طراحي ساعت و تاريخ با فلش:؟:

SME

Banned
سلام به همه دوستان:

كسي هست كه بتونه يه من ياد بده كه چطوري ميتونم با فلش يه چيزي بسازم كه اوون خودش هر روز تاريخ هجري شمسي رو يكروز به جلو ببره :?: :?:

roteil

Member
SME گفت:
سلام به همه دوستان:

كسي هست كه بتونه يه من ياد بده كه چطوري ميتونم با فلش يه چيزي بسازم كه اوون خودش هر روز تاريخ هجري شمسي رو يكروز به جلو ببره :?: :?:

سلام:
راستش ياد دادنش يه مقدار طول مي كشه ولي اگه خواستي فايل swf و fla يه شو دانلود كني برو به سايت پايين و دانلودش كن و بنداز تو سايتت :wink: . اگه بازم مشكلي بود بگو :lol: :D
و در ضمن اكثرا براي ساخت ساعت بصورت ديجيتال مي سازن و با ساعت ويندوز كم و زياد مي شه. :D

www.iranswf.net

SME

Banned
من يه چيز باحال تر از اين ميخام...
كسي سراغ نداره؟

Gharib

New Member
roteil گفت:
SME گفت:
سلام به همه دوستان:

سلام:
راستش ياد دادنش يه مقدار طول مي كشه ولي اگه خواستي فايل swf و fla يه شو دانلود كني برو به سايت پايين و دانلودش كن و بنداز تو سايتت :wink: . اگه بازم مشكلي بود بگو :lol: :D
و در ضمن اكثرا براي ساخت ساعت بصورت ديجيتال مي سازن و با ساعت ويندوز كم و زياد مي شه. :D www.iranswf.net

به تاريخ ميلادي اگر مي خواي ايميل بزن تا برات بفرستم 8) هم تاريخ هم ساعت

Babak Sateli

Active Member
Gharib گفت:
roteil گفت:
SME گفت:
سلام به همه دوستان:

سلام:
و در ضمن اكثرا براي ساخت ساعت بصورت ديجيتال مي سازن و با ساعت ويندوز كم و زياد مي شه. :D www.iranswf.net
به تاريخ ميلادي اگر مي خواي ايميل بزن تا برات بفرستم 8) هم تاريخ هم ساعت

دوست عزيز

به شما اخطار داده بودم اگر مطلبي را مي دانيد در همين جا مطرح كنيد و از
نوشتن اينكه (ايميل بزن تا برايت بگويم) خودداري كنيد.

من الان دسترسي شما را قطع خواهم كرد.
پس اگر كسي علت را پرسيد ، بعد ها بدانيد كه بدون علت نبوده.

با تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا