.:::: طراحی بنر گروه مهندسی پژوهشی توانا ::::.

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
سلام به تمامی دوستان
یه کار جدید طراحی کردم و تا شما نظر ندید کار تکمیل نمیشه
امید وارم بتونم از نظرات و راهنمایی هاتون استفاده کنم

شرح :
یکم در مورد کار توضیح بدم
تصویری از افق رو پیاده کردم که در اون شرکت های مختلفی به صورت نماد نشون داده میشه که هر کسی در مسیر خودش پیش میره اگه به ضخامت و اندازه ستون ها دقت کنید همه یه اندازه نیستند و با این ستون ها میخواستم قدرتشون رو نشون بدم
از بین تمام این شرکتها یه شرکت هست که قدش از همه بلند تره و برای این که کار گروهی رو نشون بدم چند نفر رو روی ستون در نظر گرفتم
اما خورشید رو به عنوان هدف یا ایده یا چشم انداز مطرح کردم و چند نفری که برای رسیدن به آن تلاش میکنند
نمیدونم خوب در اومده یا نه
منتظر نظرات شما هستم

در ضمن سایزش رو خیلی کوچیک کردم تا توی باز شدن اون راحت باشید

bidemajnon

Well-Known Member
سلام
ایده و طرحت جالبن
ولی به نظر من یکم رنگ غروبش و رنگ خورشید غیر طبیعی تره .
رنگش میتونست زنده تر باشه.
البته به نظر من . تو چاپچه رنگی در میاد نمیدونم

Erfan

Active Member
سلام ...

طرح شما در عین سادگی زیباست, ایده + رنگبندی و استافده بهینه از فضاهای موجود در طرح بسیار خوب هست. تنها نکته ای که به نظر من هست استفاده از یک فونت نامناسب هست. شما چند نمونه دیگه فونت دیگه رو امتحان کن شاید قشنگتر بشه ..

میگم شما در کنار فونت هم میتونی یک لوگو هم بذاری یا اصلاً یک لوگو(تایپ گرافی) بذاری.

موفق باشید.
عرفان

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
سلام
ایده و طرحت جالبن
ولی به نظر من یکم رنگ غروبش و رنگ خورشید غیر طبیعی تره .
رنگش میتونست زنده تر باشه.
البته به نظر من . تو چاپچه رنگی در میاد نمیدونم

ممنون از نظرتون
باشه من روی رنگش کار میکنم اما بیشتر میخواستم طلوع باشه تا غروب فکر میکنم اگه تیره بشه به سمت غروب میره

[Erfan];608885 گفت:
سلام ...

طرح شما در عین سادگی زیباست, ایده + رنگبندی و استافده بهینه از فضاهای موجود در طرح بسیار خوب هست. تنها نکته ای که به نظر من هست استفاده از یک فونت نامناسب هست. شما چند نمونه دیگه فونت دیگه رو امتحان کن شاید قشنگتر بشه ..

میگم شما در کنار فونت هم میتونی یک لوگو هم بذاری یا اصلاً یک لوگو(تایپ گرافی) بذاری.

موفق باشید.
عرفان

محمد جان ممنونم از نظر تون
خودم هم با فوت و نوشته هاش مشکل دارم
اما گفتم همینجوی بزارمش تا نظرات شما دوستان هم بدونم و بعد تغییرات ایجاد کنم

arman665

Member
كارت خوبه . همين كه به افق توجه كردي و سعي كردي اون رو روي عكس هم پياده كني كار رو زيباتر ميكنه . من فقط يكم با ساختموناش مشكل دارم. زياد باهاشون حال نكردم. :sad:
موفق باشيد

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
كارت خوبه . همين كه به افق توجه كردي و سعي كردي اون رو روي عكس هم پياده كني كار رو زيباتر ميكنه . من فقط يكم با ساختموناش مشكل دارم. زياد باهاشون حال نكردم. :sad:
موفق باشيد

دوست من ممنونم از نظرتون
ولی من نمیخواستم ساختمان نشون بدم
من فعالیتها و اهداف شرکتها رو به ستون نشون دارم اصلا شما فرض کنید یه جور نمودار که توی اون چند تا چیز دیگه هم بیان شده

Mandana

Active Member
طرح جالبی شده.ایده ی جالب و اجرای مناسب.اما رنگهایی که انتخاب کردین به من حس غروب رو بیشتر میده تا طلوع.اگر هدف این بوده که طلوع نشون داده بشه، فکر کنم باید کمی توی رنگهاتون تجدید نظر کنین
همونطور که عرفان گفت نوشته هم فونتش می تونست بهتر باشه.
موفق باشی
8.gif

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
طرح جالبی شده.ایده ی جالب و اجرای مناسب.اما رنگهایی که انتخاب کردین به من حس غروب رو بیشتر میده تا طلوع.اگر هدف این بوده که طلوع نشون داده بشه، فکر کنم باید کمی توی رنگهاتون تجدید نظر کنین
همونطور که عرفان گفت نوشته هم فونتش می تونست بهتر باشه.
موفق باشی
8.gif

ماندانای عزیز
ممنونم از نظرات خوب شما
در مورد رنگ چیزی به ذهنم نرسید نمدیدونم شاید اگه کمی از رنگ آبی استفاده کنم بهتر بشه
امتحان میکنم ببینم اگه خوب شد میگذارمش
روی فونت ها هم کار میکنم

[SOBHAN]

Active Member
فكر مي كنم طرح هنوز كامل نشده !!! درسته ؟؟
اين رو از اين جهت پرسيدم چون طرح در ضمن اينكه از ايده ي بسيار جالبي برخورداره اما...
بصورت وحشتناكي ساده است .... يعني خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــيلي سادست !!:eek:
در ضمن رنگش هم آدم رو ياده بدهكاري هاش ميندازه !!!(ببخشيد كه رك گفتم )
:oops:
ولي ايدش منو كشته !!:razz::razz::shock::shock:

عرض تسليت
موفق باشيد
محمد حسين

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
فكر مي كنم طرح هنوز كامل نشده !!! درسته ؟؟
اين رو از اين جهت پرسيدم چون طرح در ضمن اينكه از ايده ي بسيار جالبي برخورداره اما...
بصورت وحشتناكي ساده است .... يعني خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــيلي سادست !!:eek:
در ضمن رنگش هم آدم رو ياده بدهكاري هاش ميندازه !!!(ببخشيد كه رك گفتم )
:oops:
ولي ايدش منو كشته !!:razz::razz::shock::shock:

عرض تسليت
موفق باشيد
محمد حسين

ممنونم از نظرتون
خودم فکر میکردم تموم شده ولی ظاهرا نشده
در مورد طرح هم میخوام حالت وکتورش حفظ بشه و یه مورد دیگه هم اگه به قسمت پایین طرح دقت کنید خیلی شلوغ شده و اگه همین شلوغی ادامه پیدا میکرد دو مورد پیش میومد یکی اینکه قدرت توانا دیده نمیشد و اصل ماجرا خوب دیده نمیشد و دوم اینکه طرح خیلی شلوغ میشد
البته من دعا میکنم مشکل بدهی شما هم حل شه تا از غروب و طلوع خورشید لذت ببرید :)
در مورد ایده هم شما لطف دارید

sad3gh; گفت:
به نظر منم اگه بتونی طلوع رو به تصویر بکشی بیتره

در ضمن کار خوب و جالب و قشنگ و پرمحتوایی شده
مخلصیم

ممنون از نظر و لطفتون
حتما روی رنگش کار میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا