طراحی خودرو و ساخت مدل

mehrdadsml

Member
دیدم بازار گالریها داغه گفتم نم یک گالری واسه کارام بزنم. یک مقدار توضیح بدم اولش: اول اینکه من زیاد تو ساخت مدل کار نکردم و حرفه ای نیستم و چون علاقه زیادی به طراحی خودرو دارم مدل های سه بعدی طرهامو میسازم و دوم اینکه تمامی بلو پرینت ها و ایده ها و طرح های دو بعدی رو خودم می کشم با اینکه رشتم کامپیوتر هستش و هیچ ربطی نداره. لطفا نظراتتون رو درباره این کارهام بدید و مسکلاتشو بگید. در ضمن طرح تاکسی تو مسابقه ایران خودرو مقام سوم گرفت و طرح پژو مقام 38 از 3800 نفر.

P666.jpg

Ment_2.jpg

Peugeot666_mehrdadsml.jpg

NAKOOT

Well-Known Member
دوست عزیز کارت خیلی خوبه ...
اگه رشتت کامپیوتر نبود می گفتم برو طراحی صنعتی بخون ...
چون رشته کامپیوتر برای تو کمه ...
موفق باشی ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كاراي قشنگي شدن ولي فكر كنم خودتم قبول داشته باشي كه بعضي جاهاي طراحي رو ميتوني حالت Smooth‌ بيشتري بهش بدي. الان تو اون 3 تا عكسي كه براي نمونه تاكسي گذاشتي دقت كن. لبه هاي كاپوت ماشين يا لبه هاي درها و جاهايي كه چراغها در اون قرار گرفتن خيلي بيش از اندازه تيز و شارپ هستن. بهتر بود يكمي بيشتر حالت گرد ميگرفتن. ولي در كل كاراي قشنگي شدن. موفق باشي.

cs_mohsen

Member
مهرداد جان کارای قشنگیه اما همونطور که سارا جان گفت low poly هستن ولی بسیار زیباست
اگه بیشتر بهشون (به ماشینا) حال بدی و روی جزئیاتشون هم بیشتر کار کنی می ترکونه

mehrdadsml

Member
بله قبول دارم مدل دومی جایه کار زیاد داره. البته این به این دلیله که برای مدل دومی واقعا وقت کم داشتم وگرنه خیلی بهتر از در میومد اگه کار پژو رو دیده باشید از این مشکلات نداره با اینکه منحنی های خفنی داره ولی سوتی خیلی کم داره. طرح پژو رو تو یک ماه ساختم ولی تاکسی رو تو 12 روز به خاطر همین مسکلات زیاد داره.
البته رندرهای بهتری هم کارهام هستش که تو سایت شخصیم گذاشتم: http://www.msco.8m.net
البته اینو هم بگم که تخصص Photoshop & flash & dreamweaver هستش و 3DsMax رو تفننی کار میکنم...
باز هم از نظراتتون ممنونم

Mandana

Active Member
بجز مدل 206 بقیه جای کار داره.چون به قول سارا خیلی low poly هستن.توی طرح دومی هم بک به طرح نمیاد.یا چراغهای تاکسی...البته از لحاظ نور.اما در از اونجا که طرحی که روش وقت گذاشتین رو هم اینجا قرار دادین،معلوم میشه توی کارتون تبحر دارین.امیدوارم همینطور هر روز پیشرفت داشته باشید
موفق باشید

mehrdadsml

Member
بله قبول دارم. کمبود Hdri دارم. کسی Hdri سراغ نداره که رفلکت های ساختمانهای یک شهر رو توی شب داشته باشه. چون وقتی رو ماشین میوفته خیلی جالب میشه.... . خولاصه هر Hdri که فکر میکنید رو ماشین بیوفته قشنگ میشه رو برای دانلود بزارید. مرسی

shay

Member
salam mehrdad jan , man ye bar ba google search ye hdri shab shahr gereftam,ye emtehani bekonid.

shahabworks

Member
سلام طرحاتون خوبن ولی سعی کنید تحت تاثیر کمپانی های بزرگ قرار نگیرید و بیشتر ذهنتون را آزاد کنید.ضمنا منم طرحامو با دست میکشم ولی متاسفانه فرصت نشده تبدیل به مدل سه بعدی کنم.

mehrdadsml

Member
قشنگه اما یکم خیالییه علتشم فکر کنم خودت بدونی

خوب به خاطر این هستش که موضوع مسابقه طراحی یک ماشین در آینده نزدیک بوده... البته اینو هم بگم که این طرحها در ایران خیالی هستش...

سلام طرحاتون خوبن ولی سعی کنید تحت تاثیر کمپانی های بزرگ قرار نگیرید و بیشتر ذهنتون را آزاد کنید

خوب من این طرحارو واسه ی مسابقه های پژو و ایران خودرو طراحی کردم و اینکه باید استیل و اصالت شرکت رو در طرحم مد نظر بگیرم... طرح آزاد هم دارم به زودی تو همین تاپیک میزارم...

آخرین ویرایش:

mehrdadsml

Member
salam mehrdad jan , man ye bar ba google search ye hdri shab shahr gereftam,ye emtehani bekonid

شما به چه نامی سرچ کردی؟ من هر چی زدم بی ربط پیدا کرد. شب زیاد بود ولی شهر و ساختمان توش نداشت...
اگه لینکی پیدا کردی بزارید

mehrdadsml

Member
اینم چند تا رندر ترکیبی با فتوشاپ و 3d max ...
نمایشگاه بین المللی خودرو مشهد و پژو 666

Exhib_Mashhad.jpg

mehrdadsml.jpg

It Is Very Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeery
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

جدیدترین ارسال ها

بالا