طراحی اتوران نظر بدید؟

post98

Member
با سلام به تمامی دوستان

اولآ من تو فتوشاپ در حد مبتدی هستم .من طراحی اتوارن برا درس سخت افزار که آموزش 2 قطعه سخت افزاری هستش رو آموزش میدم بنده کاردانی کامپیوتر ترم آخر(ترم 4) هستم.می خواستم در مورد این طراحیم نظر بدید تا بهترش کنم با کمک شما این طراحی که کردم کار خیلی ضعیفی هستش و می خوام با کمک شما بهترش کنم دوستان اگه نمونه ای
دارن ممنون میشم اینجا بزارن.

ممنون

پیوست ها

• 1.5.jpg
    1.5.jpg
    126.7 کیلوبایت · بازدیدها: 53

post98

Member
ممنون از اینکه نظر دادید ولی من تازه کارم باید طرح ببینم تا بتونم یه طراحی خوب انجام بدم

ممون

hdnsoft

Well-Known Member
سلام .. خسته نباشی دوست خوبم
میتونی کمی روش کار کنی تا ازاین سادگی در بیاد
اول از همه اون متن بالا سمت چپ که به صورت حلالی نوشتی ، میتونی اون تکست رو باچند افکت قوی از این سادگی درش بیاری
درمورد فلش های سبز و نوشته های درون کادر که معرف هر بخش هستن هم یک پیشنهاد ، اون هارو مخفی کن و بعد درون کادر ها از آیکون های جذاب تر و فاتنزی تری استفاده کن و در خاصیت حرکت موس آیکون ها توضیحات رو قرار بده که وقتی کاربر روی آیکون موس رو میاره توضیحات با افکت فید بیاد و با تغییر مکان موس توضیحات هم مخفی بشن
کار زیاد سختی نیست در بیلدر که فوق العاده راحته
در مورد اجزا بک گراند هم بایدبگم اصلا چیدمان المان ها مناسب نیستش کمی بیشتر دقت کن در ضمن میتونی از طرح های زیباتری استفاده کنی یک سرچ کوچلو بزنی عکس پس زمینه شیک و مناسبی پیدا میکنی
در ضمن میتونی با استفاده از ماسک اندازه صفحه اول رو کوچک تر کنی چون زیاد مطالب نداری ، در کل خیلی باید بیشتر کار کنی البته واسه پروژه درس کاردانی همین هم خوبه ولی میتونه عالی تر هم باشه ببخشین طولانی شد
:rose:

aes71.info

Member
من یاد اتوران مادر برد سیستم قدیمیم افتادم دقیقا مثل این بود ولی فارسی نبود ، باید طرح مدرن تر بزنی!

hsajj

Member
post98 عزیز ، باید بیشتر روی اتورانت کار کنی (روی برش آبجکت ها ، جای گیری اونا و...)
میتونی نمونه اتوران های قشنگ و طرح های لایه باز رو ببینی و از اونا الگو بگیری (که با یه سرچ تو نت میتونی پیدا کنی)
مثلا اتوران مجموعه های نرم افزاری (کینگ ، lord و ...) :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا