیمات رندرتون خوب نیست ,نورتون burn شده و کارتون لکه های سیاه داره
5-توی اون صحنه که کل فضاتون رو با نور نارجی و قرمز دارید روشن میکنید باید بگم که نورتون اصلا خوب نشده
6- در مورد اون صحنه ایی که فضات رو تاریک کردی و با نور آفتاب داری روشنش میکنی ,قدرت نورت خیلی زیاده

موفق باشی :rose:

Farrokh

Active Member
سلام

با نظرات آقا میلاد موافقم

یه مقدار هم با انتخاب مدل هات مشکل دارم (زیاد جالب نیستن)

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا