طراحي كارت

mamali132002

Active Member
بچه ها لطفا هر نظري در بهتر شدن اين كار داريد بهم بگيد:

پیوست ها

• cart.jpg
    cart.jpg
    42.1 کیلوبایت · بازدیدها: 56

honarjoo

Member
فکر کنم اگه یه کم عکس مانیتور رو کوچکتر کنی و بجاش متن اصلی رو یه کم درشت تر کنی بهتر بشه ..در مورد فونتها هم یه تجدید نظری بکنی بد نیست ..( نظر من بود )

FashisT

Active Member
اگه یکم بزرگ تر بود بهتر میشد
ولی تو همین نمونه ذره بینی ...ترکیب خوبی داره ولی اگه رنگ فونتهاتو یک دست میکردی و یکم موضوع ها رو بزرگ تر بهتر میشد
14.gif

فعلا
13.gif

Mandana

Active Member
اگه اون خطهای منحنی پشت صفحه هم منظم باشن(حالت موج)و یکنواخت فکر کنم جالبتر بشه.در ضمن زیر مونیتور رو عوض حالت فید یکم شارپ تر در بیار بجاش زیر مونیتور رو اگه خواستی سایه بده.فکر کنم اونجوری بهتر باشه.بقیه نظرات رو هم که دوستان دادن.فقط خوش بحالم باشه واسه هنرستانهای دخترانه کارت درست می کنی بی حیا؟!
:شوخی:

babakslt

Member
بابا آبتين تو ديگه بيخيال.. کجايي کم پيدايي پسرم....

فکر کنم اگه مونيتور يکم بزرگتر باشه بهتره و البته رنگ زمينه از خانوادي آبي باشه يا يه رابطه اي باهاش داشته باشه. چون اينجوري اين رابطه باعث فعال تر شدن مغز و مقايسه ي اون با آبي مونيتور مي شه... و نوشته ها و تبليغ بيشتر در ذهن بيننده مي مونه... از اين قاعده توي تبليغ هاي ميان برنامه ي تلوزيون ها هم استفاده مي شه مثلاا وقتي مغز درگير تجزيه و تحليل حوادث و رابطه ها تو يه فيلمه يهو يه تبليغ سر خر مي شه و باعث مي شه که يه ذهن فعال اونو صبت کنه... (چه چيزا مي گم من بابا:دي)

فعلا(بيا آبتين همينو ويرايش كردم خوبه؟)

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
بابا اینجا آف تاپیک ممنوعه ها!منم همین دورو برام بابایی.ولی بر عکس به نظر من همون بی جی سفید خوبه فقط سایه های خاکستری رنگ یکم کم رنگ تر بشه.در ضمن اگه اون دوتا پست رو تو یه پست خلاصه می کردی بهتر بود(ازینجا میتونین خدا رو شکر کنین که من مدیر نیستم)
بهر حال ببینیم بقیه بچه ها راجع به بکگراند چه نظری دارن
آف تاپیک هم ممنوعه.بقیه بحث رو توی تاپیک آف تاپیک آزاد بگو

205

Member
سلام

قشنگ شده!
بکگرندت هم خوبه !

اون خط خمیده هم اگه دو تا بشه فکرر کنم جالب تر بشه!

زیر مانیتورت رو هم اگه درست کنی بهتره! :D

سایه ی اون صدف هم نباشه بهتر میشه!!! :neutral:

تا بعد

mamali132002

Active Member
اينم عكس نهايي كارت:

پیوست ها

• dar.psthe-send2.jpg
    dar.psthe-send2.jpg
    62.5 کیلوبایت · بازدیدها: 9

irania

Member
in monitore che rabti be honarestan dare -age nemad computere pas baraie geraphico memari ham baiad ie chizi gozasht

جدیدترین ارسال ها

بالا