طراحی اتاق

omid1326

Member
سلام

سوالی داشتم درمورد طراحی اتاق می خواستم از اول باید چگونه یک اتاق را بسازم

سپاسگزارم

abbasi_0912

Active Member
سلام ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
بستگی داره به خود شما
اگر توی خود مکس باشه راه های متفاوتی وجود داره
مثلا یکی شاید همه دیوارها رو با باکس بسازه و یکی نه با خود wall توی مکس
برای کف و سقف هم یک باکس قرار بده

omid1326

Member
سلام

بخاطر پاسخ به سوالم بسیار سپاسگزارم . از نرم افزار تری دی مکس استفاده میکنم و چون تازه کار هستم بعضی قسمت ها را
نمی دانم به چه صورتی باید ایجاد کنم مثلا نمی دانم به چه طریقی باید سقف را رابیس کاری یا هم نور مخفی ایجاد کنم در زیر
نمونه ای را بعنوان مثال قرار دادم باز بخاطر پاسختان سپاسگزارم

omid alipour

New Member
من استفاده از اون دو روش را توصیه نمی کنم چون معمولا خراب در می اید مثلا در wall یا کامل وصل نمیشه یا فیس روی اون یکی فیس میفته من خودم همیشه :
یه باکس می کشم به اندازه ای که می خواهم بعد 0.1 متر میکنم اونوقت یه سری تنظیمات روی edge های بهم ریخته انجام میدم
بعدش به میزانی که می خواهم یعنی 270 سانتی متر extrude می کنم و در نهایت با bridge به هم وصل میکنم برای سقف این بهترین راهی بوده که من استفادش کردم

amorus

Member
سلام دوستان ....
لطفا ایراد های کارمو بگیرین...
چون تازه کارم دوست دارم بدونم کجای کارم ضعیف تر هست ...ممنون

پیوست ها

• a2.jpg
    a2.jpg
    342.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18

3d-max

New Member
به نظرم مشکل سر اینه که مشخص نیست که خورشید الان کجا قرار داره ؟! اگر نگاه کنی میبینی شدت نور هم از پنجره راست زیاده هم از روبرو ....تازه نور روی سقف اتاق هم افتاده که این دیگه غیر ممکنه که اون وقت باید این جوری در نظر بگیریم که خورشید داره از پایین میتابه که گفتم این امکان پذیر نیست ...... راستی شدت نور هم که از پنجره وارد میشه بیش از حد زیاده و از طبیعی بودن خارج شده
بعد به نظرم بازتاب یکم زیاده در اشیا که صورتی رنگ هستند ...مخصوصا در اونی که داره مجسمه رو بازتاب میکنه ....
ولی قشنگ ساختیا ...خیلی خوشکل کار کردی
میگم من دو تا سوال ازت داشتم : 1- پرده که جمع شده اونو چجوری ساختی ؟! اخه من خیلی مشکل دارم وقتی clote اعمال میکنم و با Tores سگمنها رو متصل میکنم بعد از جمع شدن خیلی زشت در میاد ........ اگر میشه اینو یاد بدی
2- فرش چطوری ساختی ؟!
اگر میشه جواب این دو تا سوال به من بدی ممنون میشم ( لطفا یه جوری بگو متوجه بشم چون من مبتدیم )

hamed.f

Well-Known Member
سلام دوستان ....
لطفا ایراد های کارمو بگیرین...
چون تازه کارم دوست دارم بدونم کجای کارم ضعیف تر هست ...ممنون

سلام دوست من
کارت خيلی قشنگ ولی جاش اينجا نيست.
لطفاً روی اين لينک کليک کن
گالری سه بعدی
مثل همه يه تاپيک جديد واسه کارت درست کن،مشخصات کارت رو هم بنويس تا همه در مورد کارت نظر بدند.کلاً يکم اين لينک رو مطالعه کنی حساب کار دستت مياد
موفق باشيد:rose:

amorus

Member
مثل ایکه کم تجربگی کردم و کارخودم رو توی تاپیک اشتباهی قرار دادم...

در مورد ایراد های دوست عزیزم هم باید بگم که پرده که آبجکت آماده بود.... قالیچه ها از طریق displacement اگه توضیح بیشتری خواستی تو تاپیک جدید ( در همین لینکی که حامد داده ) بهت به طور کامل توضیح میدم...

در مورد نور ها هم بعد توضیحاتت کلی به خودم خندیدم:دی یه جورایی تو نورپردازی خیلی ضعیف عمل کردم :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا