طراحي 3 بعدي صورت با استفاده از دو عكس

yones_safari

New Member
سلام
دوستان من يه كتاب آموزش تري دي مكس خريدم كه توش آموزش طراحي صورت را با استفاده از دو عكس كه يكي از ديد front گرفته شده و ديگري از ديد left گر فته شده ميسازه.اين تمرين رو تا يه جايي پيش ميرم ولي بعدا ديگه نميتونم ادامه بدم.حالا شما يه آموزش كاملي در اين مورد دارين؟اگه دارين فقط لطف كنين فشردش كنين تا راحت تر بتونم دانلود كنم:green:.در ضمن فايل نصف و ناقصي هم كه تو مكس ايجاد ميكنم رو هم قرار ميدم تا منظورم رو بهتر متوجه بشين:wink:.و اون دو تا عكس رو هم كه يكي از ديد front و ديگري از ديد left گرفته شده را نيز ضميمه كردم.
و در آخر به خاطر پرويي كه كردم جدا معذرت ميخوام.:)
با تشكر از همه.

پیوست ها

• 2.bmp
    55.5 کیلوبایت · بازدیدها: 55
  • 1.bmp
    57.6 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • 1.zip
    24.7 کیلوبایت · بازدیدها: 39
آخرین ویرایش:

yones_safari

New Member
سلام به همه دوستان
من امروز اومدم ولي هيچكس جوابمو نداده علت چيه؟من نتونستم قشنگ توضيح بدم يا سوالم سخته و غير قابل انجام.
ولي تو اون كتاب كه اسمش مدلسازي ،ويرايشگرها و مواد نوشته امير رضا دارابي جاه جلد اولش اين مثال رو با همين شكلي كه من گذاشتم به طور كامل انجام داده و نتيجه كه يه عكس سه بعدي هستش قرار داده ولي نتونسته خوب توضيح بده كه چجوري بسازمش.حالا تا فردا صبر ميكنم اگه كسي جوابمو نداد اون صفحات كتاب رو اسكن ميگيرم تا بهتر سوالمو متوجه بشين.
با تشكر از همه

توی گوگل سرج کن پیدا می کنی

بعد عکس هات خیلی کوچیکه نمی شه مدل کرد بعد هم من اون فایل رو دیدم مشکلی نداشت که ؟

yones_safari

New Member
من ویدئوشو دارم که خیلی حجیمه. مجبوری بخری!
سلام.خيلي ممنون كه به سوالم جواب دادي.ولي اگه فايل هايي رو كه گذاشتم نگاه كني مي فهمي كه من يك چهارم كار رو پيش رفتم ولي تو كتاب يه جمله نوشته كه دقيقا اين جمله است:
حال قسمت اصلي شكل را ساخته ايم.به زير گروه نقطه ميرويم و نقاط سمت چپ را به ترتيب انتخاب كرده و با توجه به طرح اوليه بروي شكل ميخوابانيم.
حالا مشكل من تو اين كلمه ميخوابانم هستش.منظورش از اين كلمه چيست؟
يه خواهشي هم داشتم و اون اينكه آيا ميتونيد چند تا عكس از نكات كليدي فيلم بگيريد و قرار بديد؟
اگه شد كه شد اگه نشد باز هم مخلصتيم.
با تشكر از همه

توی گوگل سرج کن پیدا می کنی

بعد عکس هات خیلی کوچیکه نمی شه مدل کرد بعد هم من اون فایل رو دیدم مشکلی نداشت که ؟
سلام.خيلي ممنون كه به سوالم جواب دادي.ولي من تو گوگل سرچ كردم ولي به نتيجه نرسيدم.حالا اگه شما لينكي در اين مورد داري(فارسي،انگليس) بذار تا استفاده كنم.يا اگه كلمه مورد نظر كه تو گوگل سرچ بشه اون رو بذار.آره عكس ها كوچيكه،بلاخره تازه كارم هنوز مونده تا اين تجربه ها رو به دست بيارم.آره اون فايل مشكلي نداره ولي ناقص هستش و من ميخوام كاملش كنم،يعني طرح سه بعدي تصوير رو بسازم.
با تشكر از همه

yones_safari

New Member
سلام
داش ممد دستت درد نكنه.لينك اولي خيلي خوب بود و دومي ها هم ف***ي***ل***ت***ر*** بودند.ولي من يه سايت پيدا كردم كه اين آموزش رو به صورت ويديويي ميده.ولي فقط يه مشكل باهاش دارم و اون اينكه part5 دانلود نميشه.حالا خواهشي كه از دوستان اين فروم دارم اينكه من آدرس اين سايت رو قرار ميدم تا اگه كسي كه part5 اين سايت رو داره در يه جاي ديگه اي آپلود كنه تا من بتونم دانلودش كنم.فقط به خاطر اين پارت 5 اعلاف اينترنت شدم.خواهشا هر كسي داره اونو در يه سايت ديگه آپلود كنه كنه.ميدونم حجمش نزديك به 15 مگابايت هستش ولي من 4 تا از اينها رو دانلود كردم و فقط به خاطر اين پارت 5 نميتونم فايل رو از حالت فشرده خارج كنم.
آدرس سايت:
http://www.xenosgames.com/HeadTut.htm
و در آخر از دوستان به خاطر زحمت هاي پياپي كه ميدم معذرت ميخوام:rose:
با تسكر از همه

آخرین ویرایش:

دیThree

New Member
اگه کارت عجله ای هست می تونی از FaceGen Modeller استفاده کنی ! اما اگه می خوای یاد بگیری که ولش کن.

modeller_photofit_front.jpg
modeller_photofit_left.jpg

modeller_photofit_1.jpg
modeller_photofit_2.jpg
1_116103590.jpg

yones_safari

New Member
سلام
دوستان من امروز واسه پشتيباني همون سايتي كه آدرسشو تو 2 پست بالا نوشتم ايميل زدم كه لينك pat5 خرابه لطفا راهنمايي كنيد.ولي چشم چاي نميخوره كه جواب بدن!چون آخرين آپديت اون سايت برميگرده به آگوست 2004.حال تنها اميد من شما دوستان اين فروم هستين.لطفا هر كي لينك part5 رو داره بذاره.من همه جا رو زيرو رو كردم ولي نتونستم اين part5 رو پيدا كنم.
با تشكر از همه:)

yones_safari

New Member
كمكم كنيد

امروز كه داشتم تو فروم ميگشتم ديدم آدرس همون سايت بالايي در بحث زير با نام "آموزش ساخت صورت به چند روش"مطرح شده:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=63695
بعد كاربران زير را ديدم كه از كاربر Hinollahia كه اين بحث رو زده تشكر كردند:
animations, AVGHH, h.khafan, hamed-ddd, NAKOOT, pythoN, RainDigital, shirani, toxin, عمر گمشادزهی , [Dark Prince, [REZA
حال فكري كه به ذهنم رسيد اين بود كه اگر اين كاربران از ايجاد كننده پست تشكر كرده اند پس صد درصد اين فايل 6 قسمتي رو دانلود كرده اند.در نتيجه براي همه اين كاربران پيام خصوصي فرستادم كه اگر اين پارت 5 رو داريد در يه سايتي آپلود كنيد تا من هم دانلود كنم.
حال دليل مطرح كردن اين حرفها اينه كه بعضي از كاربراني كه در بالا ذكر كردم آخرين بازديدشون برميگرده به يك يا دو سال پيش،حال خواهش عاجزانه اي كه دارم اينه كه اگر شما از دوستاي اين كاربران هستيد بهشون اطلاع بديد كه يه بنده خدايي اعلاف اين پارت 5 شده.
با تشكر از همه

آخرین ویرایش:

yones_safari

New Member
سلام داش ممد
نوكرتم
من رفتم اين سايتي كه آدرس داده بودي و يه نام كاربري با نام agrab و با پسورد 2482 ساختم و سوالم رو در آدرس زير با زبون عربي مطرح كردم.
http://www.maxforums.net/showthread.php?t=197045
اين هم تصوير سوالم هست.اگه سوالمو اشتباه طرح كردم يه لطفي كن و سوالمو ويرايش كن.
n9ggxfprg443b1p7s3uf.png
با تشكر از همه به وي‍ژه داش ممد گل​

yones_safari

New Member
داش ممد كجايي.من بلد نيستم با عرب جماعت بحث كنم.اعلان 7 ساعت از اولين پستم تو اون سايت ميگذره كه 28 بازديد داشته مطلبم ولي 1 نفر هم جواب نداده.بلاخره مجبور شدم پست دوم رو هم بزنم.اگه اومدي يه سر به آدرسه بزن.شكل پست دوم هم اين هستش:
mrwb5xtgiu7rpt0npspv.png
بلاخره خودت اين فروم رو ميچرخوني.
بقيه افراد مثل خودم هيچي به ديگرون ياد نميدن.
با عرض معذرت به خاطر پاچه خواري كه كردم.
با تشكر از داش ممد.​

جدیدترین ارسال ها

بالا